Intelligens, terhelhető szerverek a hatékony munkavégzéshez

2024 / 04 / 15 / Fizetett Hirdetés
#pr
Intelligens, terhelhető szerverek a hatékony munkavégzéshez
A digitalizáció fejlődésével párhuzamosan a szerverpiac is napról napra bővül. Így a legnagyobb globális techóriások, mint a Lenovo vagy a Dell szerver üzletága is folyamatosan növekszik. Egyre újabb és újabb megoldások jelennek meg a kínálatukban. Az, hogy melyiket válasszuk, függ a munkaterheléstől és az egyéni igényeinktől is.

Ha nem tudunk dönteni, kérhetjük szakértők tanácsát. Például a Szerver.hu Lenovo szerverek mellett Dell, Asus, Fujitsu és HPE kiszolgálókat is kínál. Emellett saját szerverek is jelen vannak a termékportfóliójukban, melyeket kifejezetten egyedi megrendelésekhez konfigurálnak. Továbbá helyszíni vagy távsegítséget is nyújtanak garanciális, illetve bármely felmerülő probléma esetén.

 

Intelligens szervertechnológia

 

A Lenovo legújabb, V3 infrastrukturális megoldásai jelentős rugalmasságot és teljesítményt biztosítanak a vállalkozásoknak. A Lenovo ThinkSystem torony- és rack szerverek, a Nutanix szoftverrel előzetesen integrált Lenovo ThinkAgile HX sorozat és a ThinkEdge szerverek, illetve tárolók, valamint a következő generációs Intel és AMD processzorok dinamizálják a cégeket. A ThinkShield pedig a nagyfokú adatbiztonságot garantálja.

 

Bővebben a ThinkSystem sorozatról

 

Szinte mindenféle változó igény kiszolgálására alkalmas a Lenovo ThinkSystem sorozata. Ez egy igazán hatékony IT infrastruktúra. Az is jelzi ezt, hogy az ITIC legfrissebb globális szerver hardver szerver és operációs rendszer megbízhatósági felmérése szerint a Lenovo ThinkSystem szerverei már nyolcadik egymást követő évben érték el a legmagasabb megbízhatóságot és üzemidőt az összes Intel x86-alapú platform közül. Skálázható és kivételes teljesítményt garantál. Mivel rugalmasan és nyílt szabványokkal működik, saját szerver infrastruktúrát tudunk kialakítani vele. Miért érdemes még beruházni a ThinkSystembe?

 

  • Mivel nagy munkaterhelések hatékony kezelésére tervezték, ezért kritikus fontosságú megoldásokat kínál akár 5. generációs Scalable Xeon processzorokkal felvértezve.
  • Megbirkózik olyan munkaterhelésekkel is, mint a nagy teljesítményű számítástechnika (HPC), a mesterséges intelligencia (AI), a felhő, a grid és az analitika.
  • Fejlett biztonsági rendszere van és könnyen kezelhető a Lenovo XClarity Controller (XCC) segítségével.
  • A lokális és felhőalapú megoldások közötti egyensúly eléréséhez kiváló.

 

Döntés előtt

 

Mielőtt bármely szerver mellett döntene, mérje fel az igényeket és a kínált lehetőségeket! Vizsgálja meg, hogy mennyire fontos például a skálázhatóság vagy a biztonság, illetve a teljesítmény! Miután ezeket fixálta, nézze meg, hogy melyik márka mit kínál. Mivel a szervertechnológia folyamatosan fejlődik, a gyártók is lépést tartanak ezzel a dinamikus folyamattal.

Ön számára lényeges a nyílt szabványok használata, a rugalmasság és a megbízhatóság? Akkor célszerű a Lenovo V3 infrastrukturális megoldásai mellett letenni a voksát. Ha elbizonytalanodott vagy szakmai megerősítésre lenne szüksége, akkor kérjen segítséget szerverekben jártas szakértőktől! Egy jó szakmai tanács sokat segíthet a megfelelő döntésben.

(Szponzortált tartalom)


Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
A memoQ az egyik legnépszerűbb fordítástámogató szoftver a szakmabeliek körében, a 10.1-es verzió óta pedig a szoftver webes változata már a képernyő-felolvasó programokkal is kompatibilis, így biztosítva, hogy a vakok és gyengénlátók is önállóan, külső segítség nélkül tudják használni a szolgáltatást.
Miért fontos a klímák rendszeres karbantartása?
Miért fontos a klímák rendszeres karbantartása?
Akár otthoni, akár irodaházak vagy különféle szolgáltató egységek (éttermek, szórakozóhelyek, boltok stb.) klímaberendezéseiről van szó, az éves karbantartás kiemelten fontos. Egészségügyi problémákat is okozhat, de a működés hatékonyságát is ronthatja, ha nincs rendszeresen tisztítva egy készülék.  
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.