Költözés vidékre? A megoldás egyszerű

2021 / 03 / 14 / Fizetett Hirdetés
#pr
Költözés vidékre? A megoldás egyszerű
A költözés mindig nagy elhatározás, akár lakásból családi házba, akár vidékre vagy éppen ellenkezőleg, vidékről költözik az ember Budapestre. Nem mellékesen pedig rengeteg stresszel és idővel is jár. Éppen ezért érdemes megfontolni, hogy egy nagy tapasztalattal bíró céget bízzunk meg otthonunk átköltöztetésével.

Mi a menete, ha költöztető cég segítségét szeretném igénybe venni?

Először is meg kell találni a számunkra legmegfelelőbb költöztető céget. Ehhez célszerű leellenőrizni a referenciákat és elolvasni az ügyfelek visszajelzéseit. Ezek alapján kiderül, hogy megbízható, korrekt cégről van-e szó, elegendő tapasztalattal. Ezután következik az egyedi ajánlatkérés. A legjobb megoldás a helyszíni felmérés, ilyenkor a költöztető cég egy munkatársa személyesen nézi át az ingatlant. Amikor erre valamiért nincs lehetőség, a cégek honlapján megtalálható egy formanyomtatvány, amit ki kell tölteni. Amennyiben nincs, e-mailben kell elküldeni a szükséges adatokat.

 • Az összes bútort össze kell írni, méretekkel és darabszámmal együtt.
 • A dobozok és a zsákok számát minél pontosabban meg kell határozni.
 • A különösen nagy tárgyakról célszerű fényképet csatolni.
 • A nagy óvatosságot igénylő, törékeny tárgyakat minden esetben fel kell tüntetni.
 • A nagyobb értékű tárgyakra külön biztosítást kell kötni.
 • Meg kell adni a távolságot, hogy milyen messzire történik majd a költöztetés. Az 500 kilométernél hosszabb fuvar már nemzetközi költöztetésnek minősül akkor is, ha országon belül zajlik majd.

Egyedi tervezés

A költöztető cég ezek alapján az információk alapján tudja megtervezni a szállítást, kiválasztani a megfelelő teherautót a járműparkból, meghatározni a munkához szükséges emberek számát és a költöztetés díját. Ha megérkezett az ajánlat és megfelelő számunkra, a következő lépés a megrendelés és a szerződés megkötése. A megrendelésben kerülnek pontosításra a kérdéses pontok.

 • Meg kell adni a címeket, honnan hova történik majd a költöztetés.
 • Az időpontot olyan szempontok alapján célszerű kiválasztani, mint az időjárás és a forgalom.
 • A kezdés pontos időpontját meg kell határozni, órában megadva.
 • A rakodói létszám függ attól, hogy egy kisebb lakás tartalmát kell átköltöztetni, egy több irodából álló épületet, esetleg egy teljes gyártelepet.
 • A szolgáltatás pontos tartalmát is meg kell fogalmazni. Ha van különleges igény, ilyenkor azt is jelezni kell.

Otthonunk költöztetése szakértelemmel, egyszerűen

Ha Te is költözés előtt állsz és profi csapatra bíznád otthonod és értékeid, nézz körül a Visszuk.hu honlapján, majd kérj egyedi árajánlatot, melyet akár már négy órán belül is megkaphatsz.

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Irány a felhő! Vagyis mire jó a felhőszolgáltatás?
Irány a felhő! Vagyis mire jó a felhőszolgáltatás?
Jó néhányan úgy használják a felhő alapú tárhelyeket, hogy nincsenek tisztában azzal, hogy pontosan miért is hasznos számukra. A cikkben annak járunk utána, hogy mire jó a felhőszolgáltatás és milyen típusai vannak.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.