Két miniatűr változtatással új értelmet nyerhet az irodai lét!

2021 / 07 / 01 / Fizetett Hirdetés
#pr
Két miniatűr változtatással új értelmet nyerhet az irodai lét!
A dolgozószoba vagy éppen a munkahelyi iroda látképe sokféle lehet. De miért kellene a lehangoltság, unalom vagy megszokottság érzéseit tovább erősíteni? A képek nem pusztán esztétikai kiegészítőivé, hanem optikai szempontból komoly hatást elérő eszközökké válhatnak. Jó kezekben persze. Szóval jöhet némi látvány-újratervezés?

A munka gyümölcse édes is lehet!

Sokan hajlamosak úgy tekinteni a munkájukra, mint egy kényszerű kötelezettségre, amit el kell végezni. Így aztán oly mindegy, hogy milyen a keretrendszer. A lényeg az izzadságszagú teljesítés. Míg otthon a hálószoba vagy a nappali alap, hogy a legszebb formáját mutatja, addig a dolgozó vagy offline munkatér esetében az iroda nem egyszer pontosan a fent ecsetelt hozzáállást jeleníti meg. Lehangoltság, szürkeség, színtelenség. Ilyen közegben mondjuk pláne óriási kihívás magasabb fokozatra kapcsolni.

De, mindennek a megváltoztatásához csodák helyett ízléses, vidám, stílusos képek is elegendőek. Amik tágíthatják, világosabbá varázsolhatják, színekbe öltöztethetik, és kiteljesíthetik a teret.

Apró trükknek tűnik, ám néha a képtelenségek hozzák a legelképesztőbb végeredményeket. S bizony ez alól a képek sem kivételek!

Begurulás helyett jöjjön a gördülékeny kényelem!

És ha már a munkahelyi közeg újragondolása a cél, akkor az irodai székek típusát is érdemes górcső alá venni. Hogy miért? Azért, mert a hangulathoz sokat tehet hozzá egy komfortos szék, amibe jó beleülni, ami támasztja a hátat, pihenteti a lábakat, ugyanakkor könnyedén mozgatható. Ja és nem utolsó sorban megjelenésével abszolút harmonizál a környezetével.

Egy kényelmetlen, nyekergő, szoruló, nem gördülő ülőalkalmatosság csak arra jó, hogy a nap elejétől a végiéig fokozza a diszkomfort érzetet. Ráadásul a hátbarát feltételek biztosítása egészségügyi szempontból is elengedhetetlen.

Még jó, hogy az irodai székek kínálat nem szenved hiányt színes, dizájnos, kényelmes modellekből, amik a képekhez hasonlóan szó szerint átformálhatják a teret. És persze a fenti előnyöknek hála pozitív légkört teremthetnek.

A részletekben bújik meg a kisördög - tartja a mondás, s ez jelen esetben teljes mértékig igaz. Néhány változtatással a fizikai tér vadonatúj kisugárzással gazdagodhat, miközben az érzékelhető komfort is rakéta üzemmódba kapcsolhat!

A fotó forrása:
Pressmaster / Shutterstock.com

(Szponzorált tartalom)


Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
1 éves ROADSTER előfizetés + Renoir – A Festő és Modelljei kiállítás páros belépőjegy: 12 990 Ft
Válassz egyet a ROADSTER magazin szuper előfizetési ajánlatai közül!
Mit jelent az IC++ kifejezésben a második plusz?
Mit jelent az IC++ kifejezésben a második plusz?
Az utóbbi években a bankkártyás fizetések elkezdték háttérbe szorítani a készpénzes fizetéseket, hiszen sok előnnyel járnak a vásárlók számára. Ebből kifolyólag a vállalkozásoknak is érdeke a minél hatékonyabb bankkártya-elfogadást biztosítani az ügyfeleik számára.
Milyen adatokat lehet elérni az egyéni vállalkozásokról?
Milyen adatokat lehet elérni az egyéni vállalkozásokról?
A cégek gyakran dolgoznak együtt egyéni vállalkozókkal, azonban kevesen tudják, hogy milyen adatok érhetőek el róluk.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.