Gyors és egyszerű megoldás a teraszok burkolására

2024 / 04 / 25 / Fizetett Hirdetés
#pr
Gyors és egyszerű megoldás a teraszok burkolására
Itt a nyár és úgy érzed, lekéstél a terasz felújításáról, hiszen ilyenkor már biztos nem találsz szakembert? Állj neki Te magad, van egy teraszburkoló rendszer, mely nemcsak egyszerű és gyors kivitelezést, de stílusos és tartós burkolatot is garantál!  

A szilárd burkolat révén a terasz esős időben is használható, nem kell aggódnunk amiatt, hogy a lakásba bevisszük a sarat, továbbá biztosítja a kerti bútorok stabilitását, a kényelmünket. Különféle anyagok közül választhatunk, de ha a famintázat látványára és a kerámia- és kőburkolatok tartósságára vágyunk, a WPC teraszburkolat az ideális választás. Mutatjuk miért, illetve hogyan teheted még egyszerűbbé a burkolást!

 

Melyik burkolat lesz megfelelő?

 

Alaposan át kell gondolni a terasz kialakítását, elsőként a burkolat kérdésében kell dönteni, hiszen ez adja a szilárd és remélhetőleg stabil, tartós alapot. Nem szerencsés, ha néhány évente fel kell újítani, hiszen nemcsak rengeteg pénzbe kerül, de nagy felfordulással is jár.

 

A kerámia- és kőburkolatok klasszikus megoldásnak számítanak, hiszen könnyen tisztíthatóak és tartósak. Sokan döntenek faburkolat mellett, ugyanis esztétikus, hangulatos, azonban csak rendszeres karbantartás mellett maradhat tartós. Nagy hátránya, hogy szálkásodik, így kevésbé praktikus, ha szívesen mászkálunk mezítláb, továbbá vetemedik, ami a takaríthatóságát nehezíti. Egyre többen választják a korszerű kompozit anyagból készült WPC burkolatokat, amelyek amellett, hogy esztétikusak, gondozást sem igényelnek, illetve számos más előnnyel rendelkeznek.

 

Miért előnyös a WPC teraszburkolat?

 

Ha még nem hallottál róla, ideje, hogy megismerd ezt a nagyszerű anyagot! Újrahasznosított farostból és műanyagból készül, amelyeket adalékanyagok hozzáadásával magas hőmérsékleten és nagy nyomáson panelekké préselnek. Az így kapott kompozit, a WPC UV- és vízálló, nem fakul, nem korhad, nem vetemedik, nem szálkásodik.

 

Különféle árnyalatokban kapható, így megtalálhatjuk a környezet stílusához, színvilágához leginkább illő paneleket. A standard teraszburkolatok mindkét oldala bordázott, ezáltal csúszásmentes felületet biztosít. A prémium burkolatok egyik oldala bordázott kialakítású, másik pedig a valódi fafelületek erezetes mintázatát idézi.

A panelek könnyen méretre vághatók, lerakásuk nem igényel különösebb szakértelmet, így némi barkácstehetséggel megáldva mi magunk is elkészíthetjük.

 

Klikk WPC – a leggyorsabb megoldás

 

A klikk technológia még egyszerűbbé teszi a burkolást, a famintázatú, négyszögletű burkolólapokat ragasztóanyag nélkül egyszerűen egymásba kell illeszteni, pattintani. Praktikus, hiszen bármilyen stabil felületre párnafák használata nélkül könnyen és gyorsan lerakható, szakember segítsége sem szükséges hozzá. Ha szükséges, vágható. Színazonos élzárókkal és sarokelemekkel még esztétikusabbá tehető.

 

Csakúgy, mint a hagyományos WPC teraszburkolatok, a Klikk WPC is tartós és időjárásálló, nem csúszik, nem szálkásodik, nem korhad el az évek során, nem penészedik.

(Szponzorált tartalom)


Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben.
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ  Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben. Szenzitíven és nyitottan álltak a fiatalokhoz, kérdezték őket a digitális trendekről is: a TikTok az új YouTube, a Facebook régóta a boomereké, chatelni pedig már csak Instagramon szokás – beszámoló
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
A memoQ az egyik legnépszerűbb fordítástámogató szoftver a szakmabeliek körében, a 10.1-es verzió óta pedig a szoftver webes változata már a képernyő-felolvasó programokkal is kompatibilis, így biztosítva, hogy a vakok és gyengénlátók is önállóan, külső segítség nélkül tudják használni a szolgáltatást.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.