Klarstein beépített páraelszívó: Aurora Eco 60 és Vinea

2021 / 02 / 22 / Fizetett Hirdetés
#pr
Klarstein beépített páraelszívó: Aurora Eco 60 és Vinea
A beépített páraelszívó a modern konyhák nélkülözhetetlen része. A főzés és sütés közben megnövekedett páratartalom penészedéshez és dohosodáshoz vezet, ami egyrészt kedvezőtlenül hat az egészségre, másrészt pedig ártalmas lehet a konyhában található eszközökre.

Ugyanakkor egy jó minőségű elszívó nem csupán a párával, de a kellemetlen szagokkal is megbirkózik. A hatékonyságán kívül pedig, az esztétikus, modern és letisztult külső, illetve a csendes működés, valamint higiénikus használat is az előnyei közé sorolható.

Klarstein Aurora Eco 60

Ez a beépített páraelszívó nem véletlenül kapta az Eco nevet. Azonban a kevés fogyasztás mellett, a kiváló ár/érték arány, a hosszú élettartam és a több működési funkció összessége tette ezt annyira népszerűvé.

Az elegáns fekete designja mindenkit levesz a lábáról, így bármilyen konyha mutatós dísze lehet. A döntött kialakításának köszönhetően kevés helyet foglal. A megjelenését a 9 színű megvilágítás koronázza meg, ami lebilincselő hatást kelt. A beépíthető berendezés az A++ energiaosztályba tartozik. Mit jelent ez számokban? 16 kWh-nál nem fog többet fogyasztani éves szinten, így nem kell tartani a magas számláktól és a nagy kiadásoktól.


modern extractor

Klarstein Vinea

Az egyedi kialakításának hála, ez a modell bármilyen szekrénybe egyszerűen „elrejthető”. Miután a helyére kerül, csak egy vékony fekete vonal jelzi a jelenlétét. A konyha összeállítását és stílusát egyedi eleganciájával egészítheti ki.

A méretéből adódóan bárhol megállja a helyét. A 60 cm széles kialakításhoz társul a kihúzható lapos felület, így a szerkezet aktív, működő része egyszerűen kétszeresére növelhető. A kompakt mérete nem ront a hatékonyságán: a több mint 600 m3/h teljesítmény és három fokozatú működési funkció rendkívül eredményessé teszi.

Hasznos és mutatós jellegét kiegészíti a csendes működés és az energiatakarékosság. Mivel az A energiaosztályba tartozik, egyáltalán nem fogyaszt sokat. A beépíthető dizájnjának köszönhetően szinte észrevétlenül tudja kivezetni a zavaró szagokat.

(Szponzorált tartalom)

 


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend
Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend

Világszerte emberek milliói vágynak ragyogóan fehér mosolyra, és természetes, hogy hatékonyabb módszereket keresünk e cél elérésére. Az otthoni fogfehérítés sokak vágya, és néhányan talán meglepődnek, ha megtudják, hogy ilyen lehetőség már több mint 16 éve van a piacon.

Hogyan lehet belőled szállítmányozási ügyintéző?
Hogyan lehet belőled szállítmányozási ügyintéző?
A logisztika a legtöbb vállalat működése szempontjából kulcsfontosságú terület. Elég megnézni néhány álláshirdetést, és láthatjuk azt, mekkora igény mutatkozik ebben a szektorban a szakemberekre.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.