Kényelem a lakásodban: a székek, kanapék és fotelek világa

2022 / 10 / 17 / Fizetett Hirdetés
#pr
Kényelem a lakásodban: a székek, kanapék és fotelek világa
A lakásunk berendezésekor hajlamosak vagyunk csak a külcsínre helyezni a hangsúlyt, holott a funkció legalább ilyen fontos. A legmagasabb prioritás kell, hogy legyen, hogy az otthonunk mindig kényelmes legyen a számunkra. Ebben nagy szerepük van azoknak a bútoroknak, amik a pihenés lehetőségét teremtik meg. Ilyen a fotel, a kanapé, az ágy, de még az étkezőben helyet foglaló székek is. Érdemes komolyabb hangsúlyt fektetni ezek kiválasztására, ha fontos számunkra a komfortérzet az otthonunkban.

Hogyan választ a többség kanapét?

Az interneten böngészve olyan könnyű azt mondani egy kanapéra, hogy „ez jól néz ki, megveszem”, ugye? Az ilyen vásárlásokat azonban nagyon gyakran bánják meg az emberek rövid idő múlva, mert kiderül, hogy a kanapé nem igazán felel meg az igényeiknek. Lehetne kisebb, lehetne nagyobb, lehetne puhább. A kanapék nem véletlenül sokfélék, nagyon különböznek az egyes emberek igényei, ezért érdemes alaposan átgondolni, hogy mire van szükségünk, mielőtt választunk.

Sokan azt hiszik például, hogy minél puhább a kanapé, annál jobb, de ez sem feltétlenül igaz: a túl puha is lehet kényelmetlen, nem csak a túl kemény. Nem árt, ha kipróbálunk néhány ülőalkalmatosságot, ismerkedünk a prioritásainkkal, és akkor választunk, amikor már van valami elképzelésünk arról, hogy mi kényelmes számunkra igazán. ha ez megvan, jöhet a külcsín!

Mindez igaz a fotelekre is: ne ránézésre válasszunk, hanem alaposan gondoljuk át, kell-e nekünk lábtartó, szeretnénk-e, hogy dönthető legyen, jó ívben hajlik-e a háttámlája stb.

Kényelmetlen székek az étkezőben?

Az étkezőszékek még kevesebb hangsúlyt kapnak, hiszen azokon általában véve nem ülünk hosszú ideig. Egy kellemes családi vacsora azonban elhúzódhat néhány órán át, ahogy egy születésnapi ünnepség is, és az is elképzelhető, hogy barátokat vendégelünk meg, akikkel szeretnék egy kicsit beszélgetni még az asztalnál. Ilyenkor is mindegy, kényelmesek-e a székek? Ugye, hogy nem.

Az ember hamar elkezd kényelmetlenül fészkelődni, ha a szék túl kemény, hideg, kicsi. A design mellett éppen ezért érdemes a szék párnázottságát, méretét, kialakítását is figyelembe venni, mindenképpen legyen szempont, hogy hosszabb távon is kényelmesen tudjunk ülni rajta.

(Szponzorált tartalom)

(A fotó forrása: Polnon Prapanon / Shutterstock.com)


Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben.
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ  Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben. Szenzitíven és nyitottan álltak a fiatalokhoz, kérdezték őket a digitális trendekről is: a TikTok az új YouTube, a Facebook régóta a boomereké, chatelni pedig már csak Instagramon szokás – beszámoló
A Facebook Pixel beállításának lépései
A Facebook Pixel beállításának lépései
Az online marketingben a hirdetések terén fontos szerepe van a Facebook Pixelnek, vagy más néven képpontnak. Ez a kód nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a kampányok jól teljesítsenek. A cikkben annak járunk utána, hogy miért van meghatározó jelentősége, illetve arra is kitérünk, hogy milyen lépésekből áll a beállítása.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.