Miért éri meg a webáruház bérlés?

2021 / 09 / 20 / Fizetett Hirdetés
#pr
Miért éri meg a webáruház bérlés?
A webáruház bérlés az ügyfelek számára elérhető, költséghatékony és kényelmes alternatíva. Az e-kereskedelem évről évre folyamatosan növekszik, és a vásárlók többsége ma már inkább online vásárol, minthogy hosszú utat kelljen megtennie a boltokba.

Ha növelni szeretnénk a profitot, csökkenteni az üzleti működési költségeket és növelni az eladásokat, akkor érdemes felépíteni az online jelenlétet, és egy automatizált bérelhető webáruházat indítani! Ha az adatokat a felhőben helyezzük el, valós idejű és pontos információkhoz férhetünk hozzá, és megkönnyítjük a webáruház létrehozását is.

Célzott hirdetések és hatékony marketing

 

Az online marketing egyedülálló előnye a célzott hirdetések és a pontosan megszűrt célközönség felé való kommunikáció. Ez különösen hasznos az olyan a vásárlói hűségprogramok esetében, ahol könnyen nyomon követhetők a vásárlási szokások. A fogyasztói adatokból származó statisztikák segítenek a vállalatoknak a marketing- és promóciós folyamatok hatékonyabbá tételében.

 

Az upsell az, amikor a webáruházak jobb vagy magasabb színvonalú alternatívákat javasolnak a vásárló kosarában lévő termékekhez. Keresztértékesítés során a kosárban lévő termékekhez kapcsolódó további termékeket javasolnak, hogy nagyobb értéket adjanak a végső vásárláshoz.

 

Többek között a webáruház bérléssel a cross- és upsell könnyebbé válik, mivel az ügyfeleket nem riasztják el a tolakodó telefonos, bolti értékesítők, stb. A MagneShopnál rátaláltunk a webáruház bérlés ideális megoldására, amelyek automatikusan termelik a profitot.

Alacsonyabb költségek

 

Nem titok, hogy az egyedi webáruház készítés költségei sokkal alacsonyabbak, mint a fizikai üzletek megnyitása. Egy online bérelhető webáruházban a teljes értékesítési rendszer automatizált. Ez azt jelenti, hogy megspórolható a személyzet, az áram, a bérleti díj, stb.

 

A webáruházakba gyakran integrálnak chatbotokat a helyszíni élő ügyfélszolgálathoz, és ezzel pénzt takarítanak meg. Igaz, hogy a bérelhető webáruház beállítása bizonyos kezdeti költségekkel jár. Ennek ellenére a költségek nem hasonlíthatók össze a fizikai üzlet működtetésének költségeivel.

 

Az alacsony kockázatú befektetéssel pénz takarítható meg, amelyet más utakra, például a termékkínálat bővítésére és a weboldal fejlesztésére vagy online hirdetésre fordíthatunk.

Skálázható fejlődés bérelhető webáruházzal

 

A webáruház bérléssel könnyen menedzselhető a készletszint, és biztosíthatja a folyamatos ellátást a vásárlók számára. Ha a mesterséges intelligenciára bízzuk az értékesítést és az ügyfélszerzést, azzal egy 24 órán át működő webáruházat alkothatunk. Személyre szabott marketingkampányokat hozhatunk létre a szezonális ajánlatokhoz és promóciókhoz, és gyorsan módosíthatjuk azokat a vásárlói reakcióknak megfelelően.

 

Emellett egy online domainnel jelentősen könnyebb más országokba és régiókba terjeszkedni, és lehetővé teszi, hogy új piacokat fedezzünk fel, és bővítse a márkaismertséget.

(Szponzorált tartalom)


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Hogyan segíthet egy marketingügynökség a tartalomstratégia megalkotásában?
Hogyan segíthet egy marketingügynökség a tartalomstratégia megalkotásában?

A tartalomgyártás nem csak a keresőoptimalizálás egyik legfontosabb eleme, de egy alaposan megtervezett marketingstratégia alapja is. Manapság nincs olyan vállalkozás, amely megengedhetné magának, hogy ne fordítson energiát a minőségi tartalomstratégia tervezésére.

Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend
Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend

Világszerte emberek milliói vágynak ragyogóan fehér mosolyra, és természetes, hogy hatékonyabb módszereket keresünk e cél elérésére. Az otthoni fogfehérítés sokak vágya, és néhányan talán meglepődnek, ha megtudják, hogy ilyen lehetőség már több mint 16 éve van a piacon.

HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.