Hogyan építhetünk sikeresen énmárkát az online megoldásokat használva?

2021 / 06 / 16 / Fizetett Hirdetés
#pr
Hogyan építhetünk sikeresen énmárkát az online megoldásokat használva?
Mire lehet szükség 2021-ben ahhoz, hogy sikeresen tudjunk énmárkát építeni? Melyek a tudatos énmárka építésének alapvető tényezői, illetve a hatékonyan működő módszerei manapság? Illetve miként használjuk az online lehetőségeket az énmárka építésének jegyében?

A cikkben ezekkel a kérdésekkel foglalkozunk kiemelten, remélhetőleg hasznos tippekkel szolgálva az énmárka építéshez.

Milyen előnyei lehetnek annak, ha az énmárkánk kifejezetten erősnek számít?

Az erős énmárkával rendelkezők számára nagyságrendekkel több lehetőség jelenthet reális opciót, mint ami a kevésbé markáns énmárkával bírók esetében felmerülhet lehetőségként. Az énmárka jól jöhet anyagi téren, segíthet érvényesíteni az érdekeinket, illetve sikerre vinni a terveinket.

Minél komolyabb énmárkát sikerül felépítenünk, annál erőteljesebb kapcsolati háló segítheti az előmenetelünket. Sokan ismerhetnek minket, a nevünket, a brandünket, és ez pedig újabb és újabb ajtókat nyithat meg előttünk.

Néhány tévhit, amiket célszerű eloszlatni az énmárka építés témakörében

Tegyük gyorsan tisztába, hogy az erős énmárka nem jelenti kapásból azt, hogy influencernek kell lennünk. A kettő ugyanis nem feltétlenül jelenti ugyanazt. Az énmárka sokkal inkább egy eszköz. Gyakorlatilag azt jelenti, amit mások mondanak rólunk, amikor épp nem vagyunk jelen.

Csakis rajtunk, a döntéseinken és az általunk kommunikált értékeken múlik, hogy ezt a fajta megítélést miként alakítjuk. Persze az egyik lényeges tényező az, hogy lehetőség szerint minél többen találkozzanak a nevünkkel, a tevékenységünkkel.

Azt se gondoljuk, hogy énmárkát építeni csakis az extrovertált személyek tudnak. Számos példa akad ugyanis a nagyvilágban, amelyek egyértelműen megcáfolják ezt a fals állítást. A tudatos énmárka építés tehát akkor is reális lehetőséget kínál a számunkra, ha alapvetően introvertált személyiséggel rendelkezünk.

Az énmárka építés hatékony kivitelezése az online térben

Az egyik legfontosabb kulcsszó a kiáramlás. Konzisztens jelleggel kell ugyanis megosztanunk a nagyvilággal a gondolatainkat, az értékeinket, a hitrendszerünket, illetve a szakmai véleményünket egy-egy kérdéssel kapcsolatban.

Hogy ezt éppenséggel milyen formátumban és mely platformok segítségével tesszük az online térben, az javarészt helyzetfüggő. Egy korszerű weboldal persze sok mindennek jelenti az alapját, és ma már énmárkát is borzasztó nehéz építeni weboldal nélkül.

Kiváló stratégia lehet a tartalmaink sokszorosítása. Vagyis a honlapunkon, a blogbejegyzéseinkben, a YouTube csatornánkon és a közösségi média felületeken megosztott tartalmakat némileg módosított formában, de bátran közzé tehetjük minél több helyen. Ennek hatására ugyanis látványosan erősíthető az énmárkánk.

(Szponzorált tartalom)


Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Hogyan segíthet egy marketingügynökség a tartalomstratégia megalkotásában?
Hogyan segíthet egy marketingügynökség a tartalomstratégia megalkotásában?

A tartalomgyártás nem csak a keresőoptimalizálás egyik legfontosabb eleme, de egy alaposan megtervezett marketingstratégia alapja is. Manapság nincs olyan vállalkozás, amely megengedhetné magának, hogy ne fordítson energiát a minőségi tartalomstratégia tervezésére.

Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend
Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend

Világszerte emberek milliói vágynak ragyogóan fehér mosolyra, és természetes, hogy hatékonyabb módszereket keresünk e cél elérésére. Az otthoni fogfehérítés sokak vágya, és néhányan talán meglepődnek, ha megtudják, hogy ilyen lehetőség már több mint 16 éve van a piacon.

HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.