Használt Apple - aminek még teszt sem kell!

2023 / 04 / 20 / Fizetett Hirdetés
#pr
Használt Apple - aminek még teszt sem kell!

Vannak olyan készülékek, amelyek esetében szinte teljesen biztosak lehetünk abban, hogy nem nyúlunk velük mellé. Ilyen például az Apple iPhone 13 is, ami az amerikai tech óriás 2021-ben piacra dobott készüléke a kategóriája egyik kiemelkedő darabja, ehhez mérten azonban meglehetősen drága készüléknek is számít. Van viszont egy jó hírünk! Akkor sem kell lemondani a menő iPhone-ról, ha anyagi lehetőségeink most épp nem túl kedvezőek!

Új szereplő a használt mobilok piacán

A Rejoy.hu 2019-ben azzal a céllal jött létre, hogy egyszerűvé, átláthatóvá és biztonságossá tegye a használt mobilok adásvételét. A cég alapítói is túlestek számtalan kétes vásárláson, rejtett hibás készüléken, éjszakai telefonhívásokon és lemondott találkozókon, mire úgy döntöttek, hogy megpróbálják biztonságossá és probléma mentessé tenni a second hand telefon piacot.

Egy használt Apple vásárlása vagy eladása csupán néhány kattintás az otthon kényelméből, az eladásra szánt vagy megvásárolt telefont pedig egy futár hozza-viszi, tehát ki sem kell mozdulni otthonról. Ráadásul az eladással járó üzenetváltásoknak és telefonhívásoknak is búcsút inthetünk.

Használt iPhone telefonok és megbízható minőség

A telefonok megfelelő állapota első számú prioritás a Rejoy.hu-nál, ezért minden beérkező telefon egy többlépcsős külső és belső ellenőrzésen megy keresztül, amelynek során szakértők ellenőrzik a telefon állapotát.

A hardver és a szoftver ellenőrzése mellett átvizsgálják az akkumulátort, a kijelzőt, a kamerákat, a hangszórókat, mikrofonokat és a gombokat is. Ezután pedig, ha javításra van szükség, azt is elvégzik. Az alapos ellenőrzésnek köszönhetően az oldalra felkerült készülékek, többek között az iPhone 13 is, a bolti készülékek állapotához képest 85-90%-os állapotban van.

Az alapos átvizsgálás mellett biztosíték, hogy a használt iPhone 13 garanciával érkezik a Rejoy.hu-tól, hiszen a cég 30 napos pénzvisszafizetési és 12 hónapos javítási garanciát is vállal. Ha pedig a készülék egyösszegű kifizetése nagyobb anyagi megterhelést jelent, részletfizetésre is van lehetőség.

Pénztárca- és környezetbarát vásárlás

Egy használt iPhone vásárlásával több jót teszünk, mint elsőre gondolnánk. Azon túl, hogy a Rejoy.hu-n keresztül akár 40%-ot is spórolhatunk egy új iPhone-on, még az elhatalmasodó környezetszennyezés ellen is tehetünk.

A világon jelenleg közel 3 milliárd ember rendelkezik mobiltelefonnal és ez a szám napról napra rohamosan nő, annak ellenére is, hogy a telefongyártás elképesztő környezetkárosító hatással bír. A telefonokhoz olyan, a földön véges számban előforduló, hatalmas mennyiségű nyersanyag szükséges, aminek bányászata és szállítása is óriási terhet ró a környezetre.

Arról nem is beszélve, hogy a megunt telefonok jelentős része a kukában végzi, majd a bomlás közben a talajvízbe jut vissza számos ártalmas anyag, aminek környezet és egészségkárosító hatása is jelentős.

Aprócska lépésnek tűnhet, de egy használt telefon vásárlásával a pénztárcánk mellett a környezetünkért is tehetünk!

(Szponzorált tartalom)


Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Környezetbarát életsílus a XXI. században: a mobilházak és a fenntarthatóság
Környezetbarát életsílus a XXI. században: a mobilházak és a fenntarthatóság

A fenntarthatóság napjainkban már kulcsfontosságú tényezőnek számít az ingatlanok tervezése és kivitelezése során. Az egyre növekvő környezeti kihívások számos innovatív megoldás megszületését ösztönözték. Ezek közül az egyik legizgalmasabb a mobilházak elterjedése.

Hogyan segíthet egy marketing ügynökség a tartalomstratégia megalkotásában?
Hogyan segíthet egy marketing ügynökség a tartalomstratégia megalkotásában?

A tartalomgyártás nem csak a keresőoptimalizálás egyik legfontosabb eleme, de egy alaposan megtervezett marketingstratégia alapja is. Manapság nincs olyan vállalkozás, amely megengedhetné magának, hogy ne fordítson energiát a minőségi tartalomstratégia tervezésére.

HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.