Kézszárítás gyorsan és hatékonyan

2021 / 10 / 13 / Fizetett Hirdetés
#pr
Kézszárítás gyorsan és hatékonyan
A higiénikus, érintésmentes kézszárítás jelentősége a vírushelyzetnek és a környezettudatosságnak köszönhetően napjainkban tovább nőtt, a közintézmények, irodák, vendéglátó egységek esetében alapvető elvárás ma már a kézszárító.

A higiénikus kézszárítókra jellemző, hogy szűrt levegőt fújnak a kézre, így a szárítás során megtisztított levegő éri a kezeket, nem kerülnek bacilusok a szervezetbe.

Kézszárítók az Ön kényelméért és tisztaságáért

Nagy forgalmú, nyilvános, valamint intézményi, irodai és vendéglátóipari mosdókban különösen fontos a kézszárítás gyorsasága. A folyton elfogyó papírtörlő használatával szemben a kézszárítók folyamatosan a vendégek rendelkezésére állnak, higiénikus kézszárítást téve lehetővé. Amennyiben nem áll rendelkezésre állandó személyzet a mosdóhelyiség tisztán tartására, valamint környezetvédelmi szempontok miatt mellőzné a papírtörlők kihelyezését, az elektromos kézszárító kiváló és megbízható megoldás lehet.

Forgalmas helyeken, nagy igénybevétel esetén a kifejezetten ilyen célra tervezett, üzembiztos működést nyújtó minőségi kézszárítók jöhetnek csak szóba, mivel a papírtörlők gyorsan kifogynának, a hulladékgyűjtők gyorsan megtelnének, továbbá túl magas üzemeltetési költséggel járnak ezen feladatok rendezése. Hatékonyság szempontjából a gyors és alacsony energiafelhasználású elektromos kézszárítók telepítése jelenti a megoldást a közösségi mosdókban.

Innovatív kézszárítók

A régebbi, hagyományos kézszárítók felmelegített forró levegőt fújnak a kézre, azonban ennek hatékonysága alulmarad a kézszárítók legújabb generációival szemben. Ezek a készülékek ugyanis más elven működnek: lefújják a vizet a kézről, nem pedig elpárologtatják. Így ezek a nagy légáramos kézszárítók villámgyors, 10-15 másodperces szárítást tesznek lehetővé. Ez az időtartam az üzemeltetési költséget is kedvezően befolyásolja.

Amennyiben fontos Önnek a környezet védelme, az energiahatékonyság, akkor számtalan lehetőség közül választhat.

Kézszárító típusok

Meleg levegős, valamint nagy sebességű kézszárítókból válogathat. A meleg levegős modellek gyengéd kézszárítást tesznek lehetővé, halkan és higiénikusan szárítanak. Csendesebbek, mint a nagy sebességű kézszárítók, így elsősorban hotelekbe, éttermekbe javasoltak.

A nagy sebességű szárítók az erős, koncentált, akár 300 km/h sebességű légáramlás hatására pillanatokon belül száraz kezeket eredményeznek érintésmentesen.

A kézszárítók elhelyezésénél ügyelni kell a szerelési magasságra, mert kellemetlen, amikor a magasra szerelt szárító használatakor a kézről visszacsöpög a víz az ember alkarjára.

Az esztétikum szintén nem elhanyagolható kérdés, sem a kézszárító formáját, sem a színét tekintve.

Közösségi mosdókba szerelés esetén számolni kell a vandalizmus kockázatával is, ezért jó, ha a kézszárító ütésálló, rozsdamentes acélvázú.

(Szponzorált tartalom)


1 éves ROADSTER előfizetés + Renoir – A Festő és Modelljei kiállítás páros belépőjegy: 12 990 Ft
Válassz egyet a ROADSTER magazin szuper előfizetési ajánlatai közül!
Gamernek keresel karácsonyi ajándékot? Mondjuk a tuti tippeket!
Ha nem szoktál játszani, akkor gamer barátodnak vagy családtagodnak karácsonyi ajándékot választani extra kihívást jelent, ezért az Acer segítségével mondunk öt tippet, amivel sikert arathatsz.
Mit jelent az IC++ kifejezésben a második plusz?
Mit jelent az IC++ kifejezésben a második plusz?
Az utóbbi években a bankkártyás fizetések elkezdték háttérbe szorítani a készpénzes fizetéseket, hiszen sok előnnyel járnak a vásárlók számára. Ebből kifolyólag a vállalkozásoknak is érdeke a minél hatékonyabb bankkártya-elfogadást biztosítani az ügyfeleik számára.
Milyen adatokat lehet elérni az egyéni vállalkozásokról?
Milyen adatokat lehet elérni az egyéni vállalkozásokról?
A cégek gyakran dolgoznak együtt egyéni vállalkozókkal, azonban kevesen tudják, hogy milyen adatok érhetőek el róluk.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.