Kreatív és vicces szendvicsek – az üzleti rendezvények titkos fegyverei

2023 / 08 / 16 / Fizetett Hirdetés
#pr
Kreatív és vicces szendvicsek – az üzleti rendezvények titkos fegyverei
A céges események ideális lehetőséget kínálnak arra, hogy a vállalatok megerősítsék ügyfeleikkel és munkatársaikkal is a kialakított kapcsolatukat. Ezek az események azonban nemcsak üzleti stratégiákról és networkingről kell, hogy szóljanak.

Az érdekes és kreatív elemek hozzáadása az eseményekhez segít abban, hogy emlékezetessé és pozitív élménnyé váljanak az emberek fejében. Az egyik módszer, amivel ezt könnyedén elérhetjük, az egyedi, vicces, és tematikus szendvicsek kínálata.

 

Neked is szükséged lenne némi kacagásra, hogy felejthetetlen legyen a vállalati összejövetel? Az Ordit.hu oldalán számos gyakorlott partner közül tudod kiválasztani a tökéletes jelöltet az ételrendelés lebonyolítására.

Töltődjünk humorral!

 

A móka és kacagás mindig jól jönnek egy céges rendezvényen! A vicces szendvicsek remek lehetőséget kínálnak arra, hogy vidám hangulatot teremtsünk,é s oldottabbá tegyük az emberek közötti kommunikációt.

 

Egy szendvics többféleképpen is tud vidámságot csempészni a hangulatba. Ennek az egyik módja a kreatív elnevezés. Ha egy nagyon finom, de nem túl bonyolult kreációt szolgáltok fel, miért ne adhatnátok neki valamilyen alternatív nevet? Ilyen lehet a pikánsan fűszerezett csirkés zöldséges szendvics, ha  például “Neveletlen csirkének” keresztelitek el.

 

A kreativitás varázsa

 

A szendvicsek esetében már unalomig ismerjük a nagy klasszikusokat, hiszen gyerekkorunk óta kísérnek minket a kirándulásokra, utazásokba, munkába. Egy sima rántott húsos, téliszalámis, verzió - kis túlzással élve - már senkit nem hoz lázba, fontos, hogy legyen bennük valami újítás, ami miatt az emberek felkapják a fejüket, hogy “végre valami újdonság.”

 

A cateringcégek a rutinjuknak és a tapasztalataiknak köszönhetően pontosan tudják, hogy milyen fűszerek, alapanyagok, vagy csavarok szükségesek ahhoz, hogy egy céges rendezvényen a szendvicsekre izgalmas újdonságként tekintsenek, ne úgy, mint egy unalomig ismert ételre.

 

Tematikus szendvicsek

 

A rendezvények esetében egyre többször fordul elő, hogy valamilyen téma köré építik azt, és ehhez hangolják a dekorációt, az öltözékeket, és a kiegészítőket is. Ne lógjanak ki hát a sorból az ételek sem! De ha nincs konkrét tematika, akkor is utalhatnak a szendvicsek a vállalat profiljára, vagy valamilyen fontos célkitűzésre. A toast kenyérből már számos mintát ki lehet alakítani egy kiszúró segítségével, de ebben az esetben bátran próbálhatunk játszani a feltétekkel is.

 

Az egyedi és vicces szendvicsek nemcsak csillapítják az éhséget, hanem megteremthetik az esemény különleges atmoszféráját is. Ezek az ételek emlékezetessé tudják tenni az eseményt, hogy a hazatérés után minden résztvevő számára egy hangulatos emlékképként maradjanak meg az ott töltött pillanatok.

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Melyik páramentesítőt válasszuk az autóhoz?
Melyik páramentesítőt válasszuk az autóhoz?
Az autóápolás ma már egyszerűen elvégezhető a különböző hatékony termékeknek köszönhetően. Sokszor olyan, elsőre apróságnak tűnő műveletekre is oda kell figyelni, mint a páramentesítés. Nem szabad róla elfeledkezni, mivel igazán kellemetlen tud lenni, amikor a pára miatt nem látunk ki megfelelően az ablakon.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.