Így megy a határokon átívelő költöztetés

2021 / 03 / 14 / Fizetett Hirdetés
#pr
Vannak, akiknek a költöztetés, mint szolgáltatás igénybevétele megszokott. Ők azok, akik elég sokat költöznek, sok esetben főleg a munkájuk miatt. De azért nagyon sokan vannak, akik még csak hallásból ismerik a költöztető cégeket.

Azonban mindenki életében eljön az a pillanat, amikor jobb a profikra bízni a költöztetést, mert óriási segítség lesz a költözők számára. Főleg, ha mindezt nemzetközi viszonylatban nézzük, amikor országok között kell átvinni egy lakás teljes tartalmát. Egyébként sem, de ilyenkor aztán végképp nem ajánlanám az utánfutós-pakolós megoldást. Lássuk, miről is beszélek a gyakorlatban.

Mikor lehet szüksége nemzetközi költöztetésre?

A legtöbb embernek talán soha vagy maximum 1-2 alkalommal az élete során. Ha valaki például kiköltözik külföldre, mert ott kíván boldogulni, akkor biztos, hogy szüksége lesz a nemzetközi költöztetésre. Ugyanígy akkor is, ha a munkahelye irányítja például a külföldi anyacéghez dolgozni. Ezek nagy lehetőségek lehetnek, amiket általában nem érdemes kihagyni. Azonban egy munkahelyváltás amúgy is stresszes, így nem érdemes tetézni még egy rosszul szervezett költözéssel, ezért érdemes költöztetőt hívni.

Aztán számos olyan eset van, amikor csak 1-1 családtag költözik ki külföldre, minimális cuccokkal. Majd őt követi a család többi tagja fél-egy év múlva, immár a teljes lakás tartalmát magukkal hurcolva. Ekkor is aranyat ér egy profi, nemzetközi költöztetésben is rutinos cég.

A végére hagytam azt, amikor egy teljes cég vagy iroda teszi át a székhelyét egy másik országba. Bizony itt is elkél a segítő kéz, ha gyors és gondmentes költözést szeretnének.

Nem mindegy az árszabás!

Az árszabás általában a gyenge pontja a költöztető cégeknek, legalábbis a pletykák, a szóbeszéd szerint. Sok volt régen a bratyizós, “majd megegyezünk a végén” típusú “költöztető cég” a piacon. Viszont ma már közel sem ennyire rossz a helyzet, ugyanis számos kiváló, megbízható cég található a piacon.

Közülük is kiemelnék egyet, akik ha a költöztetés árazásának kiszámíthatóságáról van szó, az első helyen vannak. Ők pedig a Servitius és Partnerei költöztetés csapata, akiknek online díjkalkulátoruk is van a honlapjukon. Náluk az árak teljesen transzparensek és fixek, ráadásul nem órabért, hanem percbért számolnak. Többek között ezzel is kitűnnek a költöztető cégek közül. Ha tőlük telefonon kér árajánlatot egy nemzetközi költöztetéshez, akkor fognak Önnek egy fix árat kalkulálni a megadott adatok alapján.

A költöztetés legyen a profik dolga!

Nem mintha nem gondolnám, hogy előbb-utóbb mindenki el tudna pakolni mindent A-ból B-be, de jobb ezt a profikra bízni. Ők garantáltan gyorsabban, kevesebb kockázattal (sérülésmentesen) el tudják szállítani holmijainkat, akár még külföldre is. Hogy olyan plusz szolgáltatásokról ne is beszéljek, mint a becsomagolás vagy épp a bútorok szét- és összeszerelése.

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Mikor szükséges a cégérték meghatározása, és hogyan kerüljük el az ezzel járó problémákat?
Mikor szükséges a cégérték meghatározása, és hogyan kerüljük el az ezzel járó problémákat?
A cégérték meghatározása kulcsfontosságú lépés minden vállalkozás életében, hiszen ennek alapján formálódnak a stratégiák, befektetések és pénzügyi döntések. Az érték meghatározása komplex folyamat, amely számos területet érint. Ebben a cikkben részletezzük, milyen esetekben válhat szükségessé a cég értékének meghatározása, milyen veszélyekkel járhat a helytelenül meghatározott cégérték, és hogyan lehet ezeket elkerülni.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.