Jó időben étkezzen a szabadban!

2023 / 05 / 14 / Fizetett Hirdetés
#pr
Jó időben étkezzen a szabadban!
A kellemes tavaszi idő sokakat a szabadba csábít, élettel telik meg minden, a kávézók, éttermek teraszaira is kikerülnek az asztalok és székek, a kertekben is megkezdődnek a szezonális munkák.

Otthonainkban is egyre többet vesszük birtokba a teraszokat, erkélyeket pihenésre, egy reggeli kávé vagy ebéd elfogyasztására, amennyiben kényelmes kerti bútorokkal rendelkezünk, amelyek túlélték a téli időjárás viszontagságait. Érdemes a nyári szezonra beszerezni a komfortunkat fokozó étkezőszettet a Kerti Bútor Webáruházból, hogy időben és felkészülten fussunk neki a nyárnak. Számtalan stílusú, anyagú és színű kerti bútor közül válogathatunk akár online is, így akár egy fotelből is megrendelhetjük a nekünk tetsző darabokat a délutáni szieszta alatt.

 

Milyen kerti bútort vegyek?

 

Az óriási kínálatból és a költségvetésünkkel összhangban nem egyszerű kiválasztani azokat a kerti bútorokat, amelyek a következő években szolgálják majd a kényelmünket. Érdemes alaposan körbenézni, megvizsgálni, melyik bútor milyen anyagból készül, kínálnak-e rá garanciát.

 

A természetes fabútorok szépsége új állapotukban vitathatatlan, azonban rendszeres utókezelés nélkül már a következő szezonban egészen más arcukat mutatják. Amennyiben nincs ideje, kedve a székek, asztalok, nyugágyak csiszolására, festésére, inkább gondozásmentes műanyag vagy alumínium bútorokat javaslunk. A minőségi anyagokból készült kültéri berendezések strapabíróak, tartósak, ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben, nem fakulnak, nem korrodálnak, nem vetemednek.

 

Étkezés a teraszon

 

A terasszal, erkéllyel, kerttel rendelkezők jó időben szívesen időznek a szabadban, legyen szó pihenésről, munkáról vagy étkezésről, így azt a nappali meghosszabbításaként használják. Ennek megfelelően kényelmes bútorokkal, kültéri párnákkal, szőnyegekkel, világítással és árnyékolókkal látják el.

 

A kerti partik, sütögetések a nyár csúcspontját jelentik, szívesen rendezünk, illetve megyünk ilyen eseményekre, hiszen a szabadtűzön sült ételek egyedülálló ízét élvezhetjük. Az étkezések kényelméről a kültéri székek, asztalok, kerti bútor szettek, egyéb kiegészítők és természetesen a grilleszközök gondoskodnak.

 

Válassza a kertjébe illőt!

 

Mindannyian más ízléssel rendelkezünk, másféle stílusú otthonban érezzük jól magunkat annak ellenére is, hogy a trendek esetleg mást diktálnak. Szerencsére ma már minden jellegű épülethez és kerthez találhatunk számtalanféle kerti berendezést, így a klasszikus mellett elegáns, minimalista, romantikus, vintage, rattan vagy más stílusú kerti garnitúrákat is találunk, akár többféle színben is.

 

A kültéri bútorok esetén nagyon fontos, hogy megfelelően tartós, strapabíró anyagból készüljenek, és sok szezonon keresztül használhatók legyenek. Hasonlóan fontos szempont lehet a könnyű tisztíthatóság, a mobilizálhatóság miatt a kis súly, illetve a tárolás miatt a rakásolhatóság, összecsukhatóság.

 

Válasszon kényelmes és tartós műanyag kerti étkezőgarnitúrákat, élvezze otthona nyugalmát, komfortját a szabadban is!

(Szponzorált tartalom)


Félnünk kell a mesterséges intelligenciától?
A mesterséges intelligencia rendszerekre alapozott gépek egyre több emberi munkakörben tudnak jól teljesíteni - vajon hogyan lehet szabályozni a rendszert, hogy ne egy disztópikus világba vezessen?
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.