Ismerje meg egy ipartechnikai cég működését

2021 / 12 / 15 / Fizetett Hirdetés
#pr
Ismerje meg egy ipartechnikai cég működését
Bepöffentő, tetőhűtő, klamnis csavar, lángzár - lássuk be, a többségünknek ezek a kifejezések meglehetősen idegennek hatnak. Kétségtelen, hogy laikusként ritkán találkozunk az ipartechnika világával, pedig az általuk készített és forgalmazott termékek szerves részei az életünknek. Érdemes tehát elolvasnia, milyen egy tipikus hét egy ilyen vállalkozásnál.

Magasabb sebesség

“Az ipartechnikában a gyorsaság kulcstényező” - meséli a Monojet munkatársa. “Nekünk minden héten fel kell pörögni, hiszen az iparban egy perc megállás sincs. Folyamatosan érkeznek a kérdések és kérések az ügyfelektől, és persze megrendelésekben sincs hiány. Nekünk pedig az a dolgunk, hogy mindig rendelkezésre álljunk, és minden határidőt betartsunk.”

Minden nap egy új kihívás

A pörgés azzal is jár, hogy még a fúvókaforgalmazásban érdekelt Monojetnél is folyamatos tanulásra van szüksége minden kollégának. “Sosem tudhatjuk, hogy aznap épp milyen megrendelés vagy ügyfélkérés érkezik be, ezért fontos, hogy a tudásunkat naprakészen tartsuk. Kész válaszokkal kell rendelkeznünk akkor is, ha egy cég tartálymosó fejet, Bürkert pneumatikát vagy éppen lakkfúvókát vásárolna. El kell tudnunk magyarázni, hogy ezek a termékek mire jók, hogyan használhatók és mire kell ügyelni a működtetésük közben.”

Középpontban a fúvóka

Ha már szóba kerültek a fúvókák, érdemes tisztázni, hogy pontosan mit is takar ez a termékcsoport. Nos, a wikipédia definíciója szerint a fúvóka egy olyan, általában kör alakú nyílás, amit a zárt vezetékekbe helyeznek, hogy keresztmetszet-változást hozzanak létre. Ezzel a fúvóka két végén eltérő statikus nyomás uralkodik, így a vezetékben áramló gáz vagy folyadék áramlási sebessége megnő.

A fúvókák számtalan különböző formában, méretben és funkcióban állnak az ipar rendelkezésére, hiszen rengeteg területen van rájuk szükség. A gépgyártás és az autóipar elképzelhetetlen fúvókák nélkül, de a gyógyszer- és vegyiparban is rendszeresen előkerülnek. A levegőfúvókák többek között a szárításban vesznek részt, a tűsugár fúvókákat pedig furatok és lyukak tisztítására használják.

Ahogy már említettük, nem kell feltétlenül az iparban dolgoznunk, hogy fúvókával találkozhassunk. Ehhez elegendő ellátogatnunk egy sípályára, ahol ezek az alkatrészek a hóágyúk működésében játszanak szerepet. Sőt, akár az utcánkban is szembe jöhet egy fúvóka: az utcák és járdák tisztításához használt gépeken ugyanis lapossugár fúvókák üzemelnek.

Folyamatos bővülés

“Szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen ki sem látszunk a megrendelésekből” - árulta el a Monojet munkatársa. “Büszkék vagyunk rá, és talán a munkánk minőségét is jelzi, hogy egész Európából érkeznek hozzánk megkeresések. Ez azzal is jár, hogy mindig növeljük a csapatunk létszámát. A héten például egy műszaki területen jártas szakember csatlakozott hozzánk, hogy még jobb kiszolgálást nyújthassunk az ipar szereplőinek.”

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Kalibrálás útmutató a precíz, biztonságos munkavégzéshez
Kalibrálás útmutató a precíz, biztonságos munkavégzéshez
Az eszközök kalibrálása az egyik legfontosabb lépés a pontos mérések biztosítása érdekében. Ezért is fontos a megfelelő szakember felkutatása hozzá, hiszen a kalibrálás egyben a hatékony munkavégzés záloga is. Óriási könnyebbség, ha egy gyártó rögtön kalibrált eszközöket kínál, de akár külön kalibrációs szolgáltatást is vállal az eszközök mellé.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.