Ismerkedjünk meg a Roly porszívókkal!

2021 / 09 / 16 / Fizetett Hirdetés
#pr
Ismerkedjünk meg a Roly porszívókkal!
A Roly egy új, kínai márka a piacon, amelyről sokan még nem hallottunk. A kínai termékekkel kapcsolatban vegyes érzelmek öntik el az embert, pedig az tapasztalható, hogy náluk ugyanúgy megtalálható a minőségben kimagasló termék is, mint bármelyik más ország exportálható készülékeinek palettáján.

A Roly márkáról

A kínai cég 2006-ban elsősorban mezőgazdasági és ipari felhasználásra tervezte és kezdte el gyártani a Roly porszívókat, a mezőgazdasági por, valamint az ipari gyártás során keletkező fémhulladék összeszedésére. Mivel ipari terjedelmekhez alakították ki a teljesítményét és alkatrészeit, ezért otthoni porszívózás során is megállja a helyét, és hosszú lesz emiatt az élettartama.

Az Alpha-Dent-Higiénia Kft. kiválasztotta a Kínában legkelendőbb két típust, amelyeket most már több éve forgalmaz. A márka megbízhatóságát jelzi, hogy eddig még egyetlenegy garanciális visszajelzés sem érkezett meghibásodással kapcsolatban.

A cég leginkább a higiéniai termékek forgalmazásával foglalkozik mind viszonteladói, mind végfelhasználói körökben országos szinten. A viszonteladók számára külön oldalt hoztak létre kedvezményes árakkal. A világ minden tájáról importálnak termékeket, különböző gyártóktól, így Kínából is, ahol az olcsó munkaerő és a fejlett technológia megléte nagyon kedvező ár-érték arányú termékkínálatot eredményez.

Főbb paraméterek

Az Alpha-Dent-Higiénia Kft.-nél kapható száraz porszívó otthoni felhasználásra is tökéletesen alkalmas, valamint hotelszobák kitakarítására. A másik általuk forgalmazott porszívó egy nedves-száraz típus, amely nagyobb tartállyal és szűrőrendszerrel rendelkezik, így összetettebb, nagyobb mennyiségű szennyeződések eltakarítására is, azaz ipari felhasználásra is használható.

Mindkét változat alacsony energiafelhasználású és nagy szívóerővel bír, és műanyag csővel vásárolható. Kaphatók porzsákkal és porzsák nélküli kivitelben, de a motor hosszabb élettartamának megőrzése érdekében ajánlott, hogy porzsákkal együtt vásároljuk meg!

A száraz Roly porszívóról

Háztartási porszívóként a legapróbb szennyeződéseket és port is kiszívja a szőnyegekből, így mindenképpen ajánlott porzsákot is venni bele. A tartálya 15 literes, így nem kell sűrűn eltávolítani a szemetet belőle.

Szőnyegtisztító kárpitfej is jár hozzá, valamint egy másik fej a szűk helyek kitakarításához és egy harmadik, kefés fej a rácsos felületek tisztításához.

A Roly száraz-nedves változata

Ez a porszívó már cégek, pl. autókozmetikák részére vagy építési hulladékok begyűjtésére is alkalmas házak bontásánál vagy felújításánál. HEPA szűrő is van benne, ezáltal akár porzsák nélkül is használható.

A feje vízszívásra is alkalmas, ezért kiömlött folyadékok felszívására is használható. “Blower”, azaz fújó funkcióval is ellátott, így ősszel az avar is összegyűjthető általa. 20 literes a tartálya.

Nézz körül az Alpha-Dent-Higiénia Kft.-nél, ahol az otthoni vagy céges takarításhoz szükséges minden kelléket megtalálsz!

(Szponzorált tartalom)


Az önvezető technológia nagy áttörését nem az önvezető taxik hozzák el
Az önvezető technológia nagy áttörését nem az önvezető taxik hozzák el
Az önvezető technológia egyik jelentős szerepkörét a szállítmányozás jelentheti, az önvezető kamionok ugyanis sok problémára nyújthatnak valódi megoldást. Az autonóm módon közlekedő járművek azonban nem csak az autópályákon, hanem zsúfolt városi környezetben is megjelennek többek között az önvezető taxiknak köszönhetően. Hogyan reagálnak majd az emberek az önvezető járművek jelenlétére az utakon, milyen a társadalmi megítélése ennek a speciális technológiának? Dr. Prónay Szabolcs egyetemi docens és Halmos Gyula, a Bosch csoport mérnöke podcastban beszélt a technológiával kapcsolatos kérdésekről.
Miért éri meg ergonomikus irodai széket választani?
Miért éri meg ergonomikus irodai széket választani?

Ergonómia, azaz kényelem, de ezen felül még akad jó néhány, egészséget, jó közérzetet támogató érv, ami a minőségi székválasztás mellett szól. Mondunk négy érvet az ergonomikus irodai szék választása mellett, majd három kiemelkedő modellt is megemlítünk!

Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.