Mexikó utazás hat felejthetetlen kalanddal

2022 / 11 / 09 / Fizetett Hirdetés
#pr
Mexikó utazás hat felejthetetlen kalanddal
Az álom nyaralás mindenkinek mást és mást jelent. Egyesek a tenger mellett egy napágyon fekve képzelik el a pihenésüket, mások pedig várost fedeznének fel valahol.

Ha pedig ezt a kettőt szeretnénk élvezni, akkor Mexikó utazás szempontjából jó választás lehet.

Ha pedig valamilyen igazán izgalmas kalandra vágyunk, akkor Mexikó utazás után ebben sem hagy majd cserben minket. A következő aktív kalandok némelyike ​​megkívánhatja, hogy kilépjünk a komfortzónánkból, de minden bizonnyal egyedülálló emlékekkel térünk majd vissza a nyaralásról.

1. Kajakozzunk egy rejtett cenotéhoz

Evezzünk át kajakkal egy tiszta türkizkék lagúnán, és fedezzük fel a flamingókat, pelikánokat és gémeket, majd lépjünk be a mangrove erdő egyik csatornájába, hogy ott folytassuk az egyedülálló ökoszisztéma felfedezését. Ha igazi magányra vágyunk, akkor egy ilyen cenote közepén úszhatunk is egyet, mielőtt elindulnánk egy privát strandra egy grillezett halból és ceviche-ből álló piknik ebédre.

2. Szörfözzünk egy homokdűnén

Ha szeretnénk kipróbálni a snowboardozást, de nem szeretjük a hideg időt, akkor ez a mi sportunk! Az Algodones homokdűnék mindössze 45 percre találhatók a Baja California állambeli Mexicali városától, és tökéletes helyszínt biztosítanak ennek a sportnak a gyakorlására.

3. Raft Whitewater Rapids

Üljünk szorosan, és kapaszkodjunk az evezőn, miközben szembenézünk a Rio Antiguo kavargó vizével Veracruz államban. A folyó területétől és az évszaktól függően 2. vagy 4. osztályú zuhatagok vannak.

4. Fedezzünk fel egy gyarmati várost lóháton

San Miguel de Allende színes városi utcái alkonyatkor még szebbek. Szálljunk fel a lovunkra, és képzeljük el, hogyan nézett ki ez a város akkor, amikor a lovak voltak a fő közlekedési módok.

5. Búvárkodjunk oroszlánfókákkal

Egyedülálló kalandot élvezhetünk Baja California Sur államban, nem túl messze Los Cabostól északra. Csatlakozzunk néhány oroszlánfókához természetes környezetükben, ússzunk és búvárkodjunk velük. Ezek a barátságos állatok játékosak, és általában szívesen úszkálnak a látogatókkal.

6. Menjünk a homokos tengerpartra

Amikor pedig kifáradtunk a sok kalandtól nincs más hátra mint Quintana Roo állam, Carmen vagy Cancun nyaralás üzemmódra kapcsolni, vagyis süttetni magunkat a parton.

Mexikó utazás tekintetében meglehetősen engedékeny a magas jövedelmű országok állampolgáraival szemben, hiszen ők vízum nélkül utazhatnak az országba. Persze a beutazási szempontból kevésbé szerencsés országok lakói (például Törökország) akár online is kérhetnek vízumot.

Ha pedig úgy döntenénk, hogy a Maldív szigetek utazás mellett tennénk le a voksunkat, egyre több elérhető járattal és szállással találkozunk Malé és környékén valamint más szigeteken is. Ha pedig egy sokkal aktívabb, mászkálósabb útra vágynánk, akkor New York utazás tekintetében potenciálisan szóba jöhető célpont lehet, főleg amíg még 400 forint alatt van egy USD.

(Szponzorált tartalom)


A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
Folttakaró festék különleges helyzetekre
Folttakaró festék különleges helyzetekre
Bizonyos esetekben egy sima beltéri falfestékkel nem tudjuk elérni azt az eredményt, amit a helyzet megkövetelne. Makacs szennyeződések esetén a falon, dohányfüsttől vagy a kandalló füstjétől elszíneződött festék fedéséhez a folttakaró festékek nyújtanak tökéletes megoldást.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.