Miért éri meg a webáruház bérlés?

2021 / 09 / 20 / Fizetett Hirdetés
#pr
Miért éri meg a webáruház bérlés?
A webáruház bérlés az ügyfelek számára elérhető, költséghatékony és kényelmes alternatíva. Az e-kereskedelem évről évre folyamatosan növekszik, és a vásárlók többsége ma már inkább online vásárol, minthogy hosszú utat kelljen megtennie a boltokba.

Ha növelni szeretnénk a profitot, csökkenteni az üzleti működési költségeket és növelni az eladásokat, akkor érdemes felépíteni az online jelenlétet, és egy automatizált bérelhető webáruházat indítani! Ha az adatokat a felhőben helyezzük el, valós idejű és pontos információkhoz férhetünk hozzá, és megkönnyítjük a webáruház létrehozását is.

Célzott hirdetések és hatékony marketing

 

Az online marketing egyedülálló előnye a célzott hirdetések és a pontosan megszűrt célközönség felé való kommunikáció. Ez különösen hasznos az olyan a vásárlói hűségprogramok esetében, ahol könnyen nyomon követhetők a vásárlási szokások. A fogyasztói adatokból származó statisztikák segítenek a vállalatoknak a marketing- és promóciós folyamatok hatékonyabbá tételében.

 

Az upsell az, amikor a webáruházak jobb vagy magasabb színvonalú alternatívákat javasolnak a vásárló kosarában lévő termékekhez. Keresztértékesítés során a kosárban lévő termékekhez kapcsolódó további termékeket javasolnak, hogy nagyobb értéket adjanak a végső vásárláshoz.

 

Többek között a webáruház bérléssel a cross- és upsell könnyebbé válik, mivel az ügyfeleket nem riasztják el a tolakodó telefonos, bolti értékesítők, stb. A MagneShopnál rátaláltunk a webáruház bérlés ideális megoldására, amelyek automatikusan termelik a profitot.

Alacsonyabb költségek

 

Nem titok, hogy az egyedi webáruház készítés költségei sokkal alacsonyabbak, mint a fizikai üzletek megnyitása. Egy online bérelhető webáruházban a teljes értékesítési rendszer automatizált. Ez azt jelenti, hogy megspórolható a személyzet, az áram, a bérleti díj, stb.

 

A webáruházakba gyakran integrálnak chatbotokat a helyszíni élő ügyfélszolgálathoz, és ezzel pénzt takarítanak meg. Igaz, hogy a bérelhető webáruház beállítása bizonyos kezdeti költségekkel jár. Ennek ellenére a költségek nem hasonlíthatók össze a fizikai üzlet működtetésének költségeivel.

 

Az alacsony kockázatú befektetéssel pénz takarítható meg, amelyet más utakra, például a termékkínálat bővítésére és a weboldal fejlesztésére vagy online hirdetésre fordíthatunk.

Skálázható fejlődés bérelhető webáruházzal

 

A webáruház bérléssel könnyen menedzselhető a készletszint, és biztosíthatja a folyamatos ellátást a vásárlók számára. Ha a mesterséges intelligenciára bízzuk az értékesítést és az ügyfélszerzést, azzal egy 24 órán át működő webáruházat alkothatunk. Személyre szabott marketingkampányokat hozhatunk létre a szezonális ajánlatokhoz és promóciókhoz, és gyorsan módosíthatjuk azokat a vásárlói reakcióknak megfelelően.

 

Emellett egy online domainnel jelentősen könnyebb más országokba és régiókba terjeszkedni, és lehetővé teszi, hogy új piacokat fedezzünk fel, és bővítse a márkaismertséget.

(Szponzorált tartalom)


Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben.
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ  Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben. Szenzitíven és nyitottan álltak a fiatalokhoz, kérdezték őket a digitális trendekről is: a TikTok az új YouTube, a Facebook régóta a boomereké, chatelni pedig már csak Instagramon szokás – beszámoló
A Facebook Pixel beállításának lépései
A Facebook Pixel beállításának lépései
Az online marketingben a hirdetések terén fontos szerepe van a Facebook Pixelnek, vagy más néven képpontnak. Ez a kód nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a kampányok jól teljesítsenek. A cikkben annak járunk utána, hogy miért van meghatározó jelentősége, illetve arra is kitérünk, hogy milyen lépésekből áll a beállítása.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.



This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.