Miért fontos a hővédő spray használata?

2024 / 01 / 25 / Fizetett Hirdetés
#pr
Miért fontos a hővédő spray használata?
A legtöbben elfeledkezünk arról, hogy nem egyedül az a fontos, hogy mindig kifogástalan frizurával induljunk útnak, hanem az is, hogy a hajformázás során megfelelő védelmet biztosítsunk hajszálaink számára.

Mit tehetünk az intenzív igénybevétel ellen?

 

A claudiashop.hu hajápoló termékei között hővédő spray is beszerezhető, ha tehát szeretnénk megóvni hajunkat a hőkárosodástól, van rá lehetőségünk. Talán sokan elfelejtik, de rengeteg terhelés éri hajszálainkat a mindennapok során, a szárítás mellett ugyanis a különféle formázó eszközök hőterhelése szintén igénybe veszi. S annak ellenére, hogy a legtöbb készülék már továbbfejlesztett, kíméletesebb megoldásokat, alapanyagokat ötvöz, a hővédő spray kihagyhatatlan eleme a gondos hajápolásnak.

 

Nem kell tehát lemondanunk a varázslatos hajkölteményekről, a különleges hullámos vagy épp szögegyenes tincsekről, csupán arra érdemes odafigyelni, hogy maximális védelem mellett hozzuk létre a nem mindennapi frizurát.

 

A magas hőtől ugyanis könnyen kiszáradhatnak tincseink, s a végeik pedig tördezetté válhatnak. A hővédő spray arra hivatott, hogy gondosan táplálja, illetve segítse a hajszálak regenerációját. A használata pofonegyszerű, csupán a formázás előtt fel kell vinnünk a hajunkra, s máris izzíthatjuk a sütővasat. Ne feledkezzünk meg róla egyetlen alkalommal sem, sőt, a szárítás előtt is alkalmazzuk.

 

Ragyogó, egészséges hajkorona

 

Abban egyetérthetünk, hogy manapság szinte végtelenek a lehetőségeink az egyedi frizurák elkészítése terén. Számtalan praktikus eszköz elérhető, melyekkel könnyedén szalonminőségű hajkölteményeket hozhatunk létre.

 

Kifogástalanul egyenes tincsek vagy épp laza, tengerparti hullámok? Akármelyikre is vágyunk, nem kell többé attól félnünk, hogy a formázás során kárt okozunk. Elejét vehetjük a töredezett, elvékonyodott hajszálaknak.

 

A hővédő spray alkalmazásának előnyei

 

Egy efféle terméket használva több kedvező hatást is tapasztalhatunk, az egyik például, hogy hajfürtjeink selymesek, lágy tapintásúak és fényesek maradnak. Másrészt a gondos táplálás következtében mindig hidratált, egészséges hajkoronával büszkélkedhetünk. Alkalmazásával megakadályozhatjuk az intenzív hőhatás miatti kiszáradást.

A választás során vegyük figyelembe, hogy milyen összetevőket tartalmaz az adott készítmény, célszerű olyan mellett dönteni, amely tápláló olajokban gazdag. Persze az sem mindegy, hogyan kell használni a választott hővédőt, nedves vagy száraz hajon? A legtanácsosabb már a szárítást megelőzően felvinni, így már a nulladik lépés is maximális védelem mellett történik. Ne feledjük azt sem, hogy olykor extrém magas hőmérsékletre van szükség az optimális végeredmény elérése érdekében. Ilyenek például a nehezebben kezelhető, vastagabb szálú tincsek, melyeknél indokolt lehet a 220 fokos hőterhelés is a sikeres formázáshoz.

 

A hővédő termékekkel viszont nincs több megkötés, korlátozás, olyan frizuránk lehet, amilyet megálmodtunk!

(Szponzorált tartalom)


A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
Folttakaró festék különleges helyzetekre
Folttakaró festék különleges helyzetekre
Bizonyos esetekben egy sima beltéri falfestékkel nem tudjuk elérni azt az eredményt, amit a helyzet megkövetelne. Makacs szennyeződések esetén a falon, dohányfüsttől vagy a kandalló füstjétől elszíneződött festék fedéséhez a folttakaró festékek nyújtanak tökéletes megoldást.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.