Hogyan frissítsük fel otthonunkat?

2021 / 10 / 13 / Fizetett Hirdetés
#pr
Hogyan frissítsük fel otthonunkat?
Biztosan sokan érezzük időről időre, hogy kell egy kis vérfrissítés a lakásunkban, már nem elég, ha kicseréljük a kopogtatót a bejárati ajtón. Ez teljesen normális, de nem kell feltétlenül nagy dolgokra gondolni, kisebb ötletekkel is célt érhetünk.

A következőkben bemutatunk néhány példát, amik mentén ügyesen és kreatívan fel tudjátok frissíteni a lakást. A cikk elkészítésében a vaszonkep.hu volt segítségünkre.

Az év színe

A 2021-es évben két színt is az év színének választottak. Az egyik a megnyugtató szürke, a másik pedig a napsárga. Ennek oka az volt, hogy a két szín az erőt és a reményt jelöli, ezekre pedig az elmúlt év után különösen nagy szükségünk van. A szürke ezen árnyalata nyugtat és támogat, sarkalatos pont lehet életünk során, a sárga pedig jókedvet, reményt hoz.

Hogyan alkalmazzuk ezeket a színeket?

Ha megnéztek bármilyen képet, jól látható, hogy a két szín a gyakorlatban is nagyon jó összhangban van, pont annyira ellentétesek, hogy ezzel ki is egészítik egymást.

A színeket direkben is használhatjátok a lakásban, akár kép formájában, akár egy sárga kanapét szürke párnával díszítve. Emellett természetesen ha túl kontrasztosnak éreznétek, különböző matériákkal, például fával, fémekkel oldhatjátok az ellentétet.

Remek ötlet lehet emellett, ha nem az erőteljes napsárgát használjátok, hanem annak pasztell árnyalatát, a szürke azzal is nagyon szépen mutat. A legjobb, hogy ha legalább az egyik szín pasztell árnyalatú, hiszen a két erőteljes szín elvonja a tekintetet és nem otthonossá teszi a lakást, hanem rideggé és barátságtalanná. Ha kicsi a szoba amit  átrendeznénk, akkor mindenképp a sárga legyen domináns, ne pedig a szürke, ezzel optikailag világosíthatjuk a környezetet.

Milyen kiegészítőket használjunk?

Akár a fenti színeket használhatjuk, akár azokon kívül gondolkodunk még kiegészítőkben, vannak olyan ötletek, amelyekkel semmiképp sem lőhetünk mellé.

Növények

A növények mindig nagyon jó választásnak bizonyulnak, legyen szó cserepes virágról, örökzöldről vagy száraz virágról. Idén divatjukat élik a szárított növények, aminek hatalmas előnye, hogy szépen színezhetőek, így a dekorhoz illő színű virágot választhatunk.

Vászonképek

Ha üres egy fal a szobában, ideális ötlet lehet egy vászonképet csináltatni a falra. Akár családi fotót, vagy egy sárga-szürke stock fotót, vagy bármi mást, amit csak szeretnénk. Ha esetleg elakadunk, vaszonkep.hu szakemberei minőségi és garanciális szolgáltatást nyújtanak.

Fa anyagok

A fa mindig nyerő. Ha megnézzük a két színt, akkor látható, hogy a sárga árnyalatainak megfelelő használata milyen szépen segítenek visszavenni, bizonyos árnyalatai pedig megerősítik a szürkét. Természetessége miatt pedig a legtöbb lakásban jól mutat.

Legyen szó egy vérfrissítésről vagy egy új otthon berendezéséről, a megfelelő tárgyakkal és színekkel igazán hangulatos lesz a végeredmény.

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Segítség az arctisztító kiválasztásához
Segítség az arctisztító kiválasztásához
Beszerezted magadnak a legdrágább kozmetikai termékeket, de a vonalak és az apró ráncocskák egyszerűen nem akarnak eltűnni az arcodról? Nos, ennek egy banálisan egyszerű oka lehet: nem fordítasz kellő figyelmet az alapos arctisztításra.  
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.