Időskori dilemma: fürdőkád vagy zuhanyzó?

2021 / 10 / 15 / Fizetett Hirdetés
#pr
Időskori dilemma: fürdőkád vagy zuhanyzó?
Minden idős vagy épp időst gondozó ember eljut egyszer arra a pontra, hogy ezen a kérdésen gondolkozzon. Ha akár saját magának, akár a koros rokonnak okoz nehézséget már a fürdés, jön az örök kérdés: kiszedessük a kádat, és kerüljön a helyére zuhanyzó, azaz csapjunk-e bele egy totális fürdőszoba-átalakításba?

Aztán természetesen jönnek az érvek, ellenérvek, vélemények, intelmek, ne adj Isten szakemberek tanácsai, aztán a végén oda jut az ember, hogy már abban is elbizonytalanodik, akar-e még valaha egyáltalán fürdeni.

Az UDOOR fürdőkádajtó csapata abban próbál segíteni, hogy összeszedje az érveket. Hogy mi mellett?

A fürdőkádajtó előnyei

Közelítsük meg onnan, hogy mi nincs, ha a kádajtó mellett döntesz:

  • Biztosan nem lesz felfordulás, por, káosz és átjáróház az otthonodban. Bizonyára te is tudod, hogy egy kisebb renoválás vagy átalakítás is mennyi takarítással, pakolással, idegeskedéssel, kényelmetlenséggel jár. Ki szeretné ezt átélni, ha nem muszáj?
  • Biztosan nem kell hosszú órákat telefonálgatni, ajánlásokat kérni a helyi Facebook-csoportokban, és megbízni olyan szakemberekben, akiknek a munkáját még sosem láttad. A kísérletezés pedig elég költséges mulatság. És ha simán megy minden, szerencsés vagy, ha eltűnik egy szaki, akkor keresheted újra, és róhatod a köröket. Megspórolnád magadnak szívesen ezeket a feszültséggel járó vitás helyzeteket?

Nos, ha a fürdőkádajtó mellett döntesz, akkor ezektől biztosan megkíméled magad. Most pedig azt kérdezed, hogy mit kapsz akkor helyette?

Miért járok jobban a kádajtóval?

Most nem csak azt mondjuk el, hogy mit kerülsz el, hanem azt is, hogy miért jobb választás neked a teljes átalakítás helyett egy kádajtó beszereltetése.

  1. Mert ár-érték arányban sokkal kedvezőbb számodra anyagilag. A mai építőanyag-ipari árak mellett pedig legfőképp. Jóval olcsóbban jössz ki, amellett, hogy a szakemberek gyorsan és tisztán dolgoznak.
  2. Mert a fürdőszobád többfunkcióssá válik: számodra működhet zuhanyként a kád, az unokáid pedig a tökéletesen záródó kádajtó mellett is tudnak kedvükre pancsolni, amikor épp nálad alszanak.
  3. Mert 10 év garancia biztosítja, hogy szakemberek minőségi munkát adnak ki a kezük közül, máskülönben ki vállalna ennyi évet?

Ha szeretnéd megnézni, hogy működik a kádajtó, akkor olvasd el a részleteket az UDOOR fürdőkádajtó szakembereinek a tollából!

Gondolkozz előre, ne kapkodj!

Általában a gyorsan meghozott döntések vonják maguk után a legrosszabb következményeket: feleslegesen sok kiadás, silány minőség, nem tisztázott feltételek, felmerülő viták.

Ha viszont szépen, tervezetten állsz hozzá a kádátalakító projekthez, akkor minden szükséges információ birtokában, szakemberekkel történt egyeztetés után tudsz kedvező döntést hozni: kád vagy zuhany?

 

És te már tudod, hogy kád ÉS zuhany!

(Szponzorált tartalom)


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend
Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend

Világszerte emberek milliói vágynak ragyogóan fehér mosolyra, és természetes, hogy hatékonyabb módszereket keresünk e cél elérésére. Az otthoni fogfehérítés sokak vágya, és néhányan talán meglepődnek, ha megtudják, hogy ilyen lehetőség már több mint 16 éve van a piacon.

Hogyan lehet belőled szállítmányozási ügyintéző?
Hogyan lehet belőled szállítmányozási ügyintéző?
A logisztika a legtöbb vállalat működése szempontjából kulcsfontosságú terület. Elég megnézni néhány álláshirdetést, és láthatjuk azt, mekkora igény mutatkozik ebben a szektorban a szakemberekre.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.