Hol tartsd a legközelebbi csapatépítődet? Szabadulószobában!

2023 / 10 / 19 / Fizetett Hirdetés
#pr
Hol tartsd a legközelebbi csapatépítődet? Szabadulószobában!
Ha neked is fejtörést okoz a csapatépítő helyszínének megtalálása, és már túl vagytok a bowlingon, a dartsozáson és minden egyeben, érdemes fontolóra venni egy tematikus szabadulószoba kibérlését. Cikkünkben elmondjuk, miért jó ötlet ez!

Több mint tízéves fejlődés van a szabadulószobák mögött, melyek egyszerű szórakozásból nőtték ki magukat a céges csapatépítők egyik kedvenc rendezvényhelyszínévé váltak. Az olyan helyek, mint a Neverland, képesek biztosítani a jó hangulatot, miközben észrevétlenül kovácsolják össze a kollégákat.

 

Hogyan indultak a szabadulószobák?

 

1988-ban jelent meg a Behind Closed Doors című szöveges kalandjáték, melyet a szabadulószobák egyik történeti gyökerének tekinthetünk. A kétezres években a japán Crimson Room nevet viselő 3D-s videójáték hatalmas népszerűségre tett szert, ezzel együtt pedig a szabadulás tematikája is. Nem kellett hozzá sok idő, hogy a játék a való életbe is átkerüljön, és megszülessenek fizikai valójukban a szabadulószobák.

 

Kezdetben még csak baráti társaságok látogatták őket, azonban a céges világ is hamar rájuk talált, és elnyerte a HR-esek tetszését, mivel igazán összekovácsoló élménynek számítanak, nem mellesleg pedig nem minden nap jár az ember ilyen helyekre.

Ezért szervezzétek ide a következő csapatépítőt

 

Sokan vannak, akik úgy hiszik, hogy a csapatépítő a céges kultúra kellemetlen velejárója, ahol az alig ismert kollégákkal kell kínos feladatokat megoldani, tréningezni. Ez nincs így, és nem is kell, hogy így legyen! A szabadulószobázás ugyanis szórakoztató élmény, miközben fejleszti azokat a képességeinket és készségeinket, amit a csapatépítő hivatott.

 

  • Fejlődik a kommunikációs készség
  • Jobb lesz a csoportdinamika a kollégák között
  • Mindenki megismeri saját és társai kompetenciáit
  • Olyan élményre, közös emlékekre teszünk szert, amelyeken később lehet nosztalgiázni
  • A közös élmény mellett az egyéni szórakozásra is hangsúly kerül
  • Erősíti az összetartozás-érzést és a bizalmat

 

Számos témaötlet

 

Két kezünkön sem tudjuk megszámolni, hány fajta témát dolgoztak már fel szabadulószoba formájában, mindennek csak a fantázia szab határt. Nézzünk át párat, hogy legyen mik közül választani a következő céges rendezvény szervezésekor:

 

  • Börtön - Ebben a szobában raboskodva a játékosok célja, hogy a vesztőhely elől meneküljenek el, hiszen ha lejár az egy óra, nem lesz, aki megmentsen titeket.
  • Zárt osztály - Az ötvenes években nem volt ritka, hogy embereken folytattak gyógyszerkísérleteket, itt is ez a helyzet, ám adódik egy hihetetlen lehetőség a szabadulásra.
  • Varázsvilág - Ki ne szeretne magának varázserőt? Ebben a szobában varázslótanonccá válhattok, és már csak egy utolsó próbatétel áll előttetek, hogy teljes értékű mágusként lépjetek ki a nagyvilágba. De vajon sikerül a veszélyes bájital receptjét megtalálni?
  • Vadnyugat - Aki hozzánk hasonlóan westernfilmeken nőtt fel, imádni fogja ezt a tematikát, melyben épp a seriffhelyettesnek kell segíteni egy rablásban.

 

Látható tehát, hogy számos lehetőség adott, érdemes többfélét kipróbálni!

(Szponzorált tartalom)


Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
A memoQ az egyik legnépszerűbb fordítástámogató szoftver a szakmabeliek körében, a 10.1-es verzió óta pedig a szoftver webes változata már a képernyő-felolvasó programokkal is kompatibilis, így biztosítva, hogy a vakok és gyengénlátók is önállóan, külső segítség nélkül tudják használni a szolgáltatást.
Hogyan válasszunk otthonunkba kényelmes ágyakat és kanapékat?
Hogyan válasszunk otthonunkba kényelmes ágyakat és kanapékat?
Otthonainkat igyekszünk nemcsak esztétikusan, stílusosan, hanem a lehető legkomfortosabban berendezni, különös tekintettel a család közös találkozási pontját alkotó és a vendégek fogadására szolgáló nappalira, valamint az intimitás helyszínére, a hálószobára.
Ezek is érdekelhetnek
Hirdetés
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.