Könnyítsd meg az életed ablaktisztító robottal!

2023 / 02 / 16 / Fizetett Hirdetés
#pr
Könnyítsd meg az életed ablaktisztító robottal!
Azon ma már szinte senki sem lepődik meg, ha egy kertes ház előkertjébe bepillantva azt látja, hogy éppen egy robotfűnyíró serénykedik azon, hogy precízen méretre vágja a fűszálakat. Az sem olyan meghökkentő, ha valakinél robotporszívó vagy felmosó robot végzi el a padló tisztán tartását.

Az ablaktisztító robotok azonban egyelőre még nem olyan elterjedtek. Részben ez talán azért van így, mert sokan nem is tudnak arról, hogy léteznek ilyen eszközök, mások pedig tarthatnak attól, hogy mi van, ha az eszköznek lemerül az akkumulátora és leesik? A következőkben részletesen megvizsgáljuk, hogyan működnek a Házirobotok.hu webáruházban kapható ablaktisztító robotok és mire képesek.

Így dolgozik egy ablaktisztító robot

Az ablaktisztító robotok vezeték nélkül, szabadon képesek mozogni az ablakfelületeken, sőt, akár a falakon is. Olyan szálmentes tisztítókendővel végzik a feladatukat, amit nagyon könnyen lehet újra cserélni, és lényegében bármilyen felületen képes betölteni a funkcióját. Az üveg tisztítására kitűnően alkalmas a mikroszálas tisztítókendő.

Gyorsan szeretnénk eloszlatni az attól való aggodalmat, hogy mi történik, ha leesik a robot, mert valami okból kikapcsol. A UPS, azaz megszakítás nélküli táprendszer dolga az, hogy megakadályozza, hogy egy váratlan áramszünet esetén rögvest lepottyanjon az eszköz. Ilyenkor maximum 20 percig biztosított, hogy a szerkezet az üvegen maradjon. A gép hangos jelzést ad, így lehetőség van az üvegfelületről biztonságba helyezni, amennyiben tartósabb ideig fennáll az áramkimaradás. A készüléket célszerű biztosítani leesés ellen a hozzá tartozó biztosító kötéllel.

A vizet és a mosószert innovatív módon permetezik a HOBOT gépei az ablakra. Ultrahangos fúvókával rendelkeznek, a vizet, valamint a mosószert pedig átalakítják 15 mikrométer sűrű köddé. A por és az egyéb szennyeződések ennek köszönhetően feloldódnak, az ablakok pedig fényesek lesznek, és nem maradnak vízfoltosak.

 

Amit a HOBOT ablaktisztítókról tudni érdemes

A HOBOT márkájú ablaktisztítók mesterséges intelligenciával vannak felvértezve. Ennek köszönhetően képesek ezek az eszközök kikalkulálni az útvonalakat. Érzékelik az ablakok széleit is, és külső beavatkozás nélkül is meg tudják tisztítani az egész üvegfelületet. Természetesen aki szeretné, manuális üzemmóddal is működtetheti őket.

A HOBOT gépei lineáris tisztítással dolgoznak, két lézeres érzékelő segítségével. Nem számít, hogy milyen vastag az üveg, mindegyikkel elboldogulnak egyoldalas tisztítórendszerükkel.

További érdekességek

Kétféle tisztítókendővel üzemelnek, és természetesen nem jelent gondot számukra az, hogy függőleges felületen tisztítsák az üvegeket. A UPS biztonsági akkumulátor miatt a meghibásodás esetén történő leesés teljes mértékig kizárható. Azokat az üvegfelületeket is meg tudják tisztítani ezek a szerkezetek, amelyek nem rendelkeznek kerettel.

A Házirobotok.hu webáruház kínálatában található HOBOT ablaktisztító robotok percenként 2,4 négyzetméternyi felületet takarítanak le. Egyaránt lehet ezeket a berendezéseket közepes és nagyobb ablakfelületekhez használni. Lehet őket vezérelni applikációval okostelefonról vagy táblagépről is.

(Szponzorált tartalom)


Gamernek keresel karácsonyi ajándékot? Mondjuk a tuti tippeket!
Ha nem szoktál játszani, akkor gamer barátodnak vagy családtagodnak karácsonyi ajándékot választani extra kihívást jelent, ezért az Acer segítségével mondunk öt tippet, amivel sikert arathatsz.
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Hajhullás elleni sampon: Hatékony megoldás a dúsabb hajért
Hajhullás elleni sampon: Hatékony megoldás a dúsabb hajért
A hajhullás elleni sampon a mai kor egyik legkeresettebb hajápolási termékei közé tartozik. Ez nem meglepő, tekintettel arra, hogy a hajhullás számos embert érint világszerte. Egy jó minőségű sampon nemcsak hogy csökkentheti a hajhullást, de hozzájárulhat a haj sűrűségének és egészségének javításához is.
Környezetbarát életsílus a XXI. században: a mobilházak és a fenntarthatóság
Környezetbarát életsílus a XXI. században: a mobilházak és a fenntarthatóság

A fenntarthatóság napjainkban már kulcsfontosságú tényezőnek számít az ingatlanok tervezése és kivitelezése során. Az egyre növekvő környezeti kihívások számos innovatív megoldás megszületését ösztönözték. Ezek közül az egyik legizgalmasabb a mobilházak elterjedése.

HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.