Inspirálódj nagyszerű vászonkép ötletekből!

2022 / 06 / 16 / Fizetett Hirdetés
#pr
Inspirálódj nagyszerű vászonkép ötletekből!
Téged is bosszant egy üres falfelület az otthonodban, melyet azonban nem tudod, mivel tudnál kitölteni? Unod a klasszikus képkeretes fotókat, és valami izgalmasabbra vágynál? Készíttes egyedi vászonképet saját fotóból vagy teljesen egyedi mintából!

A vászonképekben rejlő lehetőségek

A vászonképek, bár hasonlóan nyomtatási eljárás során készülnek, látványban, tartósságban és strapabírásban is lekörözik a sima fotókat. A nyomtatási technika nagyszerű minőségének köszönhetően a képek évtizedeken át megőrzik csodás színeiket. Nem kell aggódni amiatt sem, hogy bármi bajuk esik egy rossz mozdulat során, hiszen karcmentesek, és a tisztításuk is igen egyszerű. Rendelj egyedi vászonképet a Vászonkép Szalon honlapjáról, és dobd fel otthonod egy általad megálmodott mintával!

Ha rápillantunk egy vászonképre, szinte azonnal szembetűnővé válik a különbség a klasszikus képkeretekkel szemben. Ezek ugyanis, akár a festővásznak, domborúak, kiemelkednek a falfelületből, feldobva a látványt. A nyomtatással elérhető élénk színeknek és kiváló képminőségnek köszönhetően pedig csodás látványt nyújtanak bármilyen típusú és stílusú otthonban.

Mivel a vászonképek tartalmát teljes mértékben személyre szabhatjuk, tökéletes faldekorációnak számítanak. Kiválaszthatjuk kedvenc, barátainkkal készült fotóinkat, egy számunkra kedves idézetet vagy valamilyen absztrakt mintát is.

Variálható és többrészes vászonképek

Ha úgy érezzük, túl nagy felület áll üresen, és egy vászonkép önmagában nem töltené ki azt, vagy csak valami extrára vágynánk, akár több részben is gondolkodhatunk. Dönthetünk úgy, hogy egymás mellé szabályosan több képet helyezünk, de akár többfelé vágva a képet, különböző részekre is tagolhatjuk. Így folytatólagosan, több vásznon láthatjuk viszont az általunk megrendelt mintát, mely olyan látványt nyújt, akár egy galéria kiállításon.

Ha pedig a vászonképek tartalmával variálnánk, akár montázst is készíthetünk egy vásznon belül. Ehhez nincs más dolgunk, mint kiválogatni a kedvenc fotóinkat, és egy képszerkesztő program segítségével előre megrajzolt sablonba húzni azokat. Ha igazán haladó szinten vagyunk, akár szabad kézzel is elrendezgethetjük őket.

Ezt érdemes tudni rendelés előtt!

Még mielőtt megrendelnéd a képeket, feltétlenül mérd le a falfelületet, hogy biztosan elegendő legyen a rendelkezésre álló hely. Döntsd el azt is, hogy milyen méretben szeretnéd viszontlátni a kiválasztott témát.

Ahhoz, hogy a vászonkép valóban jó minőségű, éles és esztétikus legyen, szükséges a jó alapanyag is. Éppen ezért a homályos, kis felbontású, pixeles fotók nem a legmegfelelőbbek a nagy méretre való felnagyításhoz. Válasszunk minél részletesebb fotókat, melyeket aztán kedvünk szerint szerkeszthetünk.

Rendelj egyedi, tartós és jó minőségű vászonképet a Vászonkép Szalon segítségével, hogy életre szóló, szép faldekorációval gazdagodj!

(Szponzorált tartalom)


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.