Könnyítsd meg az életed ablaktisztító robottal!

2023 / 02 / 16 / Fizetett Hirdetés
#pr
Könnyítsd meg az életed ablaktisztító robottal!
Azon ma már szinte senki sem lepődik meg, ha egy kertes ház előkertjébe bepillantva azt látja, hogy éppen egy robotfűnyíró serénykedik azon, hogy precízen méretre vágja a fűszálakat. Az sem olyan meghökkentő, ha valakinél robotporszívó vagy felmosó robot végzi el a padló tisztán tartását.

Az ablaktisztító robotok azonban egyelőre még nem olyan elterjedtek. Részben ez talán azért van így, mert sokan nem is tudnak arról, hogy léteznek ilyen eszközök, mások pedig tarthatnak attól, hogy mi van, ha az eszköznek lemerül az akkumulátora és leesik? A következőkben részletesen megvizsgáljuk, hogyan működnek a Házirobotok.hu webáruházban kapható ablaktisztító robotok és mire képesek.

Így dolgozik egy ablaktisztító robot

Az ablaktisztító robotok vezeték nélkül, szabadon képesek mozogni az ablakfelületeken, sőt, akár a falakon is. Olyan szálmentes tisztítókendővel végzik a feladatukat, amit nagyon könnyen lehet újra cserélni, és lényegében bármilyen felületen képes betölteni a funkcióját. Az üveg tisztítására kitűnően alkalmas a mikroszálas tisztítókendő.

Gyorsan szeretnénk eloszlatni az attól való aggodalmat, hogy mi történik, ha leesik a robot, mert valami okból kikapcsol. A UPS, azaz megszakítás nélküli táprendszer dolga az, hogy megakadályozza, hogy egy váratlan áramszünet esetén rögvest lepottyanjon az eszköz. Ilyenkor maximum 20 percig biztosított, hogy a szerkezet az üvegen maradjon. A gép hangos jelzést ad, így lehetőség van az üvegfelületről biztonságba helyezni, amennyiben tartósabb ideig fennáll az áramkimaradás. A készüléket célszerű biztosítani leesés ellen a hozzá tartozó biztosító kötéllel.

A vizet és a mosószert innovatív módon permetezik a HOBOT gépei az ablakra. Ultrahangos fúvókával rendelkeznek, a vizet, valamint a mosószert pedig átalakítják 15 mikrométer sűrű köddé. A por és az egyéb szennyeződések ennek köszönhetően feloldódnak, az ablakok pedig fényesek lesznek, és nem maradnak vízfoltosak.

 

Amit a HOBOT ablaktisztítókról tudni érdemes

A HOBOT márkájú ablaktisztítók mesterséges intelligenciával vannak felvértezve. Ennek köszönhetően képesek ezek az eszközök kikalkulálni az útvonalakat. Érzékelik az ablakok széleit is, és külső beavatkozás nélkül is meg tudják tisztítani az egész üvegfelületet. Természetesen aki szeretné, manuális üzemmóddal is működtetheti őket.

A HOBOT gépei lineáris tisztítással dolgoznak, két lézeres érzékelő segítségével. Nem számít, hogy milyen vastag az üveg, mindegyikkel elboldogulnak egyoldalas tisztítórendszerükkel.

További érdekességek

Kétféle tisztítókendővel üzemelnek, és természetesen nem jelent gondot számukra az, hogy függőleges felületen tisztítsák az üvegeket. A UPS biztonsági akkumulátor miatt a meghibásodás esetén történő leesés teljes mértékig kizárható. Azokat az üvegfelületeket is meg tudják tisztítani ezek a szerkezetek, amelyek nem rendelkeznek kerettel.

A Házirobotok.hu webáruház kínálatában található HOBOT ablaktisztító robotok percenként 2,4 négyzetméternyi felületet takarítanak le. Egyaránt lehet ezeket a berendezéseket közepes és nagyobb ablakfelületekhez használni. Lehet őket vezérelni applikációval okostelefonról vagy táblagépről is.

(Szponzorált tartalom)


Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben.
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ  Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben. Szenzitíven és nyitottan álltak a fiatalokhoz, kérdezték őket a digitális trendekről is: a TikTok az új YouTube, a Facebook régóta a boomereké, chatelni pedig már csak Instagramon szokás – beszámoló
A Facebook Pixel beállításának lépései
A Facebook Pixel beállításának lépései
Az online marketingben a hirdetések terén fontos szerepe van a Facebook Pixelnek, vagy más néven képpontnak. Ez a kód nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a kampányok jól teljesítsenek. A cikkben annak járunk utána, hogy miért van meghatározó jelentősége, illetve arra is kitérünk, hogy milyen lépésekből áll a beállítása.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.