Gondoskodj kedvencedről természetes alapanyagokkal

2021 / 09 / 16 / Fizetett Hirdetés
#pr
Gondoskodj kedvencedről természetes alapanyagokkal
Kutya nélkül lehet élni, de nem érdemes – tartja a nagyon bölcs mondás is, amivel biztos, hogy rengetegen egyetértenek. Ugyanakkor, ha már befogadunk egy háziállatot, szeretnénk róla a lehető legodaadóbban gondoskodni. Ugye te is így gondolod?

A törődés itt kezdődik

A gondoskodás azonban az alvóhely megvásárlásával, a közös játékkal és az orvosi vizsgálatok abszolválásával korántsem ér véget, nagyon is sokat tehetünk ezeken kívül is. Kiemelten fontos az is, hogy mit teszünk kedvencünk tányérjára. Az egészség ugyanis nagyban függ a minőségi és változatos táplálkozástól is. Akárcsak nálunk, embereknél is.

A HUMAC száz százalékban természetes táplálékkiegészítői állatbarátok által, azzal a céllal készültek és készülnek folyamatosan, hogy csökkentsék az allergia és az egyes irritációk zavaró tüneteit, valamint megőrizzék az állat egészségét.

Tiszta táplálék, teljes egészség

Sajnos az élelmiszeripar termelési és feldolgozási folyamatainak “köszönhetően” szinte már nem is találni olyan eledelt, mely kisebb-nagyobb mértékben nem tartalmaz káros anyagokat. Ezek az idegen anyagok idővel megterhelik a szervezetet, a bélflóra egyensúlya felborul. Mivel az állatok immunrendszere sem egyformán működik, kinél hamarabb, kinél pedig később jelentkezhetnek a betegségek vagy az allergia tünetei.

Mivel minden gazdi a legjobbat szeretné kedvencének, állandó kérdés, hogy milyen táplálékot válasszon, ami nem okoz látható vagy akár láthatatlan károkat a szervezet működésében. Éppen ezért saját és környezetük visszajelzései alapján erre keresett megoldást a HUMAC csapata, nem is kis eredménnyel.

A zavaró tünetek többé nem okoznak fejfájást

A HUMAC teljesen természetes összetevőkből álló táplálékkiegészítőit rendszeresen fogyasztva az állat szervezete gyorsabban regenerálódik, szinte önmagát gyógyítja meg. Hogy ez mégis hogyan lehetséges? Az aktív huminsavnak köszönhetően. Ez a hatóanyag ugyanis megköti a méreganyagokat, majd egyszerűen segít kiüríteni azokat az állat szervezetéből, a drága és erős gyógyszerek mellékhatásai nélkül. Ehhez pedig elég kis mennyiségben a napi eledelhez adagolni.

Ezenkívül pedig olyan ásványi anyagokat és nyomelemeket is tartalmaznak, amelyek segítenek abban, hogy az állat immunrendszere könnyebben vegye fel a harcot a fertőzésekkel, a betegségekkel vagy akár az étel okozta intoleranciával szemben. A HUMAC nem csodaszer, “csupán” a természet erejét hasznosítja a gyógyulás és a megelőzés érdekében.

Minden állat egészséges és boldog életet érdemel. Ezt pedig nagyon könnyen megadhatod neki, csupán odafigyelés, törődés és a Humac szükségesek hozzá.

(Szponzorált tartalom)


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend
Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend

Világszerte emberek milliói vágynak ragyogóan fehér mosolyra, és természetes, hogy hatékonyabb módszereket keresünk e cél elérésére. Az otthoni fogfehérítés sokak vágya, és néhányan talán meglepődnek, ha megtudják, hogy ilyen lehetőség már több mint 16 éve van a piacon.

Hogyan lehet belőled szállítmányozási ügyintéző?
Hogyan lehet belőled szállítmányozási ügyintéző?
A logisztika a legtöbb vállalat működése szempontjából kulcsfontosságú terület. Elég megnézni néhány álláshirdetést, és láthatjuk azt, mekkora igény mutatkozik ebben a szektorban a szakemberekre.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.