Könyvek a természettudományok rajongóinak

2022 / 03 / 18 / Fizetett Hirdetés
#pr
Könyvek a természettudományok rajongóinak
Sokan szeretik azzal tölteni a szabadidejüket, hogy jobban megismerjék a világ működését, a benne lévő élőlényeket, a minket körülvevő természetet. Ebben lehetnek segítségükre a különböző természettudományok, mint a biológia, csillagászat, fizika, földtudomány, kémia vagy matematika.

Ezeknek a tudományágaknak a megismeréséhez ajánlott minél több természettudomány témájú könyvet forgatnunk a kezeink között. Ezek nemcsak tudásunkat bővítik, de kikapcsolódást is nyújthatnak azok számára, akiket érdekelnek ezek a területek.

Cikkünkben összeszedtünk néhány természettudomány témájú könyvet a Mai-Könyv.hu-tól, amelyek nem hiányozhatnak a könyvespolcról. Nézzük, melyek ezek!

Harriet Dyer - Kis zöld könyv - Élj fenntarthatóan!

Mai korunk egyik legégetőbb témája a környezetvédelem, a fenntartható életmód. Ám sokan nem tudjuk, hogyan is vágjunk ebbe bele.

Harriet Dyer műve segítséget nyújt abban, hogy felismerjük, pontosan hogyan károsítjuk a bolygónkat anélkül, hogy tudatában lennénk. Emellett hasznos tippeket és trükköket olvashatunk arra vonatkozólag, hogyan változtassunk életmódunkon annak érdekében, hogy környezettudatosabbá váljunk.

Ha tehát szeretnénk többet megtudni a fenntarthatóságról és a környezetvédelemről, ajánljuk elolvasásra a Kis zöld könyvet!

Omar Hatamleh - Tilesch György - Mesterség és intelligencia 

A 21. században a technológia fejlődése soha nem látott méreteket öltött. Ennek egyik legjelentősebb lépése a mesterséges intelligencia megjelenése, amely észrevétlenül, ugyanakkor egyre nagyobb mértékben szövi át életünket.

A Mesterség és intelligencia című könyv bevezetést nyújt a mesterséges intelligencia világába. Olvasás során megérhetjük, hogy pontosan milyen irányba fejlődik a jövőnk, és milyen hatásai lehetnek a technológia térnyerésének.

Ajánljuk figyelmébe azoknak, akik szeretnének többet megtudni a mesterséges intelligencia érdekességeiről.

Lucy Cooke: Meghökkentő állatvilág - Igazságok és félreértések állatsereglete

Az emberiség létezése óta próbálja megérteni és értelmezni az őt körülvevő állatvilágot. A történelem során számtalan kísérletet tettek arra híresebbnél híresebb tudósok, hogy megismerhessék az állatok titkait.

Lucy Cooke zoológus könyvében felsorolja a legmeglepőbb, legmegdöbbentőbb mítoszokat, amelyek az állatokat övezték évezredeken át. Emellett tükröt is mutat az olvasó számára, hogy az állatvilág megértése még igencsak távol áll az emberiségtől.

Ha tehát szeretnénk többet megtudni a természetről, mélyebb betekintést nyerni a minket körülvevő világba, illetve jobban megérteni egy-egy jelenséget, akkor érdemes beszereznünk egy-egy környezettudomány témájú könyvet. A felsorolt művek például egészen biztosan nem hiányozhatnak a könyvespolcunkról!

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Irány a felhő! Vagyis mire jó a felhőszolgáltatás?
Irány a felhő! Vagyis mire jó a felhőszolgáltatás?
Jó néhányan úgy használják a felhő alapú tárhelyeket, hogy nincsenek tisztában azzal, hogy pontosan miért is hasznos számukra. A cikkben annak járunk utána, hogy mire jó a felhőszolgáltatás és milyen típusai vannak.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.