Hogyan élhet végre újra szemüveg nélkül?

2024 / 05 / 25 / Fizetett Hirdetés
#pr
Hogyan élhet végre újra szemüveg nélkül?
Külön iparág gondoskodik róla, hogy divatos szemüveget viselhessenek azok az emberek, akiknek az éleslátásuk nem megfelelő. Azonban a szemüvegek viselése nem éppen olyan komfortos, mint amilyen sikkes.

A kontaktlencse viselése pedig bizonyos látásproblémák esetén nem is megoldható, így szintén marad a kényelmetlen szemüveg. Azt viszont kijelenthetjük mindkét látásjavító eszköz esetén, hogy messze nem biztosítják azt a látást, mint az eredeti.

 

Nem elhanyagolható élmény élesen látni a világot anélkül, hogy a szemüveg kényelmetlenségei vagy a kontaktlencse állandó macerája a mindennapok része lenne. Erre hatékony módszer a lézeres szemműtét, amivel akár örökre megszabadulhat a kellemetlenségektől.

 

Ez egy fájdalommentes eljárás, ami lehetővé teszi, hogy a páciensek visszakaphassák az éleslátásukat. Az Optimum Szemészet szakemberei megtesznek mindent a látása helyreállításáért.

 

Mikor jöhet szóba a szemműtét?

 

A fénytörési hibák nagyon hatékony megoldása lehet a lézeres szemműtét. Azonban nem minden esetben ad tökéletes eredményt.

 

Mutatjuk azokat a legfontosabb információkat, amik eldönthetik, hogy a szem műthető-e vagy sem.

 

 • Rövidlátás esetén: -1 és -12 dioptria között
 • Távollátás esetén: +1 és +6 dioptria között
 • Astigmia esetén: -6 és +6 dioptria között
 • Öregszeműség esetén: a szem állapotától függően

Csúcstechnológiás beavatkozás

 

Az Optimum Szemészet nem bízza a véletlenre az alkalmazott eszközpark csúcsminőségét. Az általuk használt berendezéseket az amerikai Bausch+Lomb diagnosztái, valamint a német Technolas cég lézerei alkotják.

 

A Bausch+Lomb berendezései 165 éves múlttal rendelkeznek, így a szemdiagnosztika során minden apró részletre fény derül. A szemműtétek során a milliméter ezred részénél is pontosabb kezelésért pedig a német gyártó nyújt segítséget.

 

A Zyoptix 217P excimer lézer, valamint a VICTUS femtosecond lézer beépített szemkövető és íriszfelismerő rendszerrel van felszerelve. Ennek köszönhetően a szem legjelentéktelenebb elmozdulása során is a fent említett pontosságra képesek.

 

Kinél alkalmazható a lézeres szemműtét?

 

 • 18 éves kor felett.
 • A szemüveg, illetve kontaktlencse +6,0 és -12,0 dioptria közé esik.
 • A műtétet megelőző 1 évben nem változott a látásélesség.
 • Nincs egyéb szembetegség, ami látásromlást eredményez.

 

Abban az esetben, ha a használt látásjavító eszköz dioptria értéke a fenti tartományon kívülre esik, akkor is van remény. Ez sem kizáró tényező, de ilyenkor minden esetben egyéni elbírálást igényel a beavatkozás.

 

Kinél nem alkalmazható a lézeres szemműtét?

 

 • 18 éves kor alatt.
 • A szaruhártya nem megfelelő vastagsága esetén.
 • A műtétet megelőző 1 évben változott a látásélesség.
 • Bizonyos gyógyszerek szedése mellett.
 • Beültetett pacemaker esetén.

 

A látásunk az egyik legnagyobb kincsünk, amire bizony fokozott figyelmet kell fordítanunk, hogy életünk végéig élvezhessük a pillanatok csodáit. Miért ne lehetne mindez oly módon, hogy a látásélesség is megmarad? Lépjen időben, hogy szeme sokáig tökéletes lehessen!

(Szponzorált tartalom)


Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
Folttakaró festék különleges helyzetekre
Folttakaró festék különleges helyzetekre
Bizonyos esetekben egy sima beltéri falfestékkel nem tudjuk elérni azt az eredményt, amit a helyzet megkövetelne. Makacs szennyeződések esetén a falon, dohányfüsttől vagy a kandalló füstjétől elszíneződött festék fedéséhez a folttakaró festékek nyújtanak tökéletes megoldást.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.