Melyek most a legtrendibb színek az építőiparban?

2023 / 06 / 18 / Fizetett Hirdetés
#pr
Melyek most a legtrendibb színek az építőiparban?
Amikor egy lakás vagy ház felújítását tervezzük, akkor mindenképpen érdemes tisztában lenni az építőiparban aktuálisan trendi színekkel. A megfelelő árnyalatok kiválasztása nagymértékben befolyásolja az épületek esztétikai értékét, illetve az emberekre gyakorolt hatásait.

A színválasztásnak tehát egy fontos feladatnak kell lennie, és hát miért ne választanánk olyan árnyalatokat, amik ma trendinek számítanak? Különösen akkor érdemes így tenni, ha modern stílusú otthont szeretnénk kialakítani. A festékvásárlást könnyen lebonyolíthatjuk a Bíborfesték Üzletház festékkínálatában, ahol hatalmas színválaszték áll rendelkezésünkre.

 

Most pedig lássuk, melyek a legtrendibb árnyalatok, melyeket előszeretettel alkalmaznak az építőiparban!

 

7016 - antracit szürke

 

Amennyiben követed az aktuális trendeket, akkor szinte kizárt, hogy ne hallottál volna a 7016-os RAL kódú, antracit szürke árnyalatról. A legnépszerűbb színek listáján ugyanis ez az első helyezett, az abszolút TOP, ami számos épületen és épületszerkezeti elemen megjelenik.

 

Ez egy kicsit komor, mégis nagyon elegáns árnyalat, ami a luxus érzését kölcsönzi mindennek, amire rákerül. Mivel egy alapvetően sötét színről beszélünk, ezért nagyon jól mutat a világosabb, fehérhez közelítő árnyalatok mellett, de akár az élénk színekkel is szépen kombinálható, az erős kontraszthatás miatt.

 

Az antracit szürke remek választás a homlokzatok, a tetők, a kerítések, a nyílászárók és egyéb kültéri elemek lefestésére.

7035 - világos szürke

 

Ha már a szürke árnyalatoknál tartunk, akkor meg kell említenünk a 7035-ös RAL kóddal ellátott világos szürke színt is, ami szintén nagyon népszerű választás manapság az építőiparban. Az előzőhöz képest ez egy világosabb, kevésbé komor árnyalat, ugyanakkor legalább annyira sokoldalúan felhasználható és könnyen kombinálható.

 

Ideális lehet beltéri falak, mennyezetek, padlók vagy akár kültéri burkolatok festésére is.

 

5015 - égkék

 

Az 5015-ös RAL kódú árnyalat az égkék nevet viseli, ami frissességet kölcsönöz az épületeknek. Különösen azok körében népszerű, akik kedvelik a mediterrán stílusú építészetet, de manapság meglehetősen sokféle környezetben és stílusban alkalmazzák.

 

Ez a szín nyugalmat, harmóniát áraszt, és szépen beleillik a tenger- vagy vízparthoz közeli környezetbe. Kiváló választás lehet homlokzatok, erkélyek, kültéri falak vagy akár medencék festésére.

 

9010 - “pure” fehér

 

A 9010-es RAL kóddal rendelkező “pure” fehér szín pedig igazi klasszikus, ami valószínűleg soha nem fog kimenni a divatból. Tiszta, friss, elegáns megjelenést kölcsönöz az épületek homlokzatának, de belső terek festésére is ideális, ugyanis optikailag tágítja őket.

 

Ezek tehát azok a színárnyalatok, melyeket mostanában a leggyakrabban alkalmaznak az épületek, lakóházak és egyéb épületszerkezeti elemek színezésére. Amennyiben előnyben részesíted a modern stílust, akkor bátran válassz közülük, külön-külön, illetve egymással kombinálva is nagyon szép, összhatásában egységes végeredményt érhetsz el.

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
A szempillafelrakáshoz elengedhetetlen applikációs termékek
A szempillafelrakáshoz elengedhetetlen applikációs termékek
Legyen szó bármely szakmáról, a gyors és hatékony munkavégzés nagymértékben befolyásolja a sikert. Ez a szépségiparra különösen igaz, hiszen a vendég nem ér rá órákon keresztül ücsörögni vagy feküdni a szolgáltatónál. A hatékony szempillaépítést számos applikációs termék teszi lehetővé, melyeket érdemes megismerni.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.