Költségkímélő megoldás a tökéletes mosolyért

2022 / 08 / 12 / Fizetett Hirdetés
#pr
Költségkímélő megoldás a tökéletes mosolyért
Az idő előrehaladtával az eddig természetesnek vett dolgok változnak. Az időskorhoz közeledve egyre több fogunkat veszítjük el, módosulnak az étkezési szokásaink, megváltozik a foghiány miatt a megjelenésünk. De nem kell ennek így maradnia!

Foghiány pótlásának fontossága

A modern technológiának köszönhetően egyre fájdalommentesebb módon tudunk strapabíró fogsort csináltatni magunknak, bár a protézisek sokszor kellemetlen helyzetbe hozzák tulajdonosukat. Gondoljunk csak a nem jól rögzített műfogsor okozta meglepetésekre.

A korábbi tökéletes mosolyunk visszaszerzésére a legjobb megoldás a tartós implantátumok beültetése a Halász Klinikán. Egy-egy fog elvesztésekor is érdemes fogpótlásra ezt a módszert használni. Az állcsontba csavarozott szerkezet masszív, ezért akár a teljes fogsor hiányát is pótolhatja.

Az implantátumok beültetésének fontos alapja, hogy a csontszerkezet megfelelő állapotú legyen. Sajnos minél később dönt valaki arról, hogy a kihullott, kihúzott fogait pótoltatja, annál nagyobb az esély rá, hogy a csontok nagymértékű sorvadása miatt csak csontpótlásos implantációval hozható helyre csillogó mosolya.

Nyerd vissza elveszett önbizalmad

A Halász Klinika szakorvosai azok számára is tudnak megoldást, akiknek egészségügyi okokból vagy a csonthiány miatt eddig nem volt lehetőségük implantátumot beültetni hosszú műtéti folyamat nélkül. Az All-on-4 technika segítségével a teljes foghiánnyal küszködő páciensek is visszanyerhetik önbizalmukat.

Ennél a módszernél állcsontonként mindössze 4-4 darab speciális implantátumra ültetik rá a 12 tagú hidat. Az All-on-4 technikával költségkímélőbb módon érhetjük el a teljes fogsor beültetését, mintha egyesével készülnének a fogak.

A kezelt esetek többségében az alsó állcsontba történő rögzítéskor nem szükséges a csonthiányos rész pótlása, hiszen így is megoldható a fix és tartós beépítés. Amennyiben nincs szükség csontpótlásra, akkor is alkalmazható ez a technika, és a végeredmény azonnal terhelhető fogsort eredményez.

A modern technológia gyors megoldást kínál 

Az All-on-4 technika gyors megoldás a protézis lecserélésére, mivel a beültetés után az alsó állcsontba került fix fogakat az esetek 100%-ában azonnal használhatják a páciensek, de a felső állcsonti beültetésnél sem kell hosszú hónapokat várniuk a teljes körű igénybevétellel.

A fogak pótlásával amellett, hogy visszakaphatjuk régi megjelenésünket, sugárzó mosolyunkat, egészségünkért is sokat teszünk. Elsősorban megakadályozzuk, hogy az állcsontok tovább sorvadjanak, így olyan betegségek kialakulását is megelőzhetjük, mint az állkapocs ízületeiben található porckorong kopása, felszívódása. Ami miatt visszafordíthatatlan állkapocs-deformáció jelentkezhet. A rágóízület rendellenes működése pedig nyak-, váll- és hátfájás okozójává válhat.

Fontos tehát, hogy még időben gondoskodj a teljes foghiány pótlásáról, bármely megoldást is választva a jelenlegi fogorvosi kezelések közül.

(Szponzorált tartalom)


Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
1 éves ROADSTER előfizetés + Renoir – A Festő és Modelljei kiállítás páros belépőjegy: 12 990 Ft
Válassz egyet a ROADSTER magazin szuper előfizetési ajánlatai közül!
Hajhullás elleni sampon: Hatékony megoldás a dúsabb hajért
Hajhullás elleni sampon: Hatékony megoldás a dúsabb hajért
A hajhullás elleni sampon a mai kor egyik legkeresettebb hajápolási termékei közé tartozik. Ez nem meglepő, tekintettel arra, hogy a hajhullás számos embert érint világszerte. Egy jó minőségű sampon nemcsak hogy csökkentheti a hajhullást, de hozzájárulhat a haj sűrűségének és egészségének javításához is.
Környezetbarát életsílus a XXI. században: a mobilházak és a fenntarthatóság
Környezetbarát életsílus a XXI. században: a mobilházak és a fenntarthatóság

A fenntarthatóság napjainkban már kulcsfontosságú tényezőnek számít az ingatlanok tervezése és kivitelezése során. Az egyre növekvő környezeti kihívások számos innovatív megoldás megszületését ösztönözték. Ezek közül az egyik legizgalmasabb a mobilházak elterjedése.

HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.