Kereskedelmi és értékesítési munkalehetőségek Egerben

2023 / 03 / 23 / Fizetett Hirdetés
#pr
Kereskedelmi és értékesítési munkalehetőségek Egerben
Akik ezekben a munkakörökben dolgoznak, jól tudják, milyen sok múlik rajtuk cégük megítélésében, hiszen a vásárló velük találkozik először, és remélhetőleg nem utoljára. A vállalkozások is különleges figyelmet fordítanak az új munkatársak kiválasztására, lássuk milyen hirdetéseket adtak fel a közelmúltban Egerben!

Értékesítési munkatárs

Az értékesítési munkatárs fő feladata az, hogy egy vállalkozás termékeit vagy szolgáltatásait eladja. Az egyik egri tüzépnek is szüksége van egy személyre, aki kiszolgálja a vevők igényeit a telepen, valamint értékesíti az építőipari termékeket. Az egerallas gyűjtőportálon, az egerallas.hu oldalon további információkat is megtudhatunk ezzel az munkalehetőséggel kapcsolatban. Jó kommunikációs képesség, vevőközpontúság és némi kreativitás elengedhetetlen ahhoz, hogy profin végezzük a munkánkat. A felvételnél előnyt jelent a számítógép ismerete és az építőiparban szerzett tapasztalat.

A tüzép-telep dolgozói összetartó csapatként jellemzik magukat, akik minden új munkatársukkal szeretnék megtalálni a közös hangot. A bérezés megegyezés szerint történik.

Kereskedelmi ügyintéző

Egy mérés- és irányítástechnikai termékek kis- és nagykereskedelmével foglalkozó cég hirdet felvételt kereskedelmi ügyintéző pozícióba.

Számos feladat várja az új kollégát a munkahelyén, például ő lesz az, aki a cég részére beérkező megrendeléseket rögzíti a vállalatirányítási rendszerben, felveszi a kapcsolatot a beszállítókkal, valamint elkészíti a visszaigazolásokat. További teendője lesz majd, hogy előkészíti az árajánlatokat, és ezzel kapcsolatosan egyeztet a megrendelőkkel és a beszállítókkal egyaránt, valamint intézi a reklamációs és garanciális ügyeket.

Sikeresen pályázni csak középfokú végzettség ellenében lehet (például villamosipari technikusi, műszaki technikusi vagy érettségi bizonyítvánnyal). Szükség van villamosipari ismeretekre is, amelyet legalább három éves szakmai tapasztalat során a jelentkező már kamatoztatott. További feltétel, hogy legyen képes kezelni valamelyik vállalatirányítási rendszert a következők közül: SAP, Octopus.

A versenyképes jövedelem mellett lakhatási támogatás is kérvényezhető ennél a cégnél.

Eladó

Ebben a munkakörben is számos hirdetés megtalálható az állásgyűjtő portálon. Többször előfordul, hogy az eladói pozícióba inkább nőket keresnek, valóban több hirdetés szól az ő részükre, éppen ezért most egy kifejezetten férfiakat célzó hirdetést mutatunk be.

Egy egri festékbolt keresi azt a precízen dolgozó új kollégát, aki segítségükre lehet a vevők kiszolgálásában, és szakmai tanácsokkal is el tudja őket látni.

Azért is gondoltak férfi munkatársra, mivel előfordulhat, hogy anyagmozgatást is végeznie kell kézi erővel, illetve békával. A festékkeverő gépet betanítást követően szakszerűen kell majd tudni használni.

A bérezés itt is megegyezés szerint történik.

Ezeket a munkákat akkor tudjuk jól csinálni, ha rendelkezünk megfelelő kommunikációs képességgel, és jóindulattal fordulunk a vevő felé.

(Szponzorált tartalom)


1 éves ROADSTER előfizetés + Renoir – A Festő és Modelljei kiállítás páros belépőjegy: 12 990 Ft
Válassz egyet a ROADSTER magazin szuper előfizetési ajánlatai közül!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Hajhullás elleni sampon: Hatékony megoldás a dúsabb hajért
Hajhullás elleni sampon: Hatékony megoldás a dúsabb hajért
A hajhullás elleni sampon a mai kor egyik legkeresettebb hajápolási termékei közé tartozik. Ez nem meglepő, tekintettel arra, hogy a hajhullás számos embert érint világszerte. Egy jó minőségű sampon nemcsak hogy csökkentheti a hajhullást, de hozzájárulhat a haj sűrűségének és egészségének javításához is.
Környezetbarát életsílus a XXI. században: a mobilházak és a fenntarthatóság
Környezetbarát életsílus a XXI. században: a mobilházak és a fenntarthatóság

A fenntarthatóság napjainkban már kulcsfontosságú tényezőnek számít az ingatlanok tervezése és kivitelezése során. Az egyre növekvő környezeti kihívások számos innovatív megoldás megszületését ösztönözték. Ezek közül az egyik legizgalmasabb a mobilházak elterjedése.

HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.