Költségkímélő megoldás a tökéletes mosolyért

2022 / 08 / 12 / Fizetett Hirdetés
#pr
Költségkímélő megoldás a tökéletes mosolyért
Az idő előrehaladtával az eddig természetesnek vett dolgok változnak. Az időskorhoz közeledve egyre több fogunkat veszítjük el, módosulnak az étkezési szokásaink, megváltozik a foghiány miatt a megjelenésünk. De nem kell ennek így maradnia!

Foghiány pótlásának fontossága

A modern technológiának köszönhetően egyre fájdalommentesebb módon tudunk strapabíró fogsort csináltatni magunknak, bár a protézisek sokszor kellemetlen helyzetbe hozzák tulajdonosukat. Gondoljunk csak a nem jól rögzített műfogsor okozta meglepetésekre.

A korábbi tökéletes mosolyunk visszaszerzésére a legjobb megoldás a tartós implantátumok beültetése a Halász Klinikán. Egy-egy fog elvesztésekor is érdemes fogpótlásra ezt a módszert használni. Az állcsontba csavarozott szerkezet masszív, ezért akár a teljes fogsor hiányát is pótolhatja.

Az implantátumok beültetésének fontos alapja, hogy a csontszerkezet megfelelő állapotú legyen. Sajnos minél később dönt valaki arról, hogy a kihullott, kihúzott fogait pótoltatja, annál nagyobb az esély rá, hogy a csontok nagymértékű sorvadása miatt csak csontpótlásos implantációval hozható helyre csillogó mosolya.

Nyerd vissza elveszett önbizalmad

A Halász Klinika szakorvosai azok számára is tudnak megoldást, akiknek egészségügyi okokból vagy a csonthiány miatt eddig nem volt lehetőségük implantátumot beültetni hosszú műtéti folyamat nélkül. Az All-on-4 technika segítségével a teljes foghiánnyal küszködő páciensek is visszanyerhetik önbizalmukat.

Ennél a módszernél állcsontonként mindössze 4-4 darab speciális implantátumra ültetik rá a 12 tagú hidat. Az All-on-4 technikával költségkímélőbb módon érhetjük el a teljes fogsor beültetését, mintha egyesével készülnének a fogak.

A kezelt esetek többségében az alsó állcsontba történő rögzítéskor nem szükséges a csonthiányos rész pótlása, hiszen így is megoldható a fix és tartós beépítés. Amennyiben nincs szükség csontpótlásra, akkor is alkalmazható ez a technika, és a végeredmény azonnal terhelhető fogsort eredményez.

A modern technológia gyors megoldást kínál 

Az All-on-4 technika gyors megoldás a protézis lecserélésére, mivel a beültetés után az alsó állcsontba került fix fogakat az esetek 100%-ában azonnal használhatják a páciensek, de a felső állcsonti beültetésnél sem kell hosszú hónapokat várniuk a teljes körű igénybevétellel.

A fogak pótlásával amellett, hogy visszakaphatjuk régi megjelenésünket, sugárzó mosolyunkat, egészségünkért is sokat teszünk. Elsősorban megakadályozzuk, hogy az állcsontok tovább sorvadjanak, így olyan betegségek kialakulását is megelőzhetjük, mint az állkapocs ízületeiben található porckorong kopása, felszívódása. Ami miatt visszafordíthatatlan állkapocs-deformáció jelentkezhet. A rágóízület rendellenes működése pedig nyak-, váll- és hátfájás okozójává válhat.

Fontos tehát, hogy még időben gondoskodj a teljes foghiány pótlásáról, bármely megoldást is választva a jelenlegi fogorvosi kezelések közül.

(Szponzorált tartalom)


Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben.
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ  Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben. Szenzitíven és nyitottan álltak a fiatalokhoz, kérdezték őket a digitális trendekről is: a TikTok az új YouTube, a Facebook régóta a boomereké, chatelni pedig már csak Instagramon szokás – beszámoló
Új trend: közösségi vásárlás vet véget a kínai webshopok nyomulásának
Új trend: közösségi vásárlás vet véget a kínai webshopok nyomulásának
Miközben tömegével áramlik be a silány minőségű kínai műanyag és ipari hulladék Európába, egyre többen fordulnak a közösségi vásárlás felé végső mentsvárként az agresszív terjeszkedés ellen. Nemcsak a vásárlók, de a jól ismert vagy prémium márkák és kereskedők is. A közösségi platformok legújabb úttörője, az Allyos – SocialStore a közösségi finanszírozás online vásárlásba építésével mindenki számára elérhetővé teszi a luxust a közösség erejével, akár kínai áron.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.