Játéktárolók a szülők nagyobb nyugalmáért

2023 / 08 / 16 / Fizetett Hirdetés
#pr
Játéktárolók a szülők nagyobb nyugalmáért
Nincs olyan anyuka vagy apuka, aki ne lépett volna már egy legódarabkára. És mivel igen apró és igen szögletes, az utána érkező fájdalom néha elviselhetetlen. “Neveld meg a gyereket!”, “Szoktasd a rendrakásra”, hangzik sokszor ismerősök, rokonok szájából a kéretlen tanács, de a gyakorló szülő tudja, hogy nem megy ez olyan könnyedén.

Tárolókkal a nyugalmunk érdekében

 

Így annak érdekében, hogy legalább ideig-óráig rend legyen a gyerekszobában, és ne lépjünk, főleg mezítláb egy újabb legóra, érdemes beszerezni valamilyen kelléket, amibe először, jobb híján, mi pakolunk el, ezért a legpraktikusabb tárgy a BestMarkt webáruház legós tárolódoboza. Később aztán remélhetjük, hogy példamutató magatartásunk követőkre talál a családban.

 

A minőségi műanyagból készült dobozok ugyanúgy néznek ki, mint a kis legókockák, csak sokkal nagyobbak és különböző méretekben és színekben kaphatók. Így akár arra is van lehetőség, hogy színek szerint válogassuk szét a legódarabokat ezekben a dobozokban.

A Lego gyártó találmányainak száma már végtelen, minden létező formát létre tudnak hozni legódarabkákból, ami megjelenik a filmben. Nincs számukra lehetetlen, így a különféle tárolók elkészítése semmi nehézséget nem okoz nekik. A hagyományos téglatest és kocka alakú tárolókon kívül léteznek már ún. legópanelek, szintén különféle színekben, amelyekbe a minifigurákat pakolhatjuk el.

 

Egyedi tárolók

 

Különleges tárolók a legófejek, amelyeket megvásárolhatunk külön női, illetve férfi kivitelben. A tárolódobozok között megkülönböztethetünk kihúzhatós változatot és olyat, amelynek a tetejéről levesszük egy mozdulattal a fedelet.

 

A kisebbeknek nagy kedvence a három-, illetve négyrészes tárolódoboz, amely tartalmaz egy vagy két téglatest, egy kocka és egy henger alakú tárolót, három, illetve négy különböző színben, mindegyiket fedéllel. De létezik náluk kétrészes, nyitott tároló is, amely az elpakolásban segít.

 

Akik a szobájukat is legóelemekkel szeretnék telerakni, számukra jó választás lehet a legó fali akasztó, vagy a legó polc, a legó háromrészes fiókos állvány. Igen közkedveltek a legós utazóbőröndök különféle rekeszekkel, amelyek lehetővé teszik, hogy akár házon belül is rendszerezve pakolja el a gyerkőc a kedvenc darabkáit.

 

Lego-játékok dobozokkal

 

A Lego gyártó időről időre készít olyan játékokat, amikor egy dobozban találhatók az elemek, melyek vagy ömlesztetten vagy pedig egy konkrét tárgyat ábrázolva kerülnek elcsomagolásra. Akik tárolót is szeretnének a játékkal együtt, érdemes rákeresni a legójátékok között, hátha épp készleten van ilyen összeállítás is. Természetesen az ezernyi legójáték is olyan kategória, amelynek végigböngészése mindenképpen javasolt.

 

A BestMarkt webáruházban nem csupán tárolódobozokat és játékokat lehet beszerezni, hanem számtalan más figurákkal díszített kelléket, mint pl. a párna és komplett ágynemű. A legórajongók nagy örömére világító kulcstartók, plüssök, irodaszerek, poharak mind kaphatók legós formatervezéssel.

(Szponzorált tartalom)


memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben.
Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ  Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben. Szenzitíven és nyitottan álltak a fiatalokhoz, kérdezték őket a digitális trendekről is: a TikTok az új YouTube, a Facebook régóta a boomereké, chatelni pedig már csak Instagramon szokás – beszámoló
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
A memoQ az egyik legnépszerűbb fordítástámogató szoftver a szakmabeliek körében, a 10.1-es verzió óta pedig a szoftver webes változata már a képernyő-felolvasó programokkal is kompatibilis, így biztosítva, hogy a vakok és gyengénlátók is önállóan, külső segítség nélkül tudják használni a szolgáltatást.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.