Menyasszonyi ruha, mely az érzékeinkre hat

2022 / 11 / 09 / Fizetett Hirdetés
#pr
Menyasszonyi ruha, mely az érzékeinkre hat

A házasság az elköteleződésről szól, hogy két ember megosztja egymással az életet, ezért a az esküvői ceremónia is ezt az egységet ünnepli.

Mindennek szépnek, harmonikusnak kell lennie, hogy kifejezze mindazt, ami a leendő férj és feleség között létrejön. Az esküvői ruha, a vőlegény öltözéke, a zene, az ételek, a helyszín, a dekoráció mind a pár örömét képviseli. A szimbólumok és a szokások gyakran az évszázadok során kialakult hagyományokat őrzik, de a modern korszellem sokat változtat a bevett tradíciókon.

Milyen legyen a menyasszonyi ruha színe?

A színek az esztétikai értékeken túl hatással vannak az érzéseinkre, befolyásolhatják a hangulatunkat és bizonyos színek erős szimbólumrendszert alkotnak, ami persze kultúránként eltérő lehet. Kínában például a fehér a gyász színe, a menyasszonyi ruha pedig rendszerint vörös. A maszáj menyasszonyokra tarka, gyöngyökkel és kagylókkal gazdagított gallér és fejdísz kerül, míg az ara ruhája nálunk legtöbbször fehér vagy más világos árnyalatban pompázik. A modern esküvői divat persze ide is elhozta a merészebb színválasztékot, így ma már nem tűnik meglepőnek egy harsogó zöld vagy egy arany színű menyasszonyi ruha sem.

Az apró részletek szerepe a megjelenésben

A menyasszonyi ruha akkor mutat szépen, ha segít harmonikusan kihangsúlyozni a viselője legszebb vonásait. Minden alkat más, ami az egyikünknek előnyös, az lehet hogy egy másik alakon nem mutat úgy, mint kellene. Aki szeretné egységesebbé varázsolni a sziluettjét, rengeteg alakformáló fehérnemű közül válogathat. A kiegészítők sokszor teszik fel arra a bizonyos i-re a pontot, gondoljunk csak arra, hogy milyen elegáns tud lenni egy gyöngysör vagy mennyire fel tudja dobni az egyszerű menyasszonyi kosztümöt egy impozáns cipő.

Esküvői ruha kismama igényekre szabva

Budapest esküvői ruhaszalon vonatkozásában bőséggel kínál választási lehetőséget. A hagyományos darabok mellett a kismama menyasszonyi ruha felhozatal, a plus size modellek és a menyecske ruha választék is ezernyi alternatívát sorakoztat fel előttünk. Szerencsére mi magunk dönthetünk arról, hogy mit viselnénk szívesen a nagy napon és a menyasszonyi ruha kínálat is kedvez a hölgyek ezerféle kívánságának.

(Szponzorált tartalom)


A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
Folttakaró festék különleges helyzetekre
Folttakaró festék különleges helyzetekre
Bizonyos esetekben egy sima beltéri falfestékkel nem tudjuk elérni azt az eredményt, amit a helyzet megkövetelne. Makacs szennyeződések esetén a falon, dohányfüsttől vagy a kandalló füstjétől elszíneződött festék fedéséhez a folttakaró festékek nyújtanak tökéletes megoldást.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.