Miért nem mindegy, milyen a kávé minősége?

2022 / 11 / 18 / Fizetett Hirdetés
#pr
Miért nem mindegy, milyen a kávé minősége?
Egyre többen vásárolnak maguknak otthonra jó minőségű, modern technikával felszerelt, automata kávéfőző gépet, azonban a reggeli kávéjuk mégsem olyan, amilyennek elképzelték. Mindez azért van, mert a szemes kávé fajtáját nem jól választották meg. Érdemes itt is a minőséget szem előtt tartani.

A svájci minőségben nem csalódhatunk

Aki még csak most keres magának otthonra automata kávéfőzőt, azoknak a premiumshop24.hu webáruházból beszerezhető Jura kávégép lehet a jó választás. Ez ugyanis egy svájci gyártmány, mely professzionális tulajdonságokkal bír.

Az első és legfontosabb, hogy nagyon könnyen használható. Reggelente csupán elég egy gombot megnyomni, s máris ott gőzölöghet előttünk egy finom fekete. A Jura gépeken található előválasztó funkciók ugyanis lehetővé teszik, hogy beprogramozzuk az általunk preferált ízeket, a kávé típusát, így reggel, álmosan nem kell bajlódni ezzel.

A Jura úgy alkotta meg a gépeket, hogy bennük a forró víz rövid időközönként folyik át a darált kávén, amely különösen finom ízt eredményez.

A harmadik ok pedig, amiért annyian szeretik a darálós kávéfőzőket a következő: nincs is jobb a frissen őrölt kávészemek illatánál. A valódi kávézás örömét ugyanis nemcsak az ízek, hanem az illatok is adják. Kár lenne kihagyni egy ilyen jó dolgot a napjainkból!

A minőségi kávé is fontos

Ahhoz azonban, hogy valóban finom, aromadús kávéhoz jussunk, magát a kávét is megfelelően kell kiválasztanunk. Szerencsére a Jura kávégépek megálmodói erre is gondoltak. Szakértők szerint a legjobb, ha a svájci automata kávéfőzőhöz svájci kávét választunk, ez pedig a Chicco d’Oro szemeskávé, mely szintén megrendelhető a premiumshop24.hu oldalán.

A név magyarul annyit tesz: aranyszem. S valóban, ennek a kávénak az illata és az íze is tökéletes. Fajtája arabica, mely igazán finom, robusztus, testes kávé, amely hosszan megőrzi aromáját. A világ legjobb termelőitől származik, magukat a szemeket kézzel válogatják.

1949 óta kapható a Chicco d’Oro kávé: Er. R. Valsangiacomo alkotta meg nagy odafigyeléssel. A svájci márkájú termék mára már világhírű lett, egyre többen fogyasztják hazánkban is.

A szemes kávé csomagolásán egy bőségszarut láthatunk, ez a Chicco d’Oro jelképe. A gazdagságot szimbolizálja, amely fellelhető a kávé aromájában is.

Hogyan fogyasszuk a kávét?

Minden embernél mások a kávéfogyasztási szokások, hiszen mindenki másféleképpen ízesíti a kávéját. Van, aki cukorral issza, van, aki édesítővel, sokan csak gyorsan felhörpintik, amint elkészül, mert épp a kesernyés ízt szeretik.

A Chicco d’Oro kávészemeket öntsük be a Jura kávéfőző darálójába és frissen őröljük meg a kávét! Már az illat is mennyei lesz! Ezt követően pedig válasszuk azt a főzési módot, melyhez leginkább kedvünk van. Eszpresszó legyen vagy café lungo, esetleg kapucsínó? A Jura kávégépek kiválasztásánál figyelembe vehetjük, melyiket isszuk a leggyakrabban.

Valóban csak egy gombnyomás kell ahhoz, hogy 1 percen belül fogyaszthassuk a finom, illatos és zamatos kávénkat!

(Szponzorált tartalom)


Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Disztópia, újfajta szórakozás, a technológia térnyerése vagy egy eszköz, ami sok problémát meg tud oldani - a szexuális célokra szánt emberszerű gépeket nagyon eltérő szemszögekből lehet nézni, de egy biztos: a robotok készülnek és egyre emberibbé válnak. Legújabb sorozatunkban partnerünkkel, Magyarország legnagyobb felnőtt áruházával, a Vágyaim.hu csapatával együtt kutatjuk, merre tart az emberiség a szexualitás egyre digitálisabb ösvényein...
Milyen anyagot válassz elegáns darabok készítéséhez?
Milyen anyagot válassz elegáns darabok készítéséhez?
Ki ne szeretné a csinos blúzokat, pláne mivel kiváló hétköznapi viseletek, ugyanakkor a jeles alkalmakkor is remek választások, ha az elegáns megjelenés a célunk. De vajon tudjuk-e, hogy milyen anyagokat érdemes beszerezni, ha magunk szeretnénk stílusos blúzokat készíteni?
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.