Kereskedelmi és értékesítési munkalehetőségek Egerben

2023 / 03 / 23 / Fizetett Hirdetés
#pr
Kereskedelmi és értékesítési munkalehetőségek Egerben
Akik ezekben a munkakörökben dolgoznak, jól tudják, milyen sok múlik rajtuk cégük megítélésében, hiszen a vásárló velük találkozik először, és remélhetőleg nem utoljára. A vállalkozások is különleges figyelmet fordítanak az új munkatársak kiválasztására, lássuk milyen hirdetéseket adtak fel a közelmúltban Egerben!

Értékesítési munkatárs

Az értékesítési munkatárs fő feladata az, hogy egy vállalkozás termékeit vagy szolgáltatásait eladja. Az egyik egri tüzépnek is szüksége van egy személyre, aki kiszolgálja a vevők igényeit a telepen, valamint értékesíti az építőipari termékeket. Az egerallas gyűjtőportálon, az egerallas.hu oldalon további információkat is megtudhatunk ezzel az munkalehetőséggel kapcsolatban. Jó kommunikációs képesség, vevőközpontúság és némi kreativitás elengedhetetlen ahhoz, hogy profin végezzük a munkánkat. A felvételnél előnyt jelent a számítógép ismerete és az építőiparban szerzett tapasztalat.

A tüzép-telep dolgozói összetartó csapatként jellemzik magukat, akik minden új munkatársukkal szeretnék megtalálni a közös hangot. A bérezés megegyezés szerint történik.

Kereskedelmi ügyintéző

Egy mérés- és irányítástechnikai termékek kis- és nagykereskedelmével foglalkozó cég hirdet felvételt kereskedelmi ügyintéző pozícióba.

Számos feladat várja az új kollégát a munkahelyén, például ő lesz az, aki a cég részére beérkező megrendeléseket rögzíti a vállalatirányítási rendszerben, felveszi a kapcsolatot a beszállítókkal, valamint elkészíti a visszaigazolásokat. További teendője lesz majd, hogy előkészíti az árajánlatokat, és ezzel kapcsolatosan egyeztet a megrendelőkkel és a beszállítókkal egyaránt, valamint intézi a reklamációs és garanciális ügyeket.

Sikeresen pályázni csak középfokú végzettség ellenében lehet (például villamosipari technikusi, műszaki technikusi vagy érettségi bizonyítvánnyal). Szükség van villamosipari ismeretekre is, amelyet legalább három éves szakmai tapasztalat során a jelentkező már kamatoztatott. További feltétel, hogy legyen képes kezelni valamelyik vállalatirányítási rendszert a következők közül: SAP, Octopus.

A versenyképes jövedelem mellett lakhatási támogatás is kérvényezhető ennél a cégnél.

Eladó

Ebben a munkakörben is számos hirdetés megtalálható az állásgyűjtő portálon. Többször előfordul, hogy az eladói pozícióba inkább nőket keresnek, valóban több hirdetés szól az ő részükre, éppen ezért most egy kifejezetten férfiakat célzó hirdetést mutatunk be.

Egy egri festékbolt keresi azt a precízen dolgozó új kollégát, aki segítségükre lehet a vevők kiszolgálásában, és szakmai tanácsokkal is el tudja őket látni.

Azért is gondoltak férfi munkatársra, mivel előfordulhat, hogy anyagmozgatást is végeznie kell kézi erővel, illetve békával. A festékkeverő gépet betanítást követően szakszerűen kell majd tudni használni.

A bérezés itt is megegyezés szerint történik.

Ezeket a munkákat akkor tudjuk jól csinálni, ha rendelkezünk megfelelő kommunikációs képességgel, és jóindulattal fordulunk a vevő felé.

(Szponzorált tartalom)


Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben.
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ  Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben. Szenzitíven és nyitottan álltak a fiatalokhoz, kérdezték őket a digitális trendekről is: a TikTok az új YouTube, a Facebook régóta a boomereké, chatelni pedig már csak Instagramon szokás – beszámoló
A Facebook Pixel beállításának lépései
A Facebook Pixel beállításának lépései
Az online marketingben a hirdetések terén fontos szerepe van a Facebook Pixelnek, vagy más néven képpontnak. Ez a kód nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a kampányok jól teljesítsenek. A cikkben annak járunk utána, hogy miért van meghatározó jelentősége, illetve arra is kitérünk, hogy milyen lépésekből áll a beállítása.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.