Miért éri meg a pénzét egy minőségi autóápolási termék?

2022 / 08 / 12 / Fizetett Hirdetés
#pr
Miért éri meg a pénzét egy minőségi autóápolási termék?
A nagyáruházak polcain kapható autóápolási termékek között jellemzően legfeljebb közepes árkategóriájú árucikkek sorakoznak. Bár a feladatukat valamilyen szinten ezek is képesek ellátni, közel sem lehet velük olyan eredményes és látványos munkát végezni, mint a prémiumminőségű autóápolási termékekkel.

Miért jobbak a minőségi autóápolási termékek?

Az olyan prémium termékek, mint a POLIRTECH.HU webshopjában kapható Koch Chemie azért emelkedik ki a többi átlagos termék közül, mert ez a cég mindig is rengeteg pénzt áldozott a marketingen túl kutatásra és fejlesztésre is. A szóban forgó gyártó immáron bő fél évszázados múltra tekinthet vissza, és a kezdetektől az volt az alapító célja, hogy ne csupán valamilyen autóápolásra alkalmas szert állítson elő, hanem kitűnő legyen a termékeinek a minősége.

Annak kapcsán, hogy valóban megütik-e az elvárt színvonalat a termékek, a független intézetek vizsgálatai alapján lehet megtudni. Ezek elfogulatlanul, objektív szempontok alapján elemzik ki a különféle autóápolási termékeket. Nem áll érdekükben az, hogy egy terméket jobbnak ítéljenek, mint amilyen valójában.

Mit tud egy márkás protector wax?

Ha úgy döntünk, hogy egy márkás protector waxot vásárolunk, mint amilyet a Koch Chemie is forgalmaz, akkor attól bizony kifejezetten látványos eredményeket remélhetünk. Az általuk előállított innovatív tartósítóviasz nemcsak a fényezés védelmét képes növelni, de vízlepergető hatással is rendelkezik, továbbá az autónak hosszan tartó fényt is biztosít.

Az ilyen bevonattal ellátott jármű tulajdonosa a szokásos autómosásnál megtapasztalhatja, hogy a száradás során nem maradnak vízfoltok. A Koch Chemie Protector Wax egyébként akár gumi vagy műanyag alkatrészeken is használható, sőt, üvegfelületeken is. Ez nem mondható el minden waxról. Használata nagyon könnyű, nem igényel különösebb szakértelmet, csupán némi felkészülést.

Hogyan kell használni egy ilyen waxot?

Bármilyen waxot is vásárolsz, mindig olvasd el alaposan a használati utasítását! Abban megtalálhatod, hogy milyen arányban kell adagolni. A szóban forgó wax esetében 30 ml szert kell egy liter vízhez adni.

Ha teheted, célszerű mérőedényt használni, ám ha nincs kéznél, akkor egy felespohár is megteszi. Itt a konkrét példánál maradva egy kicsit több mint félig kell tölteni a poharat.

Az autó alapos mosását követően a leöblített, ám még nedves felületre kell felvinni a waxot. Ezt megteheted szórópalackkal vagy permetezővel is. Amint ezzel megvagy, azonnal öblítsd le bőségesen vízzel! Ha van nagynyomású mosód, használd azt, ha nincs, akkor a slag is megteszi! Ha marad víz az autón, akkor szárazoló kendővel töröld le!

Ha követed az útmutatást, akkor autód fényen fog csillogni, mintha csak új volna. A különféle szennyeződések sokkal nehezebben tudnak megtapadni a karosszérián, ha wax bevonattal van kezelve. Nagy előny még, hogy így a következő mosás is sokkal egyszerűbb lesz.

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Hogyan csinálj vásárlót a látogatókból?
Hogyan csinálj vásárlót a látogatókból?
Nem várhatod el a látogatóktól, akik még nem ismerik se a termékeidet, se a vállalkozásodat, hogy igent mondjanak rá, ezért első körben ne eladni akarj nekik, csak valamilyen elköteleződést ajánlj.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.