Miért éri meg ergonomikus irodai széket választani?

2024 / 01 / 31 / Fizetett Hirdetés
#pr
Miért éri meg ergonomikus irodai széket választani?

Ergonómia, azaz kényelem, de ezen felül még akad jó néhány, egészséget, jó közérzetet támogató érv, ami a minőségi székválasztás mellett szól. Mondunk négy érvet az ergonomikus irodai szék választása mellett, majd három kiemelkedő modellt is megemlítünk!

Négy érv az ergonomikus irodai szék mellett!

Kezdjük a rövid, de annál fontosabb érvekkel, azaz nézzük meg, miért éri meg ergonomikus irodai széket választani!

  1. Az állítható deréktámasz, illetve az ergonomikus, azaz a gerinc görbületét követő kialakítás csökkentheti a hátfájást.
  2. Sokrétű állíthatóság: paraméterezhető magasság, karfák, ülés a személyre szabott ülőfelület garantálói.
  3. Növekvő koncentráció, hatékonyság, minden, ami a munka sikerét támogatja.
  4. Csökkenő ízületi, vázrendszeri panaszok.

Jöjjön a top 3 irodai szék!

Ismerjük már tehát az előnyöket, innen csak egy lépés a megfelelő modell kiválasztása. Háromféle irodai szék kapható a Liftor kínálatában például, ezek a megoldások (Tasty, Active, Balance) mind munkahelyi, mind otthoni használatra kitűnőek.

Manapság az ülőmunkából fakadó panaszok szinte népbetegség jellegűek. Hátfájás, vállfájdalmak, gerincproblémák. Ezeket mind a nem helyes ülés, azaz a nem megfelelő tartás generálja. Nyilván ezt leírni könnyebb, mint erre munka közben odafigyelni, viszont ha a szék optimális tulajdonságokkal rendelkezik, azaz lehetővé teszi az egészséges ülést, akkor egyrészt a prevenció gond nélkül megvalósulhat, másrészt a jelenleg meglévő tünetek is jelentős mértékben enyhülhetnek.

A textil, hálós fajta, azaz a Liftor Tasty típus sokak által választott alternatíva, mely gyakorlatilag bármilyen lakberendezési stílusvilághoz passzol, és természetesen kényelem tekintetében sem vall szégyent. A légáteresztő háttámla igazi főnyeremény!

A Liftor Active modell azonnal az iroda ékévé válhat. Nem túlzás azt állítani, hogy egy ilyen szék az adott helyiség dísze, és nem pusztán praktikus funkciót tölt be, de specifikus beállításaival is kitűnik. Ergonomikus szék, amelyet kifejezetten úgy terveztek meg, hogy elősegítse a jó testtartást.

A fotó forrása: Liftor.hu

A kiegyensúlyozó szerkezettel ellátott Liftor Balance az aktív ülést támogató modell, aminek a legfőbb jellemzője, hogy képes ellazítani az ágyéki gerincet, ezen keresztül pihentető, egészséges ülési pozíciót tesz lehetővé. Elősegíti és támogatja a helyes testtartást.

Mire ildomos még odafigyelni?

Érdemes feltérképezni az állítható magasságú asztalok előnyeit is, ugyanis ha a cél a ténylegesen minél egészségesebb munkakörnyezet kialakítása, akkor elengedhetetlen, hogy a szék mellett az asztal is állítható, egy az egyben egyénre szabható paraméterekkel büszkélkedjen. Ez többek között a maradéktalan komfort, valamint az egészségtudatos alkalmazás kulcsa – ha időnként állva dolgozunk, azt meghálálja majd az egészségünk, hiszen ebben a pozícióban egészen más terhelést kap a testünk.


Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Disztópia, újfajta szórakozás, a technológia térnyerése vagy egy eszköz, ami sok problémát meg tud oldani - a szexuális célokra szánt emberszerű gépeket nagyon eltérő szemszögekből lehet nézni, de egy biztos: a robotok készülnek és egyre emberibbé válnak. Legújabb sorozatunkban partnerünkkel, Magyarország legnagyobb felnőtt áruházával, a Vágyaim.hu csapatával együtt kutatjuk, merre tart az emberiség a szexualitás egyre digitálisabb ösvényein...
Milyen anyagot válassz elegáns darabok készítéséhez?
Milyen anyagot válassz elegáns darabok készítéséhez?
Ki ne szeretné a csinos blúzokat, pláne mivel kiváló hétköznapi viseletek, ugyanakkor a jeles alkalmakkor is remek választások, ha az elegáns megjelenés a célunk. De vajon tudjuk-e, hogy milyen anyagokat érdemes beszerezni, ha magunk szeretnénk stílusos blúzokat készíteni?
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.