Még sosem volt ilyen egyszerű a digitális faktoring

2022 / 02 / 14 / Fizetett Hirdetés
#pr
Még sosem volt ilyen egyszerű a digitális faktoring
A digitális faktoring napjaink egyik újszerű cégfinanszírozási megoldása, amely alapjaiban azonban nem új keletű, hiszen a faktorálás több ezer éves múltra tekint vissza: a babiloniak ötlötték ki, valamint a rómaiak is gyakorolták már.

Napjainkban a faktoring hazánkban virágkorát éli, mivel a beszállítóiknak hosszú fizetési határidőket diktáló áruházláncok megjelenésével a termelői és szolgáltatási szektorban kiélezett harc folyik a piacok megtartásáért, új piacok megszerzéséért. A hagyományos faktoring szolgáltatás ezeket a beszállítói hiteligényeket elégíti ki, pozitív hatást gyakorol a cash flow-ra, és egyúttal biztosítja a folyamatos szállítást is.

 

Faktoring, hogy ne legyen likviditási gondod

 

A klasszikus faktoring az aktív vevőkövetelések azonnali pénzre váltását jelentő cégfinanszírozási mód. A cash flow problémákkal küzdő kis- és közepes vállalkozások számára jelent rugalmas pénzügyi megoldást.

 

A faktorcég a megkötött megállapodás keretében megvásárolja ügyfelétől a számlaköveteléseket, ezzel tulajdonképpen ezen összeg 80-90%-a mértékéig kölcsönt nyújt számára. A vevő a lejáratkor a faktornak fizet, aki a fennmaradó összeg járulékkal csökkentett részét kifizeti az ügyfélnek.

 

A banki hitelezésnél előnyösebb és flexibilis pénzforrás azon vállalkozások számára, akik a bank előtt hitelképtelennek minősülnek, illetve akik hosszú lejárati határidőre fizető vevőik miatt likviditási gondokkal küzdenek.

 

Digitális faktoring, a jövő megoldása

 

A digitalizáció a pénzügyek területén is megjelent, és ennek köszönhetően számos tradicionális pénzügyi szolgáltatás megújult, alkalmazkodott a modern kori elvárásokhoz, az ügyintézés gombnyomásra működik, ezzel jövőt biztosítva magának.

 

A gyors és egyszerű ügyintézést lehetővé tevő digitális faktoring révén a hagyományos faktoring szolgáltatás korábbi 3-4 napos kifizetési ideje 24 órára redukálódik, ezáltal még inkább csökkentve a likviditás okozta gondokat.

 

Regisztráció egyszerűen és gyorsan

 

Amennyiben vállalkozásod a hosszú fizetési határidők miatt cash flow problémákkal küzd, amelyek megnehezítik nemcsak a mindennapokat, hanem veszélybe sodorják a jövőt is azáltal, hogy a likviditáshiány miatt üzletektől esel el, nem tudsz beruházásokat kivitelezni, a digitális faktoring tökéletes megoldás lehet.

 

Regisztrálj online a FlexiBillnél, töltsd ki az űrlapot, töltsd fel a szükséges dokumentumokat, és a faktor szolgáltató pénzügyi algoritmus segítségével cégre szabott ajánlatot, finanszírozási keretet ad. Nincsenek rejtett költségek, az ügyintézésért sem kell kimozdulnod, hiszen mindezt 100%-ban online intézheted.

 

A szerződés megkötése után faktoráltathatsz egyetlen számlát is, vagy akár az összeset, és a faktor azonnal elutalja a számlaérték 90%-át. Így gond nélkül kifizetheted a céged működési költségeit, nem kerülsz bajba a 30-60-90 napos fizetési határidők miatt sem, ráadásul visszaveheted az irányítást pénzügyeid felett, így akadály nélkül növekedhetsz.


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
A szempillafelrakáshoz elengedhetetlen applikációs termékek
A szempillafelrakáshoz elengedhetetlen applikációs termékek
Legyen szó bármely szakmáról, a gyors és hatékony munkavégzés nagymértékben befolyásolja a sikert. Ez a szépségiparra különösen igaz, hiszen a vendég nem ér rá órákon keresztül ücsörögni vagy feküdni a szolgáltatónál. A hatékony szempillaépítést számos applikációs termék teszi lehetővé, melyeket érdemes megismerni.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.