Gyerekzsúr limuzinban? Naná!

2021 / 06 / 16 / Fizetett Hirdetés
#pr
Gyerekzsúr limuzinban? Naná!
Gyerekként nincs is izgalmasabb, mint a közelgő születésnapi buli megtervezése! Minden gyereket vonz a sztárélet és a csillogás, egy limuzinbérlés életre szóló élményt nyújthat az ünnepeltnek és barátainak. Nem is beszélve a szülőkről!

Miért pont limuzinbérlés?

Limuzint bérelni nem csak a felnőttek számára lehet jó móka, egy gyereket legalább akkora extázisba tud hozni! Kisebb korban különösen nagy érdeklődést mutatnak mindenféle jármű iránt, és a limuzinban való utazás remek közösségi élmény lehet számukra.

Minden gyermeket foglalkoztat a hírnév, a csillogás, mert számukra megfoghatatlan, álomszerű dolog. Nem is hinnénk, mekkora örömöt okozhat nekik egy limuzin élőben való kipróbálása, hiszen valószínűleg inkább csak a filmekben találkoznak ilyenekkel.

Ha már unalmas a mesehősös születésnap, vagy kinőttek abból a korból, hogy lekösse őket egy otthoni zsúr, tegyetek egy próbát! A szülőknek is sok meglepetést tartogathat, hiszen nem mindennapi esemény egy limuzinban való utazás.

Nagy autó, nagy város

Budapest egy gyermek számára - akár vidéken él, akár a fővárosban - hasonlóan káprázatos élményt nyújthat, mint maga a limuzin bérlése. Kössétek össze az utazást egy csodálatos városnézéssel!

Érdemes olyan születésnapi tetőablakos limuzint választani, amin a gyerekek fejüket kidugva rácsodálkozhatnak a látnivalókra. Természetesen a biztonság az első, a sofőrök gyermekek szállításakor még nagyobb gonddal figyelnek a testi épségre.

Az egyenruhás, elegáns sofőr ajtót nyit és gyerekpezsgőt szolgál fel a születésnaposnak és kísérőinek, vendégeinek. A hangulat fokozásához kérhettek lufidíszítést az autóra, vagy a hangrendszert kihasználva énekelhetitek a “Boldog születésnapot” című dal sokféle változatát.

Igazi gyerekzsúros hangulat kerekedhet az autón belül, ezzel spórolva az otthoni takarítással, mosogatással. Garantáltan fantasztikusan érzik majd magukat a gyerekek!

Luxuskinézet és -élmény

Ultramodern és elegáns limuzinok állnak rendelkezésre, alkalomtól és létszámtól függően. 8 főtől egészen 14 főig vendégül láthatjátok a gyermek kis barátait és kísérőit, ezért a létszámot érdemes már az elején tisztázni.

Ha nem csak a limuzinban való buli a cél, hanem összekötnétek egy kellemes városnézéssel, válasszatok panorámatetős verziót. Ezekben a kanapén kényelmesen hátradőlve csodálhatjátok a várost, míg a gyerekek a tetőablakon át vidáman integetnek a járókelőknek.

Tipp: a nagy kaland megörökítésének céljából néhány cég fotós szolgáltatást is ajánl a bérlés mellé. Így nem neked kell kattintgatnod végig, és húsz év múlva is remekül fognak mutatni a profi minőségű fotók az albumban!

A PLS Partylimuzin életre szóló élményt nyújt luxuslimuzinjaival. Kedvező árak és professzionális sofőrök segítségével levesznek minden gondot a válladról a szülinapi zsúr szervezésével kapcsolatban. Bérelj egyszerűen, gyorsan és könnyen!

(Szponzorált tartalom)


Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
A memoQ az egyik legnépszerűbb fordítástámogató szoftver a szakmabeliek körében, a 10.1-es verzió óta pedig a szoftver webes változata már a képernyő-felolvasó programokkal is kompatibilis, így biztosítva, hogy a vakok és gyengénlátók is önállóan, külső segítség nélkül tudják használni a szolgáltatást.
Hogyan válasszunk otthonunkba kényelmes ágyakat és kanapékat?
Hogyan válasszunk otthonunkba kényelmes ágyakat és kanapékat?
Otthonainkat igyekszünk nemcsak esztétikusan, stílusosan, hanem a lehető legkomfortosabban berendezni, különös tekintettel a család közös találkozási pontját alkotó és a vendégek fogadására szolgáló nappalira, valamint az intimitás helyszínére, a hálószobára.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.