Miért nem mindegy, milyen a kávé minősége?

2022 / 11 / 18 / Fizetett Hirdetés
#pr
Miért nem mindegy, milyen a kávé minősége?
Egyre többen vásárolnak maguknak otthonra jó minőségű, modern technikával felszerelt, automata kávéfőző gépet, azonban a reggeli kávéjuk mégsem olyan, amilyennek elképzelték. Mindez azért van, mert a szemes kávé fajtáját nem jól választották meg. Érdemes itt is a minőséget szem előtt tartani.

A svájci minőségben nem csalódhatunk

Aki még csak most keres magának otthonra automata kávéfőzőt, azoknak a premiumshop24.hu webáruházból beszerezhető Jura kávégép lehet a jó választás. Ez ugyanis egy svájci gyártmány, mely professzionális tulajdonságokkal bír.

Az első és legfontosabb, hogy nagyon könnyen használható. Reggelente csupán elég egy gombot megnyomni, s máris ott gőzölöghet előttünk egy finom fekete. A Jura gépeken található előválasztó funkciók ugyanis lehetővé teszik, hogy beprogramozzuk az általunk preferált ízeket, a kávé típusát, így reggel, álmosan nem kell bajlódni ezzel.

A Jura úgy alkotta meg a gépeket, hogy bennük a forró víz rövid időközönként folyik át a darált kávén, amely különösen finom ízt eredményez.

A harmadik ok pedig, amiért annyian szeretik a darálós kávéfőzőket a következő: nincs is jobb a frissen őrölt kávészemek illatánál. A valódi kávézás örömét ugyanis nemcsak az ízek, hanem az illatok is adják. Kár lenne kihagyni egy ilyen jó dolgot a napjainkból!

A minőségi kávé is fontos

Ahhoz azonban, hogy valóban finom, aromadús kávéhoz jussunk, magát a kávét is megfelelően kell kiválasztanunk. Szerencsére a Jura kávégépek megálmodói erre is gondoltak. Szakértők szerint a legjobb, ha a svájci automata kávéfőzőhöz svájci kávét választunk, ez pedig a Chicco d’Oro szemeskávé, mely szintén megrendelhető a premiumshop24.hu oldalán.

A név magyarul annyit tesz: aranyszem. S valóban, ennek a kávénak az illata és az íze is tökéletes. Fajtája arabica, mely igazán finom, robusztus, testes kávé, amely hosszan megőrzi aromáját. A világ legjobb termelőitől származik, magukat a szemeket kézzel válogatják.

1949 óta kapható a Chicco d’Oro kávé: Er. R. Valsangiacomo alkotta meg nagy odafigyeléssel. A svájci márkájú termék mára már világhírű lett, egyre többen fogyasztják hazánkban is.

A szemes kávé csomagolásán egy bőségszarut láthatunk, ez a Chicco d’Oro jelképe. A gazdagságot szimbolizálja, amely fellelhető a kávé aromájában is.

Hogyan fogyasszuk a kávét?

Minden embernél mások a kávéfogyasztási szokások, hiszen mindenki másféleképpen ízesíti a kávéját. Van, aki cukorral issza, van, aki édesítővel, sokan csak gyorsan felhörpintik, amint elkészül, mert épp a kesernyés ízt szeretik.

A Chicco d’Oro kávészemeket öntsük be a Jura kávéfőző darálójába és frissen őröljük meg a kávét! Már az illat is mennyei lesz! Ezt követően pedig válasszuk azt a főzési módot, melyhez leginkább kedvünk van. Eszpresszó legyen vagy café lungo, esetleg kapucsínó? A Jura kávégépek kiválasztásánál figyelembe vehetjük, melyiket isszuk a leggyakrabban.

Valóban csak egy gombnyomás kell ahhoz, hogy 1 percen belül fogyaszthassuk a finom, illatos és zamatos kávénkat!

(Szponzorált tartalom)


Mire figyeljünk, ha etikettcímkéket rendelünk?
Mire figyeljünk, ha etikettcímkéket rendelünk?
Az elmúlt évek technológiai fejlődésének köszönhetően olyan megoldások váltak számunkra elérhetővé, amelyek annak idején nem léteztek. Ezek közé tartozik többek között az etikettcímke készítése is.
Mik azok az álláskönnyítő szőnyegek és mit érdemes tudni róluk?
Mik azok az álláskönnyítő szőnyegek és mit érdemes tudni róluk?
Ha megkérdeznénk az embereket arról, hogy hol, milyen körülmények között dolgoznak, akkor valószínűleg nagyon változatos válaszokat kapnánk. Sokan például azt mondanák, hogy szinte egész nap – legalább 8-10 vagy akár 12 órán keresztül is – állómunkát végeznek.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.