Mennyire jó befektetés az Apple Watch 7 okosóra?

2021 / 11 / 12 / Fizetett Hirdetés
#pr
Mennyire jó befektetés az Apple Watch 7 okosóra?
Kérdezzen meg bárkit, bárhol, hogy nevezze meg a világ legjobb óráit az Apple Watch 7 mellett, és számíthat a szokásos nevekre. A 2020-as kutatások az Apple Watchot koronázták meg a csuklók királyává, megelőzve minden más márkát, és a legtöbb jel arra utal, hogy a legújabb, 7-es sorozat megjelenése után még egy darabig nem várható trónfosztás. Sms-ezhetünk, hívhatunk taxit, vagy hallgathatunk zenét az Apple Music jóvoltából. Cikkünkben összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat az almás vállalat újdonságáról.

A designos Apple Watch 7-es!

A nagyobb jobb, ugye? Az Apple is így gondolja, hiszen 20 százalékkal növelte az Apple Watch 7 méretét a korábbi modellhez képest. Ez azért van így, mert több információt mutat az (egyébként lényegesen világosabb) OLED kijelzőn, akár a szövegekről, akár az edzésstatisztikákról van szó. A szélesebb képernyő lehetőséget adott az Apple-nek, hogy érintésérzékeny billentyűzetet helyezzen el az órában, így futás közben gyors üzenetet kaphatunk, ugyanakkor a billentyűzet még mindig meglehetősen kicsi.

Ezt az órát vihetjük a zuhanyzóba, vagy akár búvárkodhatunk is (50 méterig), emellett teljesen porálló. Az üveget szintén megerősítették; bár az évek során soha nem sikerült behorpasztani az órákat, volt olyan, aki még a mosógépbe is betette a ruháival együtt kísérletképpen. Az eredmény lenyűgöző: a készülék üvege sértetlen maradt.

Az akkumulátor élettartama

Ez az új óra pontosan ugyanannyi élettartammal rendelkezik, mint az előző modellé, körülbelül 18 óra. A mellékelt mágneses töltőkábelnek köszönhetően azonban állítólag 33 százalékkal gyorsabban tölt. Ez egy USB-C kábel, ezért szükségünk lesz egy kompatibilis fali csatlakozóra – ne feledjük, hogy az Apple úgy döntött, hogy nem mellékel ilyet a dobozban. A hozzáértők azt javasolják, hogy kapcsoljuk ki a „mindig bekapcsolt” kijelzőt, mivel az óralap állandó megjelenítése néhány óra alatt lemerítheti az akkumulátort. A GPS-követés használata befolyásolhatja a hosszú élettartamot, de még így is lefutható egy félmaraton (kb. 2 óra alatt… hogy dicsekedjünk kicsit), és több mint a fele töltöttség megmarad.

Társ az edzésben

Az Apple Watch 7 egészségkövető funkciói nagyszerűek, ha olyan alapvető mérőszámokra vágyunk, mint az elégetett kalóriák, a megtett lépések vagy az edzéssel töltött percek. Úgy gondoljuk azonban, hogy egy dedikáltabb fitneszkövető jobban megfelelne azoknak, akik komolyan veszik az edzést.

Az óra emlékeztetni fog, hogy álljunk fel, ha túl sokáig ülünk, vagy keményebb munkára késztet a havi kihívásokkal, amelyek lényege a konkrét célok elérése. Ez valóban segít a motivációban.

A GPS-követés kiválóan alkalmas a futások mérésére, és sokkal pontosabb, mint más okosórák, például a Fitbit Versa. Minden futás után részletes térképet kapunk az útvonalunkról, és megtekinthetők a kilométereként részek, így megállapíthatjuk, hogy hol fejlődhetünk a következő alkalommal. Mindezek mellett több tucat más sportágat, tevékenységet és gyakorlatot követhetünk nyomon, a jógától és tollaslabdától a síelésig és búvárkodásig.

A mindfulness és a mentális egészség

Az Apple az okosórája mentális edzését is továbbfejlesztette a „mindfulness” hozzáadásával. A lélegezni emlékeztetőt felváltva ez az új funkció arra kéri használóját, hogy tartson egy kis szünetet és gondolkodjon el, koncentráljon a légzésére.

Következtetés

A nagyobb kijelző kiválóan alkalmas az értesítések ellenőrzésére vagy az időjárás-alkalmazás megtekintésére anélkül, hogy elő kellene halászni a telefont a zsebünkből, a csuklónkon pedig robusztus és okos érzés. Lehet, hogy nem olyan, mint egy Omega Seamaster, de az emberek garantáltan felfigyelnek rá.

Ha még soha nem volt okosóránk, vagy az Apple valamelyik régebbi eszközével rendelkezünk, akkor az új Apple Watch 7-es megéri a frissítést, és minden bizonnyal értékelni fogjuk az akkumulátort és a továbbfejlesztett állapotkövetést.

(Szponzorált tartalom)


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
1 éves ROADSTER előfizetés + Renoir – A Festő és Modelljei kiállítás páros belépőjegy: 12 990 Ft
Válassz egyet a ROADSTER magazin szuper előfizetési ajánlatai közül!
Hajhullás elleni sampon: Hatékony megoldás a dúsabb hajért
Hajhullás elleni sampon: Hatékony megoldás a dúsabb hajért
A hajhullás elleni sampon a mai kor egyik legkeresettebb hajápolási termékei közé tartozik. Ez nem meglepő, tekintettel arra, hogy a hajhullás számos embert érint világszerte. Egy jó minőségű sampon nemcsak hogy csökkentheti a hajhullást, de hozzájárulhat a haj sűrűségének és egészségének javításához is.
Környezetbarát életsílus a XXI. században: a mobilházak és a fenntarthatóság
Környezetbarát életsílus a XXI. században: a mobilházak és a fenntarthatóság

A fenntarthatóság napjainkban már kulcsfontosságú tényezőnek számít az ingatlanok tervezése és kivitelezése során. Az egyre növekvő környezeti kihívások számos innovatív megoldás megszületését ösztönözték. Ezek közül az egyik legizgalmasabb a mobilházak elterjedése.

HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.