Hogyan rendezz be luxus nappalit elfogadható áron?

2022 / 07 / 22 / Fizetett Hirdetés
#pr
Hogyan rendezz be luxus nappalit elfogadható áron?
A nappali minden lakás és ház központja, emiatt legtöbben kiemelt figyelmet fordítanak rá. Legyen szó berendezésről, átalakításról, vagy éppen a rend fenntartásáról, mindannyiunk számára a tökéletes összhatás a cél. Az, hogy milyen stílusban szeretnénk berendezni, teljesen az egyéni preferenciák függvénye, azonban sokan álmodunk luxus nappaliról.

Legtöbbünk ugyan nem engedheti meg magának, hogy milliós bútorokat válogasson az üzletek kínálatából, néha jó eljátszani a gondolattal. Ebben a cikkben azonban ennél tovább megyünk, és mutatunk pár olyan bútort és dekorációt, melyekkel te is luxus összhatást érhetsz el nappalidban. Ha nem hiszed, olvass tovább!

A választott stílus fontossága

Alapvetően nincs egy adott stílus, amely a luxus kinézetre jellemző – tehát ilyen szempontból az egyedi preferenciák alapján választhatunk. Általánossában azonban elmondható, hogy a modern vagy klasszikus stílus tud leginkább luxus összhatást adni. Ennek az oka, hogy a letisztult berendezés, valamint a tágas és világos terek nagyszerű alapot adnak. Érdemes tehát ezt észben tartva nagyobb és kevesebb bútorokat választani. A nappalit tartva szem előtt jobb ötlet a kanapék közül egy-egy nagyobb darabot választani több fotel helyett. Ideális lehet tehát egy u-alakú sarokkanapé, amely az egész család számára elegendő helyet biztosít.

Milyen bútorokat válasszak?

A fentiek alapján tehát a nagyobb egyedül álló bútorokat keresd az üzletek kínálatában. Emiatt egy nagy sarokkanapé nagyszerű választás lehet a nappali középpontjaként. Emellett az elérhető nappali falak között is érdemes lehet körülnézni. Ezeknek a legnagyobb előnyük, hogy a praktikusságot és a letisztult dizájnt ötvözik. Tehát egy nagyobb méretű, extravagáns polc rendszerrel tudod helyettesíteni a kisebb polcokat és szekrényeket. Mindez letisztult és igazán elegáns hatást ad majd nappalidnak, valamint a tárolást is nagyon praktikusan tudod megoldani segítségével. Ezen tárolhatod tévédet és a hozzá tartozó hangfalakat vagy házimozi rendszert, könyveidet, valamint dekorációt is.

Színek

A bútorok mellett természetesen a színek is ugyanolyan fontosak, hiszen ezek határozzák meg a szoba hangulatát. Alapvetően éredmes két-három színt kiválasztani és ezeket használni. Visszafogottabbaknak a neutrális és pasztel színek lehetnek jó választások, azonban bátran váalszthatsz élénkebb árnyalatokat is. Utóbbi esetben azonban mindneképp neutrális színekkel kombináld, hogy az összhatás letisztult és ne túl zsúfolt legyen.

(Szponzorált tartalom)

A fotó forrása: JRP Studio / Shutterstock.com


Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Disztópia, újfajta szórakozás, a technológia térnyerése vagy egy eszköz, ami sok problémát meg tud oldani - a szexuális célokra szánt emberszerű gépeket nagyon eltérő szemszögekből lehet nézni, de egy biztos: a robotok készülnek és egyre emberibbé válnak. Legújabb sorozatunkban partnerünkkel, Magyarország legnagyobb felnőtt áruházával, a Vágyaim.hu csapatával együtt kutatjuk, merre tart az emberiség a szexualitás egyre digitálisabb ösvényein...
Síeléssel kapcsolatos tanácsok kezdőknek és újrakezdőknek
Síeléssel kapcsolatos tanácsok kezdőknek és újrakezdőknek
Amikor leesik az első hó, akkor a legtöbb sportrajongó a hegyek felé veszi az irányt, hogy a hóval fedett lankákon csússzanak alá. Ha kezdők vagyunk vagy egy éven keresztül a szekrényben pihent a sífelszerelésünk, akkor van pár tanács, melyet érdemes megfogadnunk, hogy biztosan élvezetes legyen a siklás minden pillanata.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.