Klarstein beépített páraelszívó: Aurora Eco 60 és Vinea

2021 / 02 / 22 / Fizetett Hirdetés
#pr
Klarstein beépített páraelszívó: Aurora Eco 60 és Vinea
A beépített páraelszívó a modern konyhák nélkülözhetetlen része. A főzés és sütés közben megnövekedett páratartalom penészedéshez és dohosodáshoz vezet, ami egyrészt kedvezőtlenül hat az egészségre, másrészt pedig ártalmas lehet a konyhában található eszközökre.

Ugyanakkor egy jó minőségű elszívó nem csupán a párával, de a kellemetlen szagokkal is megbirkózik. A hatékonyságán kívül pedig, az esztétikus, modern és letisztult külső, illetve a csendes működés, valamint higiénikus használat is az előnyei közé sorolható.

Klarstein Aurora Eco 60

Ez a beépített páraelszívó nem véletlenül kapta az Eco nevet. Azonban a kevés fogyasztás mellett, a kiváló ár/érték arány, a hosszú élettartam és a több működési funkció összessége tette ezt annyira népszerűvé.

Az elegáns fekete designja mindenkit levesz a lábáról, így bármilyen konyha mutatós dísze lehet. A döntött kialakításának köszönhetően kevés helyet foglal. A megjelenését a 9 színű megvilágítás koronázza meg, ami lebilincselő hatást kelt. A beépíthető berendezés az A++ energiaosztályba tartozik. Mit jelent ez számokban? 16 kWh-nál nem fog többet fogyasztani éves szinten, így nem kell tartani a magas számláktól és a nagy kiadásoktól.


modern extractor

Klarstein Vinea

Az egyedi kialakításának hála, ez a modell bármilyen szekrénybe egyszerűen „elrejthető”. Miután a helyére kerül, csak egy vékony fekete vonal jelzi a jelenlétét. A konyha összeállítását és stílusát egyedi eleganciájával egészítheti ki.

A méretéből adódóan bárhol megállja a helyét. A 60 cm széles kialakításhoz társul a kihúzható lapos felület, így a szerkezet aktív, működő része egyszerűen kétszeresére növelhető. A kompakt mérete nem ront a hatékonyságán: a több mint 600 m3/h teljesítmény és három fokozatú működési funkció rendkívül eredményessé teszi.

Hasznos és mutatós jellegét kiegészíti a csendes működés és az energiatakarékosság. Mivel az A energiaosztályba tartozik, egyáltalán nem fogyaszt sokat. A beépíthető dizájnjának köszönhetően szinte észrevétlenül tudja kivezetni a zavaró szagokat.

(Szponzorált tartalom)

 


Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
A memoQ az egyik legnépszerűbb fordítástámogató szoftver a szakmabeliek körében, a 10.1-es verzió óta pedig a szoftver webes változata már a képernyő-felolvasó programokkal is kompatibilis, így biztosítva, hogy a vakok és gyengénlátók is önállóan, külső segítség nélkül tudják használni a szolgáltatást.
Miért fontos a klímák rendszeres karbantartása?
Miért fontos a klímák rendszeres karbantartása?
Akár otthoni, akár irodaházak vagy különféle szolgáltató egységek (éttermek, szórakozóhelyek, boltok stb.) klímaberendezéseiről van szó, az éves karbantartás kiemelten fontos. Egészségügyi problémákat is okozhat, de a működés hatékonyságát is ronthatja, ha nincs rendszeresen tisztítva egy készülék.  
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.