Menyasszonyi ruha, mely az érzékeinkre hat

2022 / 11 / 09 / Fizetett Hirdetés
#pr
Menyasszonyi ruha, mely az érzékeinkre hat

A házasság az elköteleződésről szól, hogy két ember megosztja egymással az életet, ezért a az esküvői ceremónia is ezt az egységet ünnepli.

Mindennek szépnek, harmonikusnak kell lennie, hogy kifejezze mindazt, ami a leendő férj és feleség között létrejön. Az esküvői ruha, a vőlegény öltözéke, a zene, az ételek, a helyszín, a dekoráció mind a pár örömét képviseli. A szimbólumok és a szokások gyakran az évszázadok során kialakult hagyományokat őrzik, de a modern korszellem sokat változtat a bevett tradíciókon.

Milyen legyen a menyasszonyi ruha színe?

A színek az esztétikai értékeken túl hatással vannak az érzéseinkre, befolyásolhatják a hangulatunkat és bizonyos színek erős szimbólumrendszert alkotnak, ami persze kultúránként eltérő lehet. Kínában például a fehér a gyász színe, a menyasszonyi ruha pedig rendszerint vörös. A maszáj menyasszonyokra tarka, gyöngyökkel és kagylókkal gazdagított gallér és fejdísz kerül, míg az ara ruhája nálunk legtöbbször fehér vagy más világos árnyalatban pompázik. A modern esküvői divat persze ide is elhozta a merészebb színválasztékot, így ma már nem tűnik meglepőnek egy harsogó zöld vagy egy arany színű menyasszonyi ruha sem.

Az apró részletek szerepe a megjelenésben

A menyasszonyi ruha akkor mutat szépen, ha segít harmonikusan kihangsúlyozni a viselője legszebb vonásait. Minden alkat más, ami az egyikünknek előnyös, az lehet hogy egy másik alakon nem mutat úgy, mint kellene. Aki szeretné egységesebbé varázsolni a sziluettjét, rengeteg alakformáló fehérnemű közül válogathat. A kiegészítők sokszor teszik fel arra a bizonyos i-re a pontot, gondoljunk csak arra, hogy milyen elegáns tud lenni egy gyöngysör vagy mennyire fel tudja dobni az egyszerű menyasszonyi kosztümöt egy impozáns cipő.

Esküvői ruha kismama igényekre szabva

Budapest esküvői ruhaszalon vonatkozásában bőséggel kínál választási lehetőséget. A hagyományos darabok mellett a kismama menyasszonyi ruha felhozatal, a plus size modellek és a menyecske ruha választék is ezernyi alternatívát sorakoztat fel előttünk. Szerencsére mi magunk dönthetünk arról, hogy mit viselnénk szívesen a nagy napon és a menyasszonyi ruha kínálat is kedvez a hölgyek ezerféle kívánságának.

(Szponzorált tartalom)


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.