Ints búcsút a hajhullásnak lézeres hajstimuláció segítségével!

2023 / 06 / 17 / Fizetett Hirdetés
#pr
Ints búcsút a hajhullásnak lézeres hajstimuláció segítségével!
A görög eredetű alopecia szó sokak számára nem mond semmit. Ha azonban a hajhullásról beszélünk, szinte mindenki érintettnek érzi magát. Az alopecia több típusát különböztetjük meg, melyektől bárki szenvedhet, korra, nemre való tekintet nélkül.

A hajhullás természetes folyamat, azonban annak kórossá válása teljes vagy részleges kopaszodást okozhat. Napjaink modern orvos-esztétikai beavatkozásaival már lehetőség nyílik az alopecia hatékony kezelésére.

 

Az Aesthetica Orvosi Központ lézeres hajstimulációs kezelése segítséget nyújthat az alopecia areata és az androgén alopecia esetében egyaránt. A kíméletes beavatkozássorozat hatására megoldódhat a hajhullás okozta önbizalomvesztés problémája is. Amennyiben ismét dús hajkoronára vágysz, válaszd a lézeres hajstimulációt! Nézzük a kétfajta alopecia közötti különbséget és a kezelés menetét!

 

Alopecia fajtái

 

A hajhullás kétféle változatát megkülönböztetve létezik a férfias típusú kopaszodás, azaz az androgén alopecia, mely nevével ellentétben hölgyeknél is kialakulhat. Az ilyen típusú hajhullás hátterében örökletes tényezők állnak, így már fiatalabb korban elkezdődhet a haj kihullása. A jelenséget a dihidrotesztoszteron okozza, annak túlsúlyba kerülése válthatja ki.

 

Az alopecia másik fajtája a foltos hajhullás, mely elsősorban sajnos a gyermekek és fiatalok körében kialakuló betegség. Az alopecia areata autoimmun folyamatok eredménye, melyek kivizsgálása szükséges, így a kialakulásának hátterében álló alapvető problémára is fény derül. A foltos hajhullás jól látható, hiszen a fejbőrön jól elhatárolható kopasz foltok észlelhetőek. A beazonosított alapbetegség kezelését kiegészítve a lézeres hajstimulációval visszafordítható folyamat.

 

A lézeres hajstimulációról

 

A fájdalommentes lézeres kezeléssorozat hatására a haj növekedése ismét beindul, így hamarosan újra dús és fényes hajkorona teszi teljessé megjelenésünket. A haj egészséges és természetes állapotba kerül, az új hajszálakat pedig a növekedési fázis szakaszába hozza a kezelés, ezáltal megerősödik és hosszúra nő hajunk.

 

A minimálisan invazív kezelés alatt a frakcionális lézerrel történik a hajstimuláció. A mikrosérülések serkentő hatással vannak a szőrtüszőre, ezáltal növelve az anagén indukciót.

 

A kezelés menetéről

 

Elképesztő eredmények érhetőek el a 10 alkalmas kezelés során is. Már négy-öt beavatkozást követően észrevehető a változás. Azonban lényeges, hogy minél előbb elkezdjük a folyamatot, mert a nagyon régóta fennálló probléma esetén már nem visszafordítható a hajhullás.

 

Mielőtt megkezdődik a kezelés, minden esetben a fejbőr megtisztítása történik meg először. Ekkor eltávolításra kerülnek a keratin lerakódások, szennyeződések, melyek útját állhatják az újonnan előbújó hajszálaknak. Kiegészítő minoxidil alkalmazásával tovább fokozható a haj növekedése. A lézeres stimuláció hatással van a pigmentképződésért felelős fehérjékre, így a korábban fehér hajszálak pigmentáltak lesznek.

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
A szempillafelrakáshoz elengedhetetlen applikációs termékek
A szempillafelrakáshoz elengedhetetlen applikációs termékek
Legyen szó bármely szakmáról, a gyors és hatékony munkavégzés nagymértékben befolyásolja a sikert. Ez a szépségiparra különösen igaz, hiszen a vendég nem ér rá órákon keresztül ücsörögni vagy feküdni a szolgáltatónál. A hatékony szempillaépítést számos applikációs termék teszi lehetővé, melyeket érdemes megismerni.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.