Informatikai és telekommunikációs munkák Szekszárdon

2023 / 05 / 27 / Fizetett Hirdetés
#pr
Informatikai és telekommunikációs munkák Szekszárdon
Ezt a két kategóriát általában együtt szokták kezelni a nagyobb munkahelykereső oldalak. Többféle típusú munkakörből választhatunk, attól függően, hogy milyen végzettségünk van. Hoztunk néhány szekszárdi példát a legnépszerűbb informatikai és telekommunikációs állásokra.

IT-support

 

Az IT-support, azaz az informatikai segítségnyújtás a napjainkban jelenlévő sok számítógép, kütyü, berendezés miatt indokolttá vált, és számos cég keres ebben a munkakörben új munkatársat. A SzekszardAllas.hu munka és állásportál oldalára feltöltött hirdetések közül is ez a leggyakoribb.

 

Egy alkatrészgyártó cég szekszárdi telephelyére az informatikai csapat erősítésére keres új kollégát, akinek a feladata az IT infrastruktúra karbantartása és fejlesztése, a support megkeresések fogadása és kezelése lesz.

 

Jelentkezni sikeresen elvégzett informatikai szakképesítéssel lehet, de előfeltétel a legalább két éves szakmai jártasság is IT-munkakörnyezetben. Továbbá rendelkezni kell jó német vagy angol nyelvismerettel.

 

Az új munkatárs egy igazán modern munkahelyen, jól felszerelt számítógépekkel rendelkező nemzetközi vállalatnál dolgozhat, határozatlan idejű alkalmazotti jogviszonyban. A munkáért a cég széles körű béren kívüli juttatáscsomagot nyújt.

 

Fejlesztő, webmester

 

Új PHP fejlesztő kollégát keresnek egy szekszárdi online áruházhoz. A meglévő webshop fejlesztését, a termékek karbantartását, valamint marketinges feladatokat bíznának az új munkatársra.

 

A munkakör a következő feladatokat foglalja magában: weblapok szerkesztése, webshopok fejlesztése, bővítése, keresőoptimalizálás, egyedi szoftverek fejlesztése, webes alkalmazásfejlesztés. Azoknak ideális ez az állás, akik kreatívak, de azért a monoton termékfeltöltést is el tudják viselni, ha arról van szó.

 

Megfelelő PHP fejlesztői tudással lehet jelentkezni, előnyt jelent a html és egyéb szerkesztési ismeretek, valamint az angol nyelvtudás. A munkáért megegyezés szerinti fix havi jövedelem és cafeteria jár.

 

Hálózatépítő

 

Végül egy telekommunikációs lehetőség. Távközlési hálózatok kiépítésével foglalkozó cég szerelő pozícióba keres új kollégát. Pályakezdők jelentkezését is várják. A szerelő feladata lesz a távközlési hálózatok kiépítése, előfizetői bekapcsolások elvégzése, valamint a hibaelhárítás kezelése.

 

Elvárás a középfokú végzettség, a jó kommunikációs készség, a B kategóriás jogosítvány, a műszaki beállítottság, számítógépes felhasználói ismeretek. A cég biztosít autót és segít a betanulási időszakban is, a bérezés megegyezés alapján történik.

 

Ez csak néhány példa volt az álláskereső oldalon található hirdetésekkel kapcsolatban. Még ezeken a speciális kategóriákon belül is sok néznivaló akad, akár a programozói nyelvek, akár a cégprofil alapján.

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Kalibrálás útmutató a precíz, biztonságos munkavégzéshez
Kalibrálás útmutató a precíz, biztonságos munkavégzéshez
Az eszközök kalibrálása az egyik legfontosabb lépés a pontos mérések biztosítása érdekében. Ezért is fontos a megfelelő szakember felkutatása hozzá, hiszen a kalibrálás egyben a hatékony munkavégzés záloga is. Óriási könnyebbség, ha egy gyártó rögtön kalibrált eszközöket kínál, de akár külön kalibrációs szolgáltatást is vállal az eszközök mellé.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.