Jó tanácsok egy felejthetetlen esküvő megszervezéséhez

2022 / 09 / 17 / Fizetett Hirdetés
#pr
Jó tanácsok egy felejthetetlen esküvő megszervezéséhez
Az esküvőd megszervezése közben igazán nagy nyomás nehezedik rád. Mivel egy olyan ünnepséget szeretnél összehozni, amely minden meghívott számára nem csupán szórakoztató, hanem a valaha volt egyik legjobb éjszakájuk lesz.

Egy fantasztikus lagzihoz azonban sokak meggyőződése ellenére nem kell mindig sok pénz, egy díszes helyszín vagy egy hatalmas vendéglista. De akkor mi is tesz egy esküvőt igazán jóvá?

Magában foglalja a pár hobbijait, érdeklődési körét és azt, hogy kik is ők

A legjobb esküvők, amelyen valaha jártunk, nyilvánvalóan alacsony költségvetésű volt, de tökéletesen beléjük volt építve a pár személyisége. Az egyik szertartáson például a Gyűrűgurunál jó áron megvásárolt jegygyűrűt a hüvelykujjra húzták fel a gyűrűs helyett, mivel ez az önbizalmat és a temperamentumot szimbolizálja, és elősegíti a közös kívánságaik mielőbbi megvalósítását. Egy másik esküvőn pedig, mivel a vőlegény odáig volt a western stílusért, ezért cowboy csizmákba helyezték el a dekorációnak szánt virágokat.

A résztvevők nyugodtak és boldogok

Nagyon kellemetlen érzés, amikor egy esküvőn az emberek őrülten vagy dühösen rohangálnak, miközben megpróbálják irányítani a dolgok történését. Soha nem szerettem azokat a szertartásokat, amelyekről úgy tűnik, hogy a menyasszonyi pár engedelmesen lefutja az esküvői tennivalók hivatalos ellenőrzőlistáját.

Nincsen túlzsúfolva

Néhány fogadáson túl sok megszakítás van - gondolunk itt a torta felvágására, a különféle bejelentésekre, stb. A vendégeknek pedig negyedóránként abba kell hagyniuk a beszélgetést és a táncot, hogy ezeket nézhessék.

Kerüld inkább a stílusodhoz nem illő hagyományokat!

Egyes menyasszonyok nem akarják feldobni a csokrot vagy harisnyakötőt viselni, míg mások inkább nem szeretnének várni a ceremóniáig az első pillantással. Ha egyszerűen nem tudod elképzelni, hogy részt vegyél ezen hagyományok valamelyikében, akkor ne tedd – elvégre ez a te esküvőd.

A buli csak annyira lesz jó, amennyire az emberek élvezik

A legtöbbször mi úgy érezzük, hogyha nem állunk annyira közel az ifjú párhoz, akkor inkább csak a formalitásért jelenünk meg. De ha jól ismerjük a házaspárt, akkor mindentől függetlenül garantáltan nagyon jól érezzük magunkat.

Az esküvői fogadásod tehát csak annyira lesz jó, amennyire az emberek élvezik.

Tedd vendégközpontúvá az esküvőt!

Minden vendéghez adhatsz például egy kézzel írott, személyre szabott levelet, köszöntheted őket, vagy olyan játékokat tervezhetsz, amelyekkel összekapcsolhatod a barátaidat és családodat az új házastársaddal.

Legyen emlékezetes a kilépés!

Senki sem akarja, hogy az esküvő éjszakája véget érjen, de mivel muszáj, ezért érdemes ezt emlékezetessé tenni. Búcsúzzatok el a vendégektől vidám és ünnepi hangulatban, például csillagszóró fénye mellet vagy konfettidobálás közben. A vendégeid imádni fogják, és csodálatos fényképeket készíthetsz belőle.

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Irány a felhő! Vagyis mire jó a felhőszolgáltatás?
Irány a felhő! Vagyis mire jó a felhőszolgáltatás?
Jó néhányan úgy használják a felhő alapú tárhelyeket, hogy nincsenek tisztában azzal, hogy pontosan miért is hasznos számukra. A cikkben annak járunk utána, hogy mire jó a felhőszolgáltatás és milyen típusai vannak.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.