Külsőgumi-vásárlás - Miért, hogyan és milyet vegyek?

2021 / 08 / 15 / Fizetett Hirdetés
#pr
Külsőgumi-vásárlás - Miért, hogyan és milyet vegyek?
A kerékpáros kiegészítők beszerzése során számos szempontot kell figyelembe vennünk. Különösen igaz ez a külső gumi vásárlására.

Mint azt tudod, a bringának van egy sajátos felépítése, természetes, hogy a különféle alkatrészek cseréjére is nagy gondot kell fordítanunk. A kényelmes és biztonságos tekerésben a minőségi külső gumi lesz a segítségünkre. A következő cikkben azt is megtudhatod, hogyan érdemes kiválasztani a sok-sok termék közül a megfelelőt!

Kerékpárgumi vásárlása - mire figyeljek?

A külső gumi beszerzése során is észben kell tartani, hogy csak a minőségi termékek lesznek hasznunkra. Szerencsére a Cube és a Shimano márkák darabjai között te is megtalálod ezt a minőségi alkatrészt!

De minek is kell a tudatában lenni? Először is annak, hogy milyen területen hasznosítjuk a kerékpárt, így a külső gumit is. Ez azért is fontos, mert más-más bringatípusokkal találkozhatunk, amelyekhez eltérő felépítésű gumik tartoznak.

A minőségi külső gumi biztosítja a biztonságos tekerést. Természetesen az sem mindegy, hogy milyen méretű és mintázatú terméket veszünk. Most ebben szeretnénk egy kicsit segíteni neked.

A megfelelő méret eltalálása

Nem kell stresszelni! A kerékpárgumi méretezését valahogy mindenki bonyolult dolognak tartja, pedig egyáltalán nem az! Sokszor olyan dolgokban hibáznak az emberek, hogy nem a megfelelő adatokat veszik figyelembe. Lássuk, mire kell figyelni!

Ne keverd össze a felniméretet a kerékmérettel! Ha erre ügyelsz, akkor máris jó úton jársz! A külső guminak a felnivel kell kompatibilisnek lennie! Szóval neked elég a felniméretet tudni!

Ne vessz el a gumijelölésekben! A peremátmérő a belső felni méretével egyenlő, gyakorlatilag erre fekszik a külső gumi pereme. A szélesség ezzel szemben azt mutatja meg, hogy milyen széles gumit szerelsz fel a kerékpárra.

Amennyiben ideje lecserélni az elhasznált alkatrészeket, akkor keresd fel a MaxBike külső gumi kínálatát!

Első a minőség!

Bármilyen bringás alkatrészt is szeretnénk venni, az egyik legfontosabb szempont a minőség. A SCHWALBE és a Cube márka termékei között te magad is találkozhatsz termékekkel, amelyek eleget tesznek elvárásaidnak.

De miről ismerhető fel a jó külső gumi? Nos, elsősorban arról, hogy jó gördülési ellenállással rendelkezik, így biztosított a maximális tapadás, ráadásul nehezített terepen is jól boldogulunk majd. Végül, a minőségi gumi esetében a defektvédelem is garantált.

Meglehet, hogy ezen termékek “kopó alkatrésznek” minősülnek, de időnként ezek cseréjére is gondolnunk kell. Ha így teszünk, hosszú távra bebiztosítjuk magunkat. Keresd fel a MaxBike kínálatát, hogy minden fontos alkatrész és kiegészítő a rendelkezésedre álljon a bringás utak alatt!

(Szponzorált tatalom)


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Hajhullás elleni sampon: Hatékony megoldás a dúsabb hajért
Hajhullás elleni sampon: Hatékony megoldás a dúsabb hajért
A hajhullás elleni sampon a mai kor egyik legkeresettebb hajápolási termékei közé tartozik. Ez nem meglepő, tekintettel arra, hogy a hajhullás számos embert érint világszerte. Egy jó minőségű sampon nemcsak hogy csökkentheti a hajhullást, de hozzájárulhat a haj sűrűségének és egészségének javításához is.
Környezetbarát életsílus a XXI. században: a mobilházak és a fenntarthatóság
Környezetbarát életsílus a XXI. században: a mobilházak és a fenntarthatóság

A fenntarthatóság napjainkban már kulcsfontosságú tényezőnek számít az ingatlanok tervezése és kivitelezése során. Az egyre növekvő környezeti kihívások számos innovatív megoldás megszületését ösztönözték. Ezek közül az egyik legizgalmasabb a mobilházak elterjedése.

HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.