Miért válik valaki profi pókerjátékossá?

2022 / 07 / 08 / Fizetett Hirdetés
#pr
Miért válik valaki profi pókerjátékossá?
Ha már hallottad Phil Hellmuth, Daniel Negreanu vagy Jason Koon nevét, akkor ismered a profi pókerjátékosokat. Ezek azok a póker nagyágyúk, akik eljutottak a játékuk csúcsára, és elég pénzt keresnek ahhoz, hogy karrierként is fenntartsák azt.A csúcsra feljutni nem egyszerű, de könnyen beláthatjuk, miért érdemes küzdeni érte! Jelen ckkünkben sorra vesszük azokat az érveket, amelyek a profi póker karrier mellett szólnak.

Póker – tudod, mit csinálsz?

Tisztázzuk előre: a póker nem stabil pénzkereseti forrás! Nem állandó jövedelem, és teljes mértékben attól függ, hogy jó vagy-e benne. Gondoljunk csak arra, hogy más karrierek esetében, például a festőknek vagy az irodai dolgozóknak van szabadnapjuk, és nem kell brillírozniuk a munkájukban, hogy megkapják a fizetésüket. Letöltik a kötelező munkaidőt, és feltéve, hogy nem szúrnak el valamit, megérdemlik a fizetésüket. És még ebben is van némi kockázat!

Namármost, ha egy pókerasztalnál teljesítesz rosszul, akkor a várt hatalmas nyereménynél kevesebb pénzzel, semmivel, vagy akár adóssággal távozhatsz. Ez az oka annak, hogy sok profi pókerjátékos, például Daniel Negreanu, aki a világ legnagyobb pókeroldalának, a GGPoker-nek a nagykövete, sok mással is foglalkozik, például streameléssel, influenszerként tevékenykedik vagy egyszerűen egy másik vállalkozás vagy munka mellett pókerezik.

Ha azonban igazán jó vagy a pókerben, akkor egy órányi munkáért cserébe hatalmas összegeket kereshetsz. Ez olyan pénz, amely kiváló nyugdíjalapként szolgálhat - és mindezt csupán egyetlen játékkal szerezted! Persze, egy ideig dolgoznod kell, hogy elérd azt a játékszintet, amelyen a nagyágyúk játszanak, de addig is szép kis summát tudsz megtakarítani az alacsonyabb szintekről.

Utazási lehetőségeket kínálhat

A helyzet az, hogy az ilyen számok eléréséhez a világ legnagyobb pókerversenyein kell részt venned. Szerencsére rengeteg hatalmas verseny van szerte a világon. A World Series of Poker (WSOP) például évente kerül megrendezésre Las Vegasban, amely a világ összes tájáról vonzza a pókerjátékosokat, de van egy európai versenye is, illetve egy másik, amely Amerika egyéb területeit fedi le.

Sajnos a póker az online játékokon kívül nem jön el hozzád – „Ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez”. Tehát, a világ összes nagyvárosát beutazhatod egy jó kis pókerjáték után kutatva. Tölts el egy hosszú hétvégét Hongkongban, közben nézd meg a helyi látnivalókat, pókerezz, majd tervezd meg a következő utazásod! Általában több tucat pókerverseny van, ahová könnyen bejuthatsz.

Szabadúszó életmódot kínál

A profi pókerjátékos életmód legjobb része nem a pénz vagy a csillogás, hanem az a tény, hogy teljes mértékben magadnak dolgozol. Még azt sem mondhatod, hogy vannak olyan ügyfeleid vagy klienseid, akikért felelősséggel tartozol. A pókervilágban általában te vagy a saját főnököd és a saját ügyfeled is egyben!

Ez jó motiváció lehet, tudván, hogy csakis téged érint, ha ma nem végzel jó munkát, nem pedig a főnöködet vagy ügyfeledet.

A szabadúszó életmódnak rengeteg más előnye is van. Oké, nem igazán tudod diktálni, hogy mikor kerül sor a játékra, de figyelembe véve, hogy a legtöbb póker játszma nem tart tovább néhány óránál, az életed hátralévő részét a munka és a magánélet pompás egyensúlyában töltheted, ami miatt a most otthonról dolgozó emberek nagyon féltékenyek lesznek!

(Szponzorált tartalom)


Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend
Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend

Világszerte emberek milliói vágynak ragyogóan fehér mosolyra, és természetes, hogy hatékonyabb módszereket keresünk e cél elérésére. Az otthoni fogfehérítés sokak vágya, és néhányan talán meglepődnek, ha megtudják, hogy ilyen lehetőség már több mint 16 éve van a piacon.

Hogyan lehet belőled szállítmányozási ügyintéző?
Hogyan lehet belőled szállítmányozási ügyintéző?
A logisztika a legtöbb vállalat működése szempontjából kulcsfontosságú terület. Elég megnézni néhány álláshirdetést, és láthatjuk azt, mekkora igény mutatkozik ebben a szektorban a szakemberekre.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.