Ismerkedjünk meg a Roly porszívókkal!

2021 / 09 / 16 / Fizetett Hirdetés
#pr
Ismerkedjünk meg a Roly porszívókkal!
A Roly egy új, kínai márka a piacon, amelyről sokan még nem hallottunk. A kínai termékekkel kapcsolatban vegyes érzelmek öntik el az embert, pedig az tapasztalható, hogy náluk ugyanúgy megtalálható a minőségben kimagasló termék is, mint bármelyik más ország exportálható készülékeinek palettáján.

A Roly márkáról

A kínai cég 2006-ban elsősorban mezőgazdasági és ipari felhasználásra tervezte és kezdte el gyártani a Roly porszívókat, a mezőgazdasági por, valamint az ipari gyártás során keletkező fémhulladék összeszedésére. Mivel ipari terjedelmekhez alakították ki a teljesítményét és alkatrészeit, ezért otthoni porszívózás során is megállja a helyét, és hosszú lesz emiatt az élettartama.

Az Alpha-Dent-Higiénia Kft. kiválasztotta a Kínában legkelendőbb két típust, amelyeket most már több éve forgalmaz. A márka megbízhatóságát jelzi, hogy eddig még egyetlenegy garanciális visszajelzés sem érkezett meghibásodással kapcsolatban.

A cég leginkább a higiéniai termékek forgalmazásával foglalkozik mind viszonteladói, mind végfelhasználói körökben országos szinten. A viszonteladók számára külön oldalt hoztak létre kedvezményes árakkal. A világ minden tájáról importálnak termékeket, különböző gyártóktól, így Kínából is, ahol az olcsó munkaerő és a fejlett technológia megléte nagyon kedvező ár-érték arányú termékkínálatot eredményez.

Főbb paraméterek

Az Alpha-Dent-Higiénia Kft.-nél kapható száraz porszívó otthoni felhasználásra is tökéletesen alkalmas, valamint hotelszobák kitakarítására. A másik általuk forgalmazott porszívó egy nedves-száraz típus, amely nagyobb tartállyal és szűrőrendszerrel rendelkezik, így összetettebb, nagyobb mennyiségű szennyeződések eltakarítására is, azaz ipari felhasználásra is használható.

Mindkét változat alacsony energiafelhasználású és nagy szívóerővel bír, és műanyag csővel vásárolható. Kaphatók porzsákkal és porzsák nélküli kivitelben, de a motor hosszabb élettartamának megőrzése érdekében ajánlott, hogy porzsákkal együtt vásároljuk meg!

A száraz Roly porszívóról

Háztartási porszívóként a legapróbb szennyeződéseket és port is kiszívja a szőnyegekből, így mindenképpen ajánlott porzsákot is venni bele. A tartálya 15 literes, így nem kell sűrűn eltávolítani a szemetet belőle.

Szőnyegtisztító kárpitfej is jár hozzá, valamint egy másik fej a szűk helyek kitakarításához és egy harmadik, kefés fej a rácsos felületek tisztításához.

A Roly száraz-nedves változata

Ez a porszívó már cégek, pl. autókozmetikák részére vagy építési hulladékok begyűjtésére is alkalmas házak bontásánál vagy felújításánál. HEPA szűrő is van benne, ezáltal akár porzsák nélkül is használható.

A feje vízszívásra is alkalmas, ezért kiömlött folyadékok felszívására is használható. “Blower”, azaz fújó funkcióval is ellátott, így ősszel az avar is összegyűjthető általa. 20 literes a tartálya.

Nézz körül az Alpha-Dent-Higiénia Kft.-nél, ahol az otthoni vagy céges takarításhoz szükséges minden kelléket megtalálsz!

(Szponzorált tartalom)


A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
Folttakaró festék különleges helyzetekre
Folttakaró festék különleges helyzetekre
Bizonyos esetekben egy sima beltéri falfestékkel nem tudjuk elérni azt az eredményt, amit a helyzet megkövetelne. Makacs szennyeződések esetén a falon, dohányfüsttől vagy a kandalló füstjétől elszíneződött festék fedéséhez a folttakaró festékek nyújtanak tökéletes megoldást.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.