Menyasszonyi ruha, mely az érzékeinkre hat

2022 / 11 / 09 / Fizetett Hirdetés
#pr
Menyasszonyi ruha, mely az érzékeinkre hat

A házasság az elköteleződésről szól, hogy két ember megosztja egymással az életet, ezért a az esküvői ceremónia is ezt az egységet ünnepli.

Mindennek szépnek, harmonikusnak kell lennie, hogy kifejezze mindazt, ami a leendő férj és feleség között létrejön. Az esküvői ruha, a vőlegény öltözéke, a zene, az ételek, a helyszín, a dekoráció mind a pár örömét képviseli. A szimbólumok és a szokások gyakran az évszázadok során kialakult hagyományokat őrzik, de a modern korszellem sokat változtat a bevett tradíciókon.

Milyen legyen a menyasszonyi ruha színe?

A színek az esztétikai értékeken túl hatással vannak az érzéseinkre, befolyásolhatják a hangulatunkat és bizonyos színek erős szimbólumrendszert alkotnak, ami persze kultúránként eltérő lehet. Kínában például a fehér a gyász színe, a menyasszonyi ruha pedig rendszerint vörös. A maszáj menyasszonyokra tarka, gyöngyökkel és kagylókkal gazdagított gallér és fejdísz kerül, míg az ara ruhája nálunk legtöbbször fehér vagy más világos árnyalatban pompázik. A modern esküvői divat persze ide is elhozta a merészebb színválasztékot, így ma már nem tűnik meglepőnek egy harsogó zöld vagy egy arany színű menyasszonyi ruha sem.

Az apró részletek szerepe a megjelenésben

A menyasszonyi ruha akkor mutat szépen, ha segít harmonikusan kihangsúlyozni a viselője legszebb vonásait. Minden alkat más, ami az egyikünknek előnyös, az lehet hogy egy másik alakon nem mutat úgy, mint kellene. Aki szeretné egységesebbé varázsolni a sziluettjét, rengeteg alakformáló fehérnemű közül válogathat. A kiegészítők sokszor teszik fel arra a bizonyos i-re a pontot, gondoljunk csak arra, hogy milyen elegáns tud lenni egy gyöngysör vagy mennyire fel tudja dobni az egyszerű menyasszonyi kosztümöt egy impozáns cipő.

Esküvői ruha kismama igényekre szabva

Budapest esküvői ruhaszalon vonatkozásában bőséggel kínál választási lehetőséget. A hagyományos darabok mellett a kismama menyasszonyi ruha felhozatal, a plus size modellek és a menyecske ruha választék is ezernyi alternatívát sorakoztat fel előttünk. Szerencsére mi magunk dönthetünk arról, hogy mit viselnénk szívesen a nagy napon és a menyasszonyi ruha kínálat is kedvez a hölgyek ezerféle kívánságának.

(Szponzorált tartalom)


Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Disztópia, újfajta szórakozás, a technológia térnyerése vagy egy eszköz, ami sok problémát meg tud oldani - a szexuális célokra szánt emberszerű gépeket nagyon eltérő szemszögekből lehet nézni, de egy biztos: a robotok készülnek és egyre emberibbé válnak. Legújabb sorozatunkban partnerünkkel, Magyarország legnagyobb felnőtt áruházával, a Vágyaim.hu csapatával együtt kutatjuk, merre tart az emberiség a szexualitás egyre digitálisabb ösvényein...
A híres Donald rágó hol kapható? A nosztalgia újra a boltokban!
A híres Donald rágó hol kapható? A nosztalgia újra a boltokban!
Ismét minden menő, ami retró. Talán azért, mert felnőtt egy generáció, ami kellemes nosztalgiával gondol vissza a 80-as évek nyújtotta hangulatra. Tipikus zenék, filmek, rajzfilmek, ruhák és ízek határozták meg a mindennapjainkat, amiből gyerekként a Donald rágó sem hiányozhatott. Nem véletlenül kapták fel olyan sokan a fejüket, hiszen a Donald rágó újra kapható. A kasszához érve kinek ne akadna meg rajta a szeme? A színes, már jól ismert csomagolás messziről visszaköszön és hirtelen egy egész emlékcunamit indít el bennünk.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.