Mesehősök toplistája

2022 / 06 / 17 / Fizetett Hirdetés
#pr
Mesehősök toplistája
Manapság rengeteg olyan film van a mozikban, amelyek szuperhősök kalandjairól szólnak. Ezek mind izgalmasak, de vajon létezik toplista a gyerekek kedvenc mesehőseiről? Ha nincs, akkor most mutatunk egyet.

A listán találhatóak olyan klasszikusok, akik már évtizedek óta a gyerekek kedvencei, és vannak viszonylag új jövevények is. Még az is lehet, hogy lesz átfedés a szuperhősökkel. Nekünk ők a kedvenceink, lássuk!

Jégvarázs és Disney

Ki ne kezdené el azonnal dúdolni, hogy “Legyen hó!”, amint feltűnik Anna és Elza egy hátizsákon, tolltartón vagy más mesehős terméken? Nem csoda, a testvéri szeretet erejéről szól a két film, és persze, hogy igazuk van: a testvérek szeressék egymást és énekeljenek!

Ők ketten a csúcs, de természetesen nincsenek egyedül: Ariel, Jázmin, Pocahontas, Hófehérke, Vaiana (Moana): ők mind hivatalos hercegnők. Dalaik ugyanúgy belénk ivódtak, és azonnal fel tudjuk idézni őket.

És persze ne hagyjuk ki a sorból a Disney talán legikonikusabb sztárpárját sem, Miki és Minni egeret! Mickey és Minnie már majdnem egy évszázada alkotnak egy párt, egymás iránti hűségük és ismertségük nem lanyhul. Bőven előfordulhat, hogy már nekünk is voltak Mickey egeres bögréink, így nem csoda, ha a gyerekek is odavannak értük.

Verdák

Villám McQueen 2006 óta versenyez a kegyeinkért. Aki akkor látta, mára már lehet, hogy saját gyermekeivel éli át a fergeteges kalandokat. Nem csoda, hogy a filmhez két folytatás is készült, illetve van a franchise-nak leágazása is Repcsik címmel. Egy szó mint száz, a barátságról, a kitartásról szóló történet örökérvényű, így a Verdák helye megérdemelt a toplistán.

Mancs őrjárat

Képtelenség elkerülni, és talán nem is kell, hiszen Ryder és a cuki kutyák mindig megoldják az eléjük gördült akadályokat. 2013 óta vannak velünk, 2021-ben pedig egész estés film is készült velük. És valljuk be, hogy Ryder és a kutyacsapata igazi példaképek, hiszen nyugodtak, segítőkészek, barátságosak és önzetlenek. Mindannyian azt szeretnénk, ha gyermekeink ilyen felnőttekké cseperednének. Így aztán természetes, hogy itt vannak a lista élén.

Barbie

Az örök szőkeség, akin nem fog a kor! Barbie több mint hat évtizede van velünk, és testesíti meg a modern, sikeres nőt. Nem csoda, hogy generációk gondolják úgy (egyébként helyesen), hogy érdemes a figyelemre. Bár érték olyan vádak, hogy elérhetetlen nőideált jelképez, a Hasbro hallgatott a vevői visszajelzésekre, és újított rajta. Az, hogy rajzfilmsorozatok, egész estés rajzfilmek, videojátékok főszereplője, csak hab a tortán.

Pókember

Ez a szuperhős az, akihez mindenki tud kapcsolódni valamilyen módon: 1962 óta tudjuk, mi történik az emberrel, ha megcsípi egy radioaktív pók. A csúnyaság tulajdonságai átszállnak az emberbe, erős lesz, szuperérzékeny pókösztönt kap, és még természetesen hálót is vethet. Csodálkozunk, ha kicsik és nagyok egyként rajonganak érte?

A mesehősök eszünkbe juttatják az igazán fontos dolgokat, és még tanítanak is bennünket kitartásra, barátságra, szeretetre. Nem csoda, ha még ma is népszerűek.

(Szponzorált tartalom)


Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Disztópia, újfajta szórakozás, a technológia térnyerése vagy egy eszköz, ami sok problémát meg tud oldani - a szexuális célokra szánt emberszerű gépeket nagyon eltérő szemszögekből lehet nézni, de egy biztos: a robotok készülnek és egyre emberibbé válnak. Legújabb sorozatunkban partnerünkkel, Magyarország legnagyobb felnőtt áruházával, a Vágyaim.hu csapatával együtt kutatjuk, merre tart az emberiség a szexualitás egyre digitálisabb ösvényein...
Síeléssel kapcsolatos tanácsok kezdőknek és újrakezdőknek
Síeléssel kapcsolatos tanácsok kezdőknek és újrakezdőknek
Amikor leesik az első hó, akkor a legtöbb sportrajongó a hegyek felé veszi az irányt, hogy a hóval fedett lankákon csússzanak alá. Ha kezdők vagyunk vagy egy éven keresztül a szekrényben pihent a sífelszerelésünk, akkor van pár tanács, melyet érdemes megfogadnunk, hogy biztosan élvezetes legyen a siklás minden pillanata.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.