Ints búcsút a hajhullásnak lézeres hajstimuláció segítségével!

2023 / 06 / 17 / Fizetett Hirdetés
#pr
Ints búcsút a hajhullásnak lézeres hajstimuláció segítségével!
A görög eredetű alopecia szó sokak számára nem mond semmit. Ha azonban a hajhullásról beszélünk, szinte mindenki érintettnek érzi magát. Az alopecia több típusát különböztetjük meg, melyektől bárki szenvedhet, korra, nemre való tekintet nélkül.

A hajhullás természetes folyamat, azonban annak kórossá válása teljes vagy részleges kopaszodást okozhat. Napjaink modern orvos-esztétikai beavatkozásaival már lehetőség nyílik az alopecia hatékony kezelésére.

 

Az Aesthetica Orvosi Központ lézeres hajstimulációs kezelése segítséget nyújthat az alopecia areata és az androgén alopecia esetében egyaránt. A kíméletes beavatkozássorozat hatására megoldódhat a hajhullás okozta önbizalomvesztés problémája is. Amennyiben ismét dús hajkoronára vágysz, válaszd a lézeres hajstimulációt! Nézzük a kétfajta alopecia közötti különbséget és a kezelés menetét!

 

Alopecia fajtái

 

A hajhullás kétféle változatát megkülönböztetve létezik a férfias típusú kopaszodás, azaz az androgén alopecia, mely nevével ellentétben hölgyeknél is kialakulhat. Az ilyen típusú hajhullás hátterében örökletes tényezők állnak, így már fiatalabb korban elkezdődhet a haj kihullása. A jelenséget a dihidrotesztoszteron okozza, annak túlsúlyba kerülése válthatja ki.

 

Az alopecia másik fajtája a foltos hajhullás, mely elsősorban sajnos a gyermekek és fiatalok körében kialakuló betegség. Az alopecia areata autoimmun folyamatok eredménye, melyek kivizsgálása szükséges, így a kialakulásának hátterében álló alapvető problémára is fény derül. A foltos hajhullás jól látható, hiszen a fejbőrön jól elhatárolható kopasz foltok észlelhetőek. A beazonosított alapbetegség kezelését kiegészítve a lézeres hajstimulációval visszafordítható folyamat.

 

A lézeres hajstimulációról

 

A fájdalommentes lézeres kezeléssorozat hatására a haj növekedése ismét beindul, így hamarosan újra dús és fényes hajkorona teszi teljessé megjelenésünket. A haj egészséges és természetes állapotba kerül, az új hajszálakat pedig a növekedési fázis szakaszába hozza a kezelés, ezáltal megerősödik és hosszúra nő hajunk.

 

A minimálisan invazív kezelés alatt a frakcionális lézerrel történik a hajstimuláció. A mikrosérülések serkentő hatással vannak a szőrtüszőre, ezáltal növelve az anagén indukciót.

 

A kezelés menetéről

 

Elképesztő eredmények érhetőek el a 10 alkalmas kezelés során is. Már négy-öt beavatkozást követően észrevehető a változás. Azonban lényeges, hogy minél előbb elkezdjük a folyamatot, mert a nagyon régóta fennálló probléma esetén már nem visszafordítható a hajhullás.

 

Mielőtt megkezdődik a kezelés, minden esetben a fejbőr megtisztítása történik meg először. Ekkor eltávolításra kerülnek a keratin lerakódások, szennyeződések, melyek útját állhatják az újonnan előbújó hajszálaknak. Kiegészítő minoxidil alkalmazásával tovább fokozható a haj növekedése. A lézeres stimuláció hatással van a pigmentképződésért felelős fehérjékre, így a korábban fehér hajszálak pigmentáltak lesznek.

(Szponzorált tartalom)


Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Google hirdetéskezelés árak: Mire számíthatsz?
Google hirdetéskezelés árak: Mire számíthatsz?

A digitális marketing ma már elengedhetetlen része a vállalkozások sikerének, és az egyik legelterjedtebb és leghatékonyabb eszköz a Google hirdetések futtatása. A Google Ads hirdetési platform lehetőséget kínál a cégeknek, hogy termékeiket és szolgáltatásaikat a megfelelő célközönség elé tárják, növelve ezzel a látogatók számát és a potenciális vásárlók körét. Azonban sok vállalkozás számára kérdés lehet, hogy mennyibe kerül a Google hirdetéskezelés, és mire számíthatnak a költségek terén. Ebben a cikkben feltárjuk a Google hirdetéskezelés árak meghatározásának kulisszatitkait.

Mi az az upsell, és miért fontos ez a webáruházaknak?
Mi az az upsell, és miért fontos ez a webáruházaknak?
Bármelyik webáruház-tulajdonost is kérdezünk meg azzal kapcsolatban, mi a célja, biztosan azt fogja mondani, hogy a bevétel növelése. Ezt elérni azonban nem mindig olyan egyszerű, mint gondolnánk. Jól felépített marketingstratégia, vásárlásösztönző módszerek és persze minőségi áru is kell mindehhez.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.