Legyél Te is virtuális asszisztens!

2022 / 05 / 15 / Fizetett Hirdetés
#pr
Legyél Te is virtuális asszisztens!
Manapság egyre népszerűbb a virtuális asszisztencia. Számos cég keres virtuális asszisztenst és sokan választják otthonról végezhető munkának. Ha szabadúszóként szeretnél dolgozni a jövőben, akkor válaszd ezt a jól fizető és egyben vonzó lehetőséget. Idegen nyelvismerettel, dolgozhatsz akár külföldi cégek részére is, magasabb fizetésért, otthonod kényelméből.

A klasszikus irodai munkával szemben, sokkal hatékonyabb és termelékenyebb, valamint további előnye, hogy sokrétű és változatos, cseppet sem érzed majd egysíkúnak.

Hogyan válhatsz virtuális asszisztenssé?

Előnyt jelent, ha már rendelkezel némi tapasztalattal irodai adminisztráció terén, mert nem kizárt, hogy kezdetben titkárnői feladatokat is kapsz. Ha azonban semmiféle munkatapasztalatod nincs ezen a fronton, mert teljesen más területen dolgoztál eddig, vagy karrier váltásban gondolkozol, akkor a legjobb megoldás, ha elvégzed a The Bright Academy virtuális asszisztens online képzését.

Ez a naprakész és gyakorlati képzés még abban is segít, hogy elindítsd a saját vállalkozásod. Ezen a területen kiemelten fontos a folyamatos fejlődés, hogy képezd magad, új ismeretekkel gazdagodj, ezáltal többet is tudsz nyújtani ügyfeleid részére.

De ki is az a virtuális asszisztens?

A virtuális asszisztens (VA) olyan személy, aki távolról dolgozik egy vállalkozás vagy másik személy részére. A szolgáltatások lehetnek egyszerűbbek, mint például az adatbevitel, vagy kissé bonyolultabbak is, úgymint weboldal üzemeltetés, könyvelés, számlázás. Minél képzettebb vagy, annál magasabb órabért érhetsz el.

A VA általában egy adott projektre szóló megbízási szerződéssel végzi a munkáját, vagy állandó havi megbízással, vállalkozói szerződéssel. Tehát a megbízónak nincs gondja a járulékokra és egyéb munkaviszonnyal kapcsolatos teendőkre. Több ügyfélnek is dolgozhat egyszerre. A díjazás történhet óradíjban, havi bérben, vagy akár projekt alapú is lehet, csak megállapodás kérdése. A vállalkozások számára a virtuális asszisztens óriási segítség, mert azokat a feladatokat, amelyekben nem mozog otthonosan a cég, vagy éppen nincs rá elegendő ideje, kapacitása, kiszervezheti a VA részére. Mivel nincs főnök-beosztott viszony, ennek köszönhetően sokkal gördülékenyebb és hatékonyabb a munka.

A virtuális asszisztens munkamódszere

Mivel a VA nem alkalmazottként dolgozik, ezért akár vállalkozóként, a KATA adózási formát választva tudsz majd számlázni. A munkádat teljes mértékben home office-ban végzed, kötetlen munkaidőben. Megbízásokat kimondottan szabadúszóknak szóló weboldalakon is kereshetsz. A személyes állásinterjúnak búcsút inthetsz, mert arra is az online térben kerül sor.

Teljesen kezdőként sincs okod aggodalomra, mert a sikeres felvételi után az elvégzendő feladatokat be fogják tanítani, illetve kezdetben segíteni fognak. Specializálódhatsz is egy-egy konkrét területre (pl.: HR, SEO), attól függően, hogy mi az érdeklődési köröd vagy erősséged.

Képezd magad virtuális asszisztenssé és dolgozz szabadon!

(Szponzorált tartalom)


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
RFID vs. vonalkód – melyik a praktikusabb választás az árukészlet azonosítására?
RFID vs. vonalkód – melyik a praktikusabb választás az árukészlet azonosítására?

Az árukészlet-kezelés optimalizálása kritikus fontosságú minden vállalat számára, legyen az kisvállalkozás vagy multinacionális cég. A termékek azonosítása és nyomon követése elengedhetetlen ahhoz, hogy biztosítsuk a hatékony és gyors üzemelést. A dinamikusan változó környezetben azonban gyakran felmerül a kérdés: melyik az ideális módszer az áruk azonosítására? Maradjunk a hagyományos vonalkódoknál, esetleg próbáljunk ki valami egyéb megoldást?

Fűtésvezérlő rendszerek az energiahatékonyság jegyében
Fűtésvezérlő rendszerek az energiahatékonyság jegyében
Egy fűtésvezérlő rendszer hatékonysága abban rejlik, hogy nagy kontrollt lehet vele elérni. Ebben a cikkünkben összehasonlítjuk a hagyományos termosztáttal, és megnézzük, mivel kell számolnunk egy ilyen fűtéskorszerűsítés kapcsán.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.