Gyakori iPhone problémák az iPhone szerviz elkerüléséhez

2022 / 11 / 16 / Fizetett Hirdetés
#pr
Gyakori iPhone problémák az iPhone szerviz elkerüléséhez

A világon több mint 1 milliárd aktív iPhone felhasználó van. Az iphone népszerűsége nem jelenti azt, hogy soha nincs velük probléma.

Nincs annál rosszabb, mint amikor az iPhone-unk váratlanul cserben hagy bennünket. Akár a szoftver hirtelen összeomlása, akár a képernyő repedése vagy bármilyen más probléma esetén egy iPhone szerviz biztosan gyors és megbízható megoldást jelent.

Természetesen vannak meghibásodások, amiket otthon is meg tudunk oldani, de vannak olyan problémák, melyek megoldásához iPhone szerviz szolgáltatásait érdemes igénybe venni.

  1. Képernyőjavítás

Az iPhone képernyőjavítása az egyik leggyakoribb ok, amiért az embereknek iPhone szerviz javításra szorulnak. A törött képernyőt meg lehet javítani, de fel kell mérni a sérülés mértékét. Ha a képernyő erősen megrepedt, használjunk átlátszó szalagot vagy képernyővédőt, nehogy több üvegszilánk essen ki.

A telefon képernyőjét önállóan is kicserélhetjük, de tájékozódjunk a képernyőcsere költségéről és arról, hogy van-e garancia a készüléken. Ha esetleg még garanciás a készülékünk, könnyen érvényetelíthetjük, ha iPhone szerviz helyett saját magunk próbáljuk megbütykölni a telefonunkat.

  1. Töltési problémák

Ha az iPhone nem töltődik, nem kell pánikba esnünk. Először próbáljunk meg egy másik iPhone kábelt használni, és ellenőrizzük, hogy a telefonnal van-e probléma. Kipróbálhatunk egy másik konnektort, és ellenőrizhetjük az iPhone akkumulátorának állapotát is.

Ellenőrizzük az iPhone töltőportját is. Néha szennyeződés, szösz és egyéb törmelék halmozódhat fel benne, ami megakadályozhatja a töltést. A por tisztítása előtt kapcsoljuk ki az iPhonet a kikapcsoló gomb segítségével, majd fogpiszkáló segítségével lazítsuk meg és óvatosan távolítsuk el a törmeléket; soha ne használjunk fémet a töltőcsatlakozóba.

Ha továbbra is töltési problémákat tapasztalunk, érdemes szervizhez fordulni.

  1. Nem reagál az eszköz

Számos oka lehet annak, hogy az iPhone nem reagál, például sikertelen frissítés vagy hardverprobléma. Ilyenkor megpróbálhatjuk újraindítani vagy visszaállítani a telefont, de ne feledjük el, hogy ilyenkor elveszítjük a készüléken lévő adatokat, hacsak nem használunk helyreállítási adatszolgáltatásokat.

Ha az érintőképernyő nem reagál, ellenőrizzük, hogy a képernyő száraz és tiszta-e. Megpróbálhatunk tárhelyet felszabadítani, és törölni az iPhone gyorsítótáradatait.

  1. Vízkár

Ha iPhoneunk vízbe esik, akkor a lehető leghamarabb vegyük ki a telefont a vízből. Kapcsoljuk ki a telefont, és távolítsunk el minden tokot. Minél tovább tartjuk bekapcsolva a telefont, annál több kárt okozunk benne, így minden másodperc számít.

Száraz ruhával száríthatjuk meg az iPhone-t. Ezenkívül távolítsuk el az iPhone SIM-kártyát és a tálcát, hogy a víz távozhasson belőle. Érdemes száraz és meleg helyen hagyni az iPhonet kiszáradásig.

Várjunk legalább 48 órát, mielőtt megpróbáljuk újra bekapcsolni a telefont. Hasznos lehet, ha elvisszük a telefont egy szervizbe, hogy megvizsgálják a készüléket.

