Karácsonyi ajándékötletek hobbiszakácsoknak

2021 / 11 / 16 / Fizetett Hirdetés
#pr
Karácsonyi ajándékötletek hobbiszakácsoknak
Habár a karácsony még egy picit odébb van, de ha nem akarjuk az ajándékvásárlást az utolsó, kapkodással teli pillanatra hagyni, akkor célszerű már most végiggondolni, mivel lepjük meg szeretteinket. Ha pedig egy vérbeli szakácsnak keresünk valami hasznosat a fa alá, akkor az alábbi termékekkel nem nagyon lőhetünk mellé.

Digitális konyhai mérleg

Sok receptnél elengedhetetlen, hogy pontosan kimért hozzávalókkal dolgozzunk, különben a végeredmény nagy eséllyel nem úgy sikerül majd, mint ahogyan szeretnénk. Ezért még a gyakorlottabb konyhatündéreknek is szükségük van egy mérlegre, amivel egyszerűen lemérhetik az alapanyagokat.

Az analóg, sokszor pontatlan mérlegek ideje azonban már lejárt, így ideje feldobni a konyhát egy modern, digitális mérleggel. Szerencsére ezekből hatalmas a választék, a tálas verzióktól kezdve a sík, üveglappal fedett, mintás változatokig szinte minden elérhető már. Egy biztos, a megajándékozott biztosan örülni fog majd neki.

Konyhakés

Nincs jól működő konyha éles kések nélkül. Az életlen vágószerszámok azonban rengeteg borsot tudnak törni a szakácsok orra alá, hiszen nincs is annál bosszantóbb, mint amikor azért haladnak lassan az előkészületek, mert a késsel alig lehet vágni.

Az élezés sem mindig hozza a kívánt végeredményt, ezért ha konyhakéssel ajándékozunk meg egy szakácsot, azzal mondhatni hatalmas jótettet hajtunk végre. Természetesen nem muszáj professzionális séfkést venni, ha nem engedik meg az anyagiak, de azért minőségi terméket válasszunk.

Nézzünk körül a Fiskars & Gerber termékek webáruházában, és válasszunk egy szimpatikus darabot a Fiskars Edge kések közül! Ezek az eszközök már ránézésre sem mindennapiak: a fekete színű markolat és a penge összhangját csak diszkréten töri meg egy keskeny narancssárga csík, ami a gyártó névjegyének számít.

A fokozatosan köszörült magas minőségű acélpenge könnyűvé teszi a vágást, a nyél pedig kényelmes fogásának köszönhetően szinte belesimul a tenyérbe. Egy ilyen kés nem csak praktikus, hanem stílusos ajándék is!

A termékcsaládban többféle méretű szakácskés, santoku kés, deba kés, kenyérvágó, hámozó-, és paradicsomszeletelő kés, illetve egy késélező is helyet kapott, amivel gyakori használat mellett is karbantartható a kések pengéje. Ha pedig igazán nagy meglepetést szeretnénk, akkor ajándékozzunk egy komplett készletet a hozzá illő késblokkal.

Vágódeszka egyedi mintával

A vágódeszka szintén nélkülözhetetlen a konyhában. Önmagában nem túl mutatós ajándék, ha viszont egyedi mintával vagy felirattal van ellátva, akkor már annál inkább. Gravíroztassuk bele például az ajándékozott nevét, az egyik kedvenc idézetét, valamilyen vicces feliratot vagy egy szép motívumot.

Azonban itt is érvényes, hogy hívjuk fel az illető figyelmét arra, hogy az újdonsült vágódeszka nem dísznek készült, hanem mindennapos használatra. Hisz a célunk az volt, hogy egy újabb porfogó helyett hasznos ajándékkal kedveskedjünk.

(Szponzorált tartalom)


Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
A memoQ az egyik legnépszerűbb fordítástámogató szoftver a szakmabeliek körében, a 10.1-es verzió óta pedig a szoftver webes változata már a képernyő-felolvasó programokkal is kompatibilis, így biztosítva, hogy a vakok és gyengénlátók is önállóan, külső segítség nélkül tudják használni a szolgáltatást.
Miért fontos a klímák rendszeres karbantartása?
Miért fontos a klímák rendszeres karbantartása?
Akár otthoni, akár irodaházak vagy különféle szolgáltató egységek (éttermek, szórakozóhelyek, boltok stb.) klímaberendezéseiről van szó, az éves karbantartás kiemelten fontos. Egészségügyi problémákat is okozhat, de a működés hatékonyságát is ronthatja, ha nincs rendszeresen tisztítva egy készülék.  
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.