Mi mindenre jó egy megtámasztott garázs?

2023 / 09 / 16 / Fizetett Hirdetés
#pr
Mi mindenre jó egy megtámasztott garázs?
Autóval szinte minden magyar háztartás rendelkezik, de bizony garázzsal nem, pedig az ingatlanunk után az autónk az, amely a legnagyobb tárgyi értéket képviseli a legtöbb családnál. Mivel a tárolás nem minden esetben megoldott, van, aki a háza előtt tartja a személygépjárművét, amely nem túl biztonságos megoldás, főleg nagyvárosokban.

Az olcsó és gyors megoldás

Érdemes megnézni, mi is az az e-kert.hu webáruházban kapható megtámasztott garázs. Ugyanis ez a leghelytakarékosabb és a leginkább pénztárcabarát megoldás. Aki garázst szeretne, először általában abban gondolkodik, hogy jó lenne egy biztonságos tér vagy a házon belül, vagy valahol a közelben. De ha társasházban lakik, akkor csak a közös, társasház alatti parkoló jöhet szóba.

A családi házzal rendelkezők takarója kicsit már tovább ér, így tovább nyújtózkodhatnak, attól függően, hogy mekkora udvar tartozik az ingatlanhoz. A kicsi kerttulajdonosok is örvendhetnek, ugyanis számukra nyújt igen előnyös megoldást a megtámasztott garázs. Igaz ugyan, hogy nem egy önálló zárt garázsról van szó, de mégis van egy fedett fedél a gépjármű fölött, és nem kell kint parkolni a ház előtt az úton.

Többet is nyújthat ez a modell

A merészebbek másban is gondolkodhatnak. Ha már a kocsit ott fogják tárolni, lehet akár akkora garázshelyet is építeni, hogy ne kizárólag az autó férjen el alatta, hanem bármi más is. Ez a terület helyet adhat egy komplett kiülő pihenőrésznek vagy nyitott verandának, ahol akár növényeket is tarthatunk.

Az e-kert.hu weboldalán számtalan fotót találunk, amelyek inspirálhatnak, hogy milyen típusú védett helyet alakítsunk ki, annak függvényében, hogy mekkora szabad területünk van. Ha mégis sikerül egy nagyobb részt kanyarítani az udvarból, akkor érdemes végigböngészni a webáruház további hasonló kategóriáit is a garázsok témakörben, mert lehet, hogy egy még megfelelőbb megoldást sikerül majd felépíteni.

 

Terasztető és kerti pihenő

 

Ez a fajta kialakítás természetesen nem korlátozódik pusztán a gépkocsi tárolására. Arra is van lehetőség, hogy egy kerti bútorokkal benépesített teraszt építsünk ezekből az elemekből. Ami a jó hír, hogy a teraszon elhelyezhető kerti bútorok kínálatát is megtalálhatja Ön az e-kert.hu webáruháznál, ugyanis különböző anyagú, formatervezésű és funkciójú kerti ülőgarnitúrák komplett szettjei vásárolhatók meg ugyanitt.

 

A megtámasztott garázsok attól függetlenül is erős, masszív szerkezetek, hogy részben egy épületre, praktikusan egy lakóház falára támaszkodnak. Így jelentős anyag- és költségmegtakarítás érhető el, és az építmény gyorsan el is készülhet. A webáruház kínálatában többféle típus, méret, kialakítás között választhat. Az alumínium, fa és polikarbonát is felhasználásra kerülhet, és mindegyik anyagnak megvannak a maga előnyös tulajdonságai.

 

Amennyiben szüksége van fizikai segítségre, akkor is számíthat az e-kert.hu munkatársaira, ugyanis a szakértő kollégák a tanácsadáson kívül minden náluk kapható építmény összeállításában is tudnak segíteni több évtizedes tapasztalatuk alapján.

(Szponzorált tartalom)


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend
Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend

Világszerte emberek milliói vágynak ragyogóan fehér mosolyra, és természetes, hogy hatékonyabb módszereket keresünk e cél elérésére. Az otthoni fogfehérítés sokak vágya, és néhányan talán meglepődnek, ha megtudják, hogy ilyen lehetőség már több mint 16 éve van a piacon.

Hogyan lehet belőled szállítmányozási ügyintéző?
Hogyan lehet belőled szállítmányozási ügyintéző?
A logisztika a legtöbb vállalat működése szempontjából kulcsfontosságú terület. Elég megnézni néhány álláshirdetést, és láthatjuk azt, mekkora igény mutatkozik ebben a szektorban a szakemberekre.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.