  1. Lassan működő iPhone

Természetes, hogy az iPhone teljesítménye idővel csökken. Néha csak újra kell indítani, hogy ezen változtassunk. Az elavult szoftverek, a teljes tárhely és az alkalmazások azonban lelassíthatják a telefonunkat.

Kezdjük azzal, hogy ellenőrizzük, hogy iPhone-unk naprakész-e az iOS-beállításokkal, és frissítsük az összes alkalmazást. Töröljük a nem használt alkalmazásokat. Tárhelyet is felszabadíthatunk, és kikapcsolhatjuk a háttérben futó alkalmazások frissítési beállítását.

Ha a telefon folyamatosan újraindul, megpróbálhatjuk újra behelyezni a SIM-kártyát. Megpróbálhatjuk a gyári beállítások visszaállítását is. Ha továbbra is problémákat tapasztalunk, itt az ideje egy professzionális iPhone-javításnak.

  1. Wi-Fi és Bluetooth problémák

Ha a telefon nem csatlakozik a mobil adatszolgáltatáshoz vagy a Wi-Fi-hálózathoz, kapcsoljuk be a repülőgép üzemmódot körülbelül 30 másodpercre. Segít iPhone-unknak elfelejteni a kapcsolatot, és újra csatlakozni. Nyissuk meg a hálózati beállításokat, válasszuk ki a Wi-Fi hálózatot, majd válasszuk a Hálózat elfelejtése lehetőséget.

Ha továbbra sem tudunk csatlakozni a Wi-Fi hálózathoz, próbáljuk meg visszaállítani a hálózati beállításokat. Lépjünk be a Beállítások>Általános>Visszaállítás>Hálózati beállítások visszaállítása menüpontba.

Ha problémáink vannak a Bluetooth-hoz való csatlakozással, ellenőrizzük, hogy a Bluetooth be van-e kapcsolva. Ha nem szerepel a „saját eszközök alatt, válasszuk ki azt az eszközt, amelyhez csatlakozni szeretnénk, és párosítsuk azt. Törölhetjük az összes többi Bluetooth-eszközt is, mivel néha túl sok a kapcsolat.

Ezenkívül ellenőrizzük, hogy iOS-szoftverünk naprakész-e. Néha érdemes az iPhone egyszerű újraindítását is elvégezni. Az újraindítás frissítheti az iPhone memóriáját.

Szinte bármely Apple szerviz Budapest egész területén elérhető és megbízható szolgáltatásokat biztosít, olyan szakemberektől akik már az előző generációs Apple termékek óta szervizelik a termékeket, legyen szó akár iPhone X vagy iPad Air típusú termékekről. Ma már rendelkezésre állnak gyors szervizfutár szolgáltatások is, akik akár házhoz is szállítják a megjavított készülékeinket.

(Szponzorált tartalom)


Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Disztópia, újfajta szórakozás, a technológia térnyerése vagy egy eszköz, ami sok problémát meg tud oldani - a szexuális célokra szánt emberszerű gépeket nagyon eltérő szemszögekből lehet nézni, de egy biztos: a robotok készülnek és egyre emberibbé válnak. Legújabb sorozatunkban partnerünkkel, Magyarország legnagyobb felnőtt áruházával, a Vágyaim.hu csapatával együtt kutatjuk, merre tart az emberiség a szexualitás egyre digitálisabb ösvényein...
Milyen anyagot válassz elegáns darabok készítéséhez?
Milyen anyagot válassz elegáns darabok készítéséhez?
Ki ne szeretné a csinos blúzokat, pláne mivel kiváló hétköznapi viseletek, ugyanakkor a jeles alkalmakkor is remek választások, ha az elegáns megjelenés a célunk. De vajon tudjuk-e, hogy milyen anyagokat érdemes beszerezni, ha magunk szeretnénk stílusos blúzokat készíteni?
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.