Miért nehéz ajándékot választani kedvesünknek?

2024 / 01 / 18 / Fizetett Hirdetés
#pr
Miért nehéz ajándékot választani kedvesünknek?
Akát friss, akár többéves párkapcsolatban élünk, szerelmünknek ajándékot választani nem könnyű feladat, és az évek múlásával az ötletek is elfogyhatnak. A nők próbálnak párjuk egyéniségéhez passzoló tárgyakat vásárolni, míg a férfiak, ha kedvesük kedvében akarnak járni, akkor a romantikára helyezik a hangsúlyt.

A most következőkben néhány tippet adunk: a meseloajandekok.hu oldalán pároknak való ajándékötletek sokasága található, innen szemezgettünk.

 

Aminek a férfiak örülni szoktak

 

Sokak szerint a férfinak ajándékot választani egyszerre könnyű és nehéz. Az erősebb nem képviselői nem szeretik a “giccses”, túlzottan érzelmekre ható ajándékokat, ugyanakkor például a humoros vagy erotikus tárgyakkal könnyen célt lehet náluk érni.

Ez utóbbira jó példa a lekaparható, Káma-szútra poszter 52 szexhelyszínnel. Kaparjátok le közösen az első mezőt, majd haladjatok sorrendben, garantáltan egymásra fogtok általa hangolódni. Ez az ajándék nemcsak az ajándékozottnak, de az ajándékozónak és örömet fog okozni.

 

Ha évfordulóra keresel valamilyen férfias ajándékot, válaszd a gravírozott öngyújtót vagy a szintén gravírozott flaskaszettet. Azzal a névvel és számmal gyártják le neked, amilyennel kéred. A flaska aljába vagy az öngyújtóra a Te neved is felkerül. Az italos szett tartalmaz egy flaskát, 2 darab poharat és egy utántöltő tölcsért is. A siker garantált.

 

Sokan gondolják, hogy a humor férfi műfaj, Te azonban ne törődj az avitt konvenciókkal, és lepd meg a párod vicces feliratú ajándéktárgyak valamelyikével. Ez lehet egy bögre vagy bármi más. A humor mellett a feliratokkal érzelmeidet is kifejezheted a szeretett férfi iránt.

 

Amivel egy nő arcára mosolyt csalhatsz

 

Lássuk mi a helyzet a lányokkal! Lányok, nők számára ajándékot választani könnyűnek tűnik. A nők értékelik, ha párjuk az ajándékkal kifejezi romantikus érzelmeit is. Ezért lehet jó választás például a saját fotós párna. A párna huzatára a közös fotón kívül rákerül a nevetek, a megismerkedésetek dátuma és egy idézet, ami rólatok mesél. Az ajándék átadása után egyből kitehető a hálószobába, ahol kitűnő dekorációs elemként funkcionálhat.

 

Nők esetében is népszerűek a különböző feliratos ajándékok, bögrék, kulcstartók. A férfiakkal ellentétben itt a feliratok inkább az összetartozást és az érzelmi kötelékek erősségét fejezik ki.

 

Ha kényeztetni szeretnénk kedvesünket, akkor jó választás, ha kozmetikumokkal ajándékozod meg szíved választottját. A csomagban több különböző, isteni illatú és szép külsejű terméket találhatsz. Többek között fürdősütiket, szappant és fürdőbombát. Ugyan melyik nő tudna ellenállni az ilyen kényeztetésnek?

 

A tárgyakon túl

 

Akármelyik ajándékötletet is valósítod meg a fentiek közül, ne feledd, hogy az ajándék csak egy jelkép, amivel kifejezheted kedvesed iránt a szerelmedet és a ragaszkodásodat.

 

A tárgyakon túl azonban ajándékozz megfelelő minőségi együtt töltött időt és odafigyelést is. Ha ezt rendszeresen megteszed akkor igazán harmonikusan tudtok majd együtt lenni – akár évtizedeken át.

(Szponzorált artalom)


Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Disztópia, újfajta szórakozás, a technológia térnyerése vagy egy eszköz, ami sok problémát meg tud oldani - a szexuális célokra szánt emberszerű gépeket nagyon eltérő szemszögekből lehet nézni, de egy biztos: a robotok készülnek és egyre emberibbé válnak. Legújabb sorozatunkban partnerünkkel, Magyarország legnagyobb felnőtt áruházával, a Vágyaim.hu csapatával együtt kutatjuk, merre tart az emberiség a szexualitás egyre digitálisabb ösvényein...
Milyen anyagot válassz elegáns darabok készítéséhez?
Milyen anyagot válassz elegáns darabok készítéséhez?
Ki ne szeretné a csinos blúzokat, pláne mivel kiváló hétköznapi viseletek, ugyanakkor a jeles alkalmakkor is remek választások, ha az elegáns megjelenés a célunk. De vajon tudjuk-e, hogy milyen anyagokat érdemes beszerezni, ha magunk szeretnénk stílusos blúzokat készíteni?
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.