Készen állsz a nagy kalandra?

2023 / 03 / 14 / Fizetett Hirdetés
#pr
Készen állsz a nagy kalandra?
Bár alapvetően sok esetben a férfiak jóval nyitottabbak az újfajta szexuális élményekre, és talán bevállalósabbak is sokszor, mint a hölgyek, azért van, amibe még nekik is beletörik… a bicskájuk. Alig akad ugyanis olyan férfi, akit ne töltene el undorral, rosszallással vagy éppen felháborodással a gondolat, hogy a hátsó területüket célozza meg a párjuk. Ez nyilvánvalóan egy heteroszexuális kapcsolatban okozhat gondot.

Éppen ezért a mai cikkünket annak szenteljük, hogy elmondjuk, miért érdemes félretenni mindenfajta ódkozdást, előítéletet vagy épp tévhitet, és miért jár jól minden férfi, aki hagyja, hogy a prosztatáját izgassák.

A férfiak G-pontja

Kevesen tudják, de a férfiak prosztatája, valamint annak izgatása hasonló erősségű orgazmust tud okozni, mint a nőknél a G-pont, ezért mindenképpen érdemes a Pajkos Pajtás prosztataizgatói között körülnézni, hátha akad számunkra szimpatikus példány.

De mielőtt ennyire előreszaladnánk, érdemes tisztázni, miről is van szó. A prosztata ugyanis nem más, mint a férfiak nemi mirigye, ami felelős a sperma termeléséért, és az ánusz belsejében helyezkedik el. Ha az ujjadat felhelyezve kicsit előrehajlítod a hasfal irányába, máris elérted ezt a kis varázsszervet. Persze itt nem ér véget a tudomány, sőt itt kezdődik csak igazán a nagy kaland.

Elérheted kézzel

A kézzel való izgatásnak ugyanis megvan a maga módja, amit mindenképpen érdemes előzetesen alaposan áttanulmányozni, mert egyrészt érzékeny szervről van szó, másrészt nem minden nap izgatunk prosztatát.

A megfelelő technika fellelhető az interneten, akár videó formájában is, ellenben rendkívül fontos, hogy az alapvető higiéniai szabályokat mindkét fél tartsa be, mind az ánusz, mind a kéz, mind pedig a gép legyen tiszta. Ha a kéz mellett döntötök, ne legyen túl hosszú a köröm, ne legyen az ujjon gyűrű, és csakis a fokozatosság elve mentén haladjatok - síkosító használatával persze.

De vethetsz be segédeszközt is

Ha idegenkedsz, idegenkedtek az ujj használatától, akkor érdemes megfontolni a Pajkos Pajtás prosztatavibrátorainak a használatát, amely diszkréten és finoman elvezet titeket a gyöngyör birodalmába.

Az örömködésnek csak a fantázia szab határt, a vibrátorok ugyanis nagyon széles választékban kaphatóak, némelyik akár tíz fokozatban tudja okozni és fokozni a gyönyört.

Fontos a konszenzus!

Ha nőként olvasod ezt a cikket, addig semmiképp se rendelj semmit, amíg nem egyeztettél a pároddal, hiszen ahogy az írásunk elején említettük, nem mindenki rajong ezért az ötletért! Tisztázzátok, beszéljetek róla őszintén, ismerjétek meg a tényeket, de semmiképpen se győzködje egyik fél se a másikat, mert az már nem lesz az igazi!

Ha viszont a párod önként és dalolva beleegyezését adja, akkor irány máris a síkosító és prosztatavibrátor részlegek felé! Készen álltok egy gigantikus, elemi erejű orgazmusra?

(Szponzorált tartalom)


A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
Folttakaró festék különleges helyzetekre
Folttakaró festék különleges helyzetekre
Bizonyos esetekben egy sima beltéri falfestékkel nem tudjuk elérni azt az eredményt, amit a helyzet megkövetelne. Makacs szennyeződések esetén a falon, dohányfüsttől vagy a kandalló füstjétől elszíneződött festék fedéséhez a folttakaró festékek nyújtanak tökéletes megoldást.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.