Ingatlan adás-vétel néhány kattintással

2021 / 10 / 19 / Fizetett Hirdetés
#pr
Ingatlan adás-vétel néhány kattintással
Hányan, de hányan vagyunk, akik szeretnénk rátalálni álmaink otthonára? Akik szeretnénk megtalálni azt a helyet, amely tényleg AZ, a tökéletes otthon a számunkra.

De mitől tökéletes egy otthon? Az otthon leginkább az a hely, ahol jó lenni, ahol igazán önmagunk lehetünk és ahol örömmel vagyunk. Mégis mindannyiunknak van egy kép a fejében, egy hangulat, egy érzés a szívében, amit szeretnénk egyszer a magunkénak tudni. Talán egy nyáron lomboktól árnyas, ősszel sárgán és pirosan ragyogó fákkal szegélyezett utca képe él bennünk, talán egy ház, amely hívogat minket, hogy leheljünk új életet belé. Talán egy modern otthonra vágyunk kint a kertvárosban, mégis közel mindenhez vagy a mindig vibráló belváros ódon hangulata igéz meg minket.

Bárhogy is legyen, a lényeg végülis ugyanaz, hogy beteljesítsük az álmainkat és megszerezzük vagy megvalósítsuk álmaink otthonát. Ez azonban nem kis feladat és kevesen vannak, akiket nem választ el egy-két ingatlan adás-vétel, mígnem megtalálják az igazit. Álmaink házára nem biztos, hogy egyszerű rátalálni, de ha végre megtaláltuk, akár néhány kattintással, azonnal a miénk lehet!

Vásárolj online házat!

Nem kell megrémülni, nem arról van szó, hogy “látatlanul”, valamilyen online rendszeren keresztül kell ingatlant vásárolnod, hiszen az csak előszűrésre lehetne elég. Hanem arról, hogy az ingatlan adás-vételét mostantól könnyedén, akárhonnan intézheted.

Ha sikerült megállapodni és minden szükséges irat nálatok van, akár ott helyben szerződést köthetsz az eladóval, minden várakozás vagy bizonytalanság nélkül. Többé nem kell napokat vagy heteket arra várni, amíg mindenki talál egy megfelelő időpontot az ügyvéd jelenlétében történő szerződéskötésre.

Az eKRS online jogi rendszer

Az eKRS online jogi rendszeren keresztül egy rövid regisztrációt követően máris választhattok az online intézhető ingatlanügyek közül: az egyösszegű adás-vétel, a részletfizetéses adás-vétel, valamint az ingatlan adás-vételi előszerződések egyaránt rendelkezésetekre állnak. Az adás-vételen felül akár bérleti szerződés, ingatlancsere szerződés, valamint ingatlan ajándékozási szerződés megkötésére is lehetőség van.

A lehetőség teljesen korrekt, a szolgáltatást a nagy múltú KRS Ügyvédi Iroda biztosítja azon ügyfelei részére, akiknek szakmailag maximálisan megbízható, ugyanakkor kedvező árú és gyors jogi szolgáltatásra van szüksége. Az itt megkötött szerződések abszolút törvényesek és szükség esetén az ott megállapított kötelezettségvállalások akár bíróság segítségével is behajthatók.

Az online ingatlanvásárlási szerződés számos előnyt tud felmutatni. Például a szolgáltatás összegét nem befolyásolja a vásárolt ingatlan értéke. Továbbá a szerződéskötés bármikor félbeszakítható és később ugyanott folytatható, így az elvégzett munka akkor sem vész el, ha valamilyen hiányt kell pótolni, illetve valamilyen irat pillanatnyilag nem áll a résztvevők rendelkezésére. Az online adás-vétel dinamikus, modern megoldás minden érintett számára.

(Szponzorált tartalom)


Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend
Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend

Világszerte emberek milliói vágynak ragyogóan fehér mosolyra, és természetes, hogy hatékonyabb módszereket keresünk e cél elérésére. Az otthoni fogfehérítés sokak vágya, és néhányan talán meglepődnek, ha megtudják, hogy ilyen lehetőség már több mint 16 éve van a piacon.

Hogyan lehet belőled szállítmányozási ügyintéző?
Hogyan lehet belőled szállítmányozási ügyintéző?
A logisztika a legtöbb vállalat működése szempontjából kulcsfontosságú terület. Elég megnézni néhány álláshirdetést, és láthatjuk azt, mekkora igény mutatkozik ebben a szektorban a szakemberekre.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